Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Oblačná (Kumo)

Goto down 
+12
Adopter
Tajnalili
Terezínek
Andy-chan
lucinka8
Nerííí
Velomaru
Sauron the Great
keliska123
Ero-sama
Miya
DreefiCZ
16 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
DreefiCZ
Chuunin
Chuunin
DreefiCZ

Počet příspěvků : 136
Body : 5227
První přihlášení : 10. 01. 11
Věk : 25

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Oblačná (Kumo) - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 10:45 pm

First topic message reminder :

Všichni ninjové byli svoláni na nádvoří před Raikageho budovou.Na nádvoří stál Raikage spolu s dvěma dalšími ninji.

Hra:Země Blesku
Raikage shání tým který půjde s ním jako doprovod na velkou schůzi všech pěti Kage.Je velice netrpělivý a hodlá vyrazit o den dříve než je sraz domluven.Potřebuje co nejdřív informace o svém ztraceném bratru Jinchuurikim KillerBeem. Dohled nad vesnicí která momentálně skvěle prosperuje předává Daruiovi.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Počet příspěvků : 124
Body : 5175
První přihlášení : 02. 02. 11
Věk : 29
Bydliště : BIG CITY kousek od vesničky kde dávají lišky dobrou noc XD

Informácie o Postavách
Postava 1 : Isayama Kiyoko
Postava 2: Osamu Nori
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Feb 17, 2011 11:52 pm

Nori Osamu
Koukal jsem jen tak na mraky a přemýšlel jsem. Měl jsem pocit, že mám něco udělat. Ale co? Říkal jsem si…… Cítil jsem Saku tak blízko a přitom jsem nedokázal nic udělat. Při každém závanu větru jsem cítil její vůni. Sakra co je ten pocit? Co mám dělat? Jsme kamarádi nebo je to něco jiného? Měl jsem silné nutkání udělat něco, něco co by změnilo celý náš vztah. Chtěl jsem ji chytit za ruku, ale ona se mezitím zvedla a odešla pryč bez toho, aby se na mě podívala. Nechápal jsem to. Co se stalo? Možná, že je to jen můj pocit. Třeba Saku chce, aby náš vztah zůstal jen jako vztah bratra a sestry. Saku přišla s Tasurim ke mně. Říkala něco o tom, že bysme se měli jít nahlásit. Nic jsem neříkal, nechtěl jsem říct nějakou blbost, musel jsem se nejdřív uklidnit a vyjasnit si to v hlavě. Tasuri mi pomohl vstát. Cítil jsem se divně. Tak prázdně. Rozešli jsme se směrem k Raikagemu, ale já zůstal stát na místě. Co se to děje? Proběhlo mi jenom hlavou…………..
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Počet příspěvků : 122
Body : 5173
První přihlášení : 30. 01. 11
Věk : 30

Informácie o Postavách
Postava 1 : Katsue Ayaka
Postava 2: Yonagi Saku
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Feb 18, 2011 8:12 pm

Yonagi Saku

Celý tým se vydal směrem k místu, kde stál raikage a pár dalších ninjů. Podívala jsem se na Tasuriho, který šel vedle mě. Vypadalo to, že je ztracený v myšlenkách se zadumaným výrazem. Pak jsem se chtěla otočit na Noriho, ale ten stál na místě kus za námi. Co se to sakra děje? Jeden se tváří, jakoby šel na popravu, a druhej vůbec nevnímá. Co to s těma dvěma jen je? Nori? Nori!...Hodláš tam vystát důlek, nebo se pohneš z místa a půjdeš s náma? Potřebujem celej tým. Zavolala jsem na něj. Vypadalo to, jako by se najednou probral z tranzu a pomalu se loudal za námi. Chjo... Povzdechla jsem si, a pokračovala v chůzi. Za chvíli jsem došla s Tasurim na místo. Raikage vypadal trochu nabručeně. Přistoupila jsem k němu. Omlouvám se, Raikage-sama, že vás vyrušuji, ale utvořili jsme tým. Ukázala jsme na Tasuriho a Noriho, který se konečně připojil k nám. Tak...A co se bude dít teď? Čekala jsem, co raikage odpoví.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5328
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 10:37 pm

Hayame Musoki

No co když jsem spadla na toho ninju, tak jsem se něják zvedla sama. Ještě jednou jsem se mu omluvila a šla si sednout ke stromu. Když jsem si sedla začala jsem se nudit ještě víc než předtím tak jsem se tedy o ten strom opřela a začala jsi potichoučku zpívat. Vzala jsem si ze země kousek větývky a jen tak z nudy jsem jí loupala.
Návrat nahoru Goto down
Adopter
Chuunin
Chuunin
Adopter

Počet příspěvků : 133
Body : 5195
První přihlášení : 12. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 12:27 am

Hanto Suwasha

Prvý krok... pomyslel som si neisto. Druhý krok.. Stúpol som pevnejšie a pevnejšie si zatlačil samuraiskú masku. tretí krok.. pomyslel som si opäť a potom zahújákal. Kumo...Muhahahazložil som si prilbu a prešiel si po vlasoch. ksoo, dneska je vážne horúco.. pomyslel som si a prešiel okolo skupinky černochov.Páni, tí boli na tom slnku nejak dlho.. a prešiel do tiena..Takže, došiel som do Kumo, čo teraz? dalej mi strýko nič nehovoril. premýšlal som nad tým, či by som nemal ísť za vodcom tejto osady, ale čo som sa ho mal spýtať? hele, neviete čo chcel starý samurai od vás? vzdychol som si a sadol do tiena, stále sa bojúc slnka. vytiahol som rukoveť Mozashiho a zapozeral sa.Ti vieš čo po mne chcel, však? začal som rozprávať sám zo sebou. Pre tých v okolí to mohlo vyzerať divne, ale nezbláznil som sa.Odrazu mi pred očami začali robiť výjavi mojeho života zo strýkom. Avšak som si spomínal na úplne blbosti, ktoré sa stávali v mojom detstve. Napríklad ako som mu zobral uterák z lázni a... Zasmial som sa nahlas, až po mne pár ninjov zazrelo.P..p..preáčte vyšlo zo mna, snažiac sa udržiať smiech v sebe. po chvílke som si všimol, že sa všetci presúvajú na jedno miesto. Prepáčte, ale.. nikto z nich nezastavil. Kso, tí sú mentálne zaostalí a k tomu opálený. zažmurkal som a išiel za nimi. všimol som si, ako tam postávajú a čakajú..,Na čo? túto otázku som nepoznal, ale išiel som za nimi. Mnohý sa na moju samuraiskú výstroj zazerali a ja som sa cítil ešte divnejšie. Po rokoch strávených z jedným prdolom, som na spoločnosť nebol zvyknutý. Opäť som si natiahol masku a čakal, čo sa bude diať.
Sakra, tu je to nejak velké.. pomyslel som si a hladal miesto, kde sa nachádza šéf. ked som už tu, chcem aspon trocha pomôcť povedal som si a syptoval sa ninjou na cestu...
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Počet příspěvků : 452
Body : 5815
Věk : 34

Informácie o Postavách
Postava 1 : Mizumaki Velomaru
Postava 2: Malao Miraku
Postava 3: Mizuki Kenjuro

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 4:15 am

Raikage

Na nějakou dobu jsem zaspal a vubec nevěděl co se děje. Zahulákal jsem Má tu už někdo tým? jestli ano atˇ jd eihned sem a já ho vyzkouším!
Návrat nahoru Goto down
https://ninjapathofawakening.forumczech.com
Nerííí
Chuunin
Chuunin
Nerííí

Počet příspěvků : 157
Body : 5219

Informácie o Postavách
Postava 1 : Hasumi Matsumo
Postava 2: Nairy Natsuki
Postava 3: Haruhi Shimizu

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 12:10 pm

Hasumi Matsumo

Uslyšela jsem Raikageho. No hurá..něco se bude dít Otočila jsem se a zjistila, že tam Araki s Kagamim pořád stojí. Přišla jsem k nim "Jdeme!" skoro jsem zakřičela. Chytla jsem oba za lokty a dotáhla je až k Raikagemu. "Raikage-sama my už máme team" a čekala co se bude dít teď
Návrat nahoru Goto down
Adopter
Chuunin
Chuunin
Adopter

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 2:19 pm

Hanto Suwasha

Odrazu sa v dialke ozval mohutný hlas, taký, aký by som očakával od hrdinou dávnych vekou. Rozbehol som sa tým smerom a odstrkoval ostatných ninjov zo svojej dráhy, až som dorazil k tomu miestu, odkial vyšiel ten nedočkavý hlas. Ked som už pri nom stál, bolo okolo neho dosť ludí. Jedným tahom som odsrčil menšiu skupinku (Hasumi) a predral sa do predu. Hej vy.. vykríkol som v tej vrave na Raikageho..vy ste ten, ako sa volá...Raisage? vykrikoval som a mával rukou.Bože, ten je snád terminátor. pomyslel som si pri pohlade na jeho vzhlad a na pár sekúnd stíchol. Hej, chcem požiadať o začlenenie do útočnej síli Kumo, hej, ty starý dedulo.
vykrikoval som dalej.
Návrat nahoru Goto down
Sauron the Great
Sensei
Sensei
Sauron the Great

Počet příspěvků : 164
Body : 5269
První přihlášení : 31. 01. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Han Maito
Postava 2: Kagami Nadare
Postava 3: Kit Fisto

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 2:51 pm

Kagami Nadare

Pozeral na Hasumi. Bola očarujúca. Zrazu ju schytila nejaká roka a odstrčila nabok. Kagami namieril prstom na toho ninju a zo zeme vyletel kryštál ktorý mu spútal ruky a nohy. Kagami vytiahol kunai a priložil ho spútanému ninjovi ku krku.
"Nauč sa slušnosti..." pošeptal mu do ucha a pozeral na Hasumi starostlivým pohladom či sa jej nič nestalo. Zase nejaký idiot... ak mi dá raikage signál zabijem ho... takí ako on si nezaslúžia žiť.
Návrat nahoru Goto down
Nerííí
Chuunin
Chuunin
Nerííí

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 2:59 pm

Hasumi Matsumo

"Když se nic nestalo" řekla jsem Kagamimu a chytla jsem ho za ruku s kunaiem a stáhla mu jí dolu. Ještě se tady začnou rvát přímo před Raikagem.. "Kagami okamžitě ho pust!" řekla jsem mu a doufala, že ten druhý ninja nebude chtít bojovat.
Návrat nahoru Goto down
Sauron the Great
Sensei
Sensei
Sauron the Great

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 3:06 pm

Kagami Nadare

Cukalo mu rukou smerom k jeho krku ale nakoniec len vložil kunai naspäť do vrecka a postavil sa ku Hasumi. Lúskol prstami a kryštál sa rozpadol. Arogantný de*il... ale, neprežil by som ak by sa jej niečo stalo...
"Gomen..." pošepkal Hasumi do ucha a s nedôverou pozeral na toho výtržníka.
Návrat nahoru Goto down
Adopter
Chuunin
Chuunin
Adopter

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 3:17 pm

Hanto Suwasha

Výraz mojej tváre si nomohol vydieť, takže si nevedel posúdiť, či sa ti vysmievam alebo to myslím vážne.Samozrejme. Avšak teraz mi stojíš v ceste, tak ma prosím, okmažite pusti, inak... nedopovedal som, pretože odrazu to dievča, do ktorého som strčil, mu to vyhovorila. Pff, Nabušaný psíček, počúvne svoju paní na slovo. pomyslel som si a prezrel si zápestia. Takže toto je to hnusné Kg, vdaka ktorému su ninjovia taký arogantný. dodal som si v hlave a odpojil si masku. Ja nie som ninja a tvoje hračky na mna nepoužívaj, kým nie som tvoj nepriatel. To sú vážne všetci ninjovia taký sráči? Prešiel som si po vlasoch a opäť sa otočil na kageho a dúfal, že ma zaregistroval..
Návrat nahoru Goto down
Sauron the Great
Sensei
Sensei
Sauron the Great

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 4:53 pm

Kagami Nadare

Už mu nevenoval pozornosť len chytil Hasumi za ruku a odviedol ju mimo davu.
"Kde je Araki?" spýtal sa trochu s neurčitým výrazom na tvári. Ale nie... už som si myslel že mám to vyberanie z krku...
Návrat nahoru Goto down
Nerííí
Chuunin
Chuunin
Nerííí

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 5:05 pm

Hasumi Matsumo

"Nevím kde je..asi odešel..nejspíš s Hayame..někam..daleko.." řekla jsem Kagamimu a trochu se mi blesklo v očích. To jsme zase bez třetího člena teamu? "Co budeme dělat najdeme někoho jinýho do teamu?" povzdechla jsem si
Návrat nahoru Goto down
Sauron the Great
Sensei
Sensei
Sauron the Great

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 5:10 pm

Kagami Nadare

Neviem. Nevedel to. Nikoho nepoznám... a hladať niekoho... to je zase len spoznávanie nových ľudí eh.. radšej nie... prečo nemôžme byť dvaja??? Zase pôjdeme medzi tých ľudí... čo keď tam bude niekto so silným raitonom zaútočí na nás a ja ju nebudem môcť ochrániť, potom umrie a ja si to budem vyčítať do konca života???
"Neviem.. poznáš niekoho?? Ak nie mohli by sme sa zatiaľ vrátiť k nášmu cvičnému súboju" povedal trochu smelšie kedže naokolo neboli už žiadni ľudia.
Návrat nahoru Goto down
Nerííí
Chuunin
Chuunin
Nerííí

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 5:25 pm

Hasumi Matsumo

"Nevím možná ještě někdo příde" rozhlédla jsem se, ale všichni už měli teamy. tak co uděláme...nechce se mi bojovat.. "Radši ne můžeme bojovat jindy..podme se podívat jestli někdo nepřijde" řekla jsem a vyrazila dopředu, neměla jsem žádný cíl, ale doufala jsem, že na někoho bez teamu narazíme. Podívala jsem se do svého batohu a našla tam tužku a papír. Na papír jsem napsala: "POTŘEBUJE NĚKDO TEAM?" a papír přilepila na Kagamiho. "Fajn ted musíme počkat" řekla jsem mu a sedla si do trávy
Návrat nahoru Goto down
Sauron the Great
Sensei
Sensei
Sauron the Great

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 5:30 pm

Kagami Nadare

Pozrel na papier a strhol ho zo seba.
"Ehm... nemyslím že toto je ten správny spôsob keď vezmeme v úvahu že ten papier bol na mna pričom ja o tým nestojím v tom prípade ak by niekto požiadal o tým mňa mohlo by dôjsť k diskrepancií" vyblabotal zo seba a pokrčil papier. Sadol si ku nej do trávy a úprimne sa zamyslel.
"Nechcem nikoho ďalšieho v týme" úsúdil nahlas po dlhom myšlienkovom pochode a stále sa zamyslene pozeral kamsi na roh protilahlej budovy.
Návrat nahoru Goto down
Nerííí
Chuunin
Chuunin
Nerííí

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 5:36 pm

Hasumi Matsumo

Potom co si sundal papír jsem na něj vyplázla jazyk a otočila se na druhou stranu. "Stejně nemůžeme být sami dva" řekla jsem a zadívala se na nebe. Doufám, že se k nám připojí někdo normální....
Návrat nahoru Goto down
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 8:43 pm

Nori Osamu
Když na mě Saku zavolala, trochu jsem se vzpamatoval a rozhodl jsem se, že bych měl jít k nim. Najednou jsem si na něco vzpomněl. Sakra nechal jsem kabát ležet někde tam pod tím stromem. Chtěl jsem se vrátit, ale všiml jsem si Saku, která mířila k Raikagemu a tak jsem si řekl, že bysme tam měli být jako celý tým. Vezmu si ji, až skončí zkouška, doufám, že tam bude. Doloudal jsem se k Saku, Tasurimu a Raikagemu. Uslyšel jsem, jak Saku právě říká. Omlouvám se, Raikage-sama, že vás vyrušuji, ale utvořili jsme tým. A ukázala na mě a Tasuriho. Vypadá to, že Raikage je trochu mimo. Pomyslel jsem si, jelikož nás raikage ignoroval. Pak se najednou probral a zahulákal. Má tu už někdo tým? jestli ano atˇ jd eihned sem a já ho vyzkouším! . Chtěl jsem mu říct , že mi už tu čekáme když tam vlítla nějaká holka(Hasumi) a předběhla mě. Vykročil jsem, že náš tým stejně raikagemu připomenu, ale najednou tam vletěl zase nějaký kluk (Hanto) odstrčil tu holku(Hasumi) a cosi hulákal na Raikageho. Sakra tohle není možný.. Pomyslel jsem si. Už mě předběhli dva lidi sakra. Chtěl jsem toho kluka vyhodit, ale předběhl mě jiný ninja (Kagami). Vypadalo to, že to myslí smrtelně vážně. Hlavně se nebijte. Vůbec se mi nechtělo ty dva od sebe odtrhávat. Nakonec to za mě vyřešila ta holka (Hasumi) a odvedla si toho kluka (Kagami) pryč. Začínal jsem být vážně podrážděný. Už chci mít tu zkoušku za sebou. Vykročil jsem dopředu a odstrčil toho kluka(Hanto). Raikage-sama náš tým už je připravený! Řekl jsem trochu podrážděně.
Návrat nahoru Goto down
Adopter
Chuunin
Chuunin
Adopter

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 9:06 pm

Hanto

Odrazu sa do predu začal riť další ninja, plný svojeho ega, úplne bez úcty. napriahol som ruku že ho zasiahnem do temena hlavy, ale zastavil som sa, preskol hánkami a vydýchol si. Toto sú akože ninjovia, dosť slabí..nechápem ako im môže byť zverená krajina vetšia ako mesto.. Aj ked, tie ich po***** kakkei genkai. prebleskol mi menší rozhovor v hlave a potom toho ninju, trocha silnejšie, poklepal po ramene. Sorry kámo, ale ja tu nie som kvôli týmu, tak sklapni a odstúp, inak pocítiš pravú sílu. potom som ho chcel odsunúť, ale ak sa nedal, alebo mu to jeho ego nedovolilo, proste som ho len obišiel a ignoroval. Vedel som, že v Taijutsu tu nie je nijaký genin, čo by ma prekonal. Dúfal som, že toto mu stačí a nebude sa chcieť biť pred svojim Sakom, či jak sa to volá. Potom, ked som bol pred ním, som sa nenápadne zo zadu hlavy poškrabal prostredníkom.
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 9:32 pm

Yonagi Saku

Čekali jsme, až nás Raikage konečně přestane ignorovat, když v tom se tam přihnal neznámý ninja s podivným výzorem. Co je zase tohle zač? Chvíli jsem ho pozorovala a rozčiloval mě čím dál víc. Obzvlášť jeho chování a to, jakým způsobem mluvil s Norim. Co je to za magora? Si o sobě myslí, že je nejlepší a nejsilnější??? Nebo co!?...Zas nějaký umachrovaný máslo. Ať si nemyslí, že se tu bude nějakej přistěhovalec roztahovat...Měli by ho poslat na kurzy slušnýho chování. Ještě chvíli jsem se nad ním pohoršovala, protože jsem se nemohla smířit s tím, že je tu někdo protivnější, než já. S dokonalou ignorací nás zase předběhl. Celou dobu jsem z něj nespustila oči takže mi neuniklo jeho gesto mířené na Noriho. Hej, ty tam! Zavolala jsem dost nevlídným hlasem na toho přivandrovalce. Otočil se ke mě. Postav se do řady jako ostatní, my tu byli první a vůbec mě nezajímá, co jsi zač. Podle tvýho chování soudím, že nejspíš nějakej přivandrovalec, co si tu hraje na machra. Nepokoušej ninji z Kumogakure! Pokud něco tak nutně potřebuješ, chovej se k raikagemu slušně. Nebudu tady poslouchat, jak si nějakej usmrkanec vyskakuje. snažila jsem se uklidnit, ale moje poněkud výbušná povaha mi to neulehčovala. Co si o sobě myslí? To si chce znepřátelit celou kumo? Ledově jsem ho probodávala očima a čekala, jestli se alespoň uráčí omluvit se.
Návrat nahoru Goto down
DreefiCZ
Chuunin
Chuunin
DreefiCZ

Počet příspěvků : 136
Body : 5227
Věk : 25

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 11:07 pm

Naito Araki

Trochu jsem se od těch dvou oddálil a sledoval z povzdálí,ale když si všimli že tam nejsem,tak jsem k nim zase hned přiskočil.Trošku jsem relaxoval... Řekl jsem těm dvoum a s úsměvem jsem se drbal na hlavě.
Návrat nahoru Goto down
Adopter
Chuunin
Chuunin
Adopter

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 11:49 pm

Hanto

Chvílku po jej zaujímavom monologu som si uvedomil, že hovorila na mna. Asi to bolo jeho dievča (ak to je chalan no xD )a asi som ju svojim dosť zjavným názorom na neho docela urazil. Ksoo, on do mna strkne, ale ja som zlý? pomyslel som si a neochotne som sa na nu otočil. Cez masku ju bolo vidno docela zle, zložil som si ju a prezrel som si ju od zhora nadol. Waw, to je kus!!! pomyslel som si a začal sa trocha priblblo usmievať. Moj pohlad sa zastavil na jej hrdníku a v ústach sa mi zbiehali slinky. Pohladom na jej zbraniach som odpovedal, trocha priblbým tonom. Hovorila si na mna?Prepáč mi to, neviem čo to do mna vošlo. Nijak mi nedoplo že aký sú ludia v Kumo aké majú vna..teda povahy. Už sa to nikdy nestane. Nemáš chuť na rámen? Alebo niekam inam? Pokazova mi nádheru svoje hru..teda mesta? Som tu nový a tak sám. Moj pohlad sa stále neodtrhol od jej hrudníka.
Návrat nahoru Goto down
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeMon Feb 21, 2011 12:15 am

Nori Osamu
Saku toho kluka pěkně zpražila. S ní si jen tak nezahrávej chlapečku. Pomyslel jsem si, ale ten kluk najednou sundal masku a vypadalo to, že mu vůbec nevadí, že mu právě vynadala. Sledoval jsem jeho pohled. Eee?? Kam to koukáš sakra. Chtěl jsem mu to vysvětlit ručně, ale vzpomněl jsem si na to co se stalo s Tasurim a jak byla Saku naštvaná. Všechen svůj vztek jsem ventiloval do zatnuté pěsti, ale když začal mluvit, totálně mě dorazil. Co si myslí? Že je Saku nějaká děvka?!! Vstoupil jsem mu do pohledu a začal jsem mluvit. Hej co se tady vytahuješ? Vrať se zpátky do Vydlákova odkud si přišel……….Tss co si o sobě sakra myslí?! Jestli chceš klidně ti naši vesnici ukážu…co začít třeba hřbitovem? Tam se sám cítit nebudeš….Řekl jsem a s odporem jsem se mu zadíval do očí.
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeMon Feb 21, 2011 1:02 am

Yonagi Saku

Chtěla jsem mu nadávat dál, ale jakmile si sundal masku, zarazila jsem se. Zaujaly mě jeho pronikavé oči a nemohla jsem od nich odtrhnout zrak. Dokonale jsem ignorovala, že jeho pohled míří níž, než by měl. Sakra, co to semnou dneska je? Všimla jsem si, že v Norim to začalo zase vřít, hned jak slyšel, že mě neznámý ninja zve na ramen. Doslova na něj vyštěkl. Nori, uklidni se...Dnes ti to ještě nestačilo? Trochu podrážděně jsem se snažila Noriho zklidnit. Umím za sebe jednat sama, nepotřebuju tlomočníka. A co se týče tebe...Otočila jsem se k ninjovi s přiblblým výrazem ve tváři. Trošku nevychovanej ne? Zveš dívku na ramen a ani se nepředstavíš. Co to má za divnej výraz? Vypadá jako...uchyl. Ale musím uznat, že nevypadá nejhůř. Škoda jen, že je to takový pako. Povzdechla jsem si, a doufala jsem, že se Nori zklidní a ta slintající podivná existence nevyvolá další hádku.
Návrat nahoru Goto down
Adopter
Chuunin
Chuunin
Adopter

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitimeMon Feb 21, 2011 1:47 am

Hanto

Pozorne som si prezeral krivky, ked v tom momente sa mi do zýberu postavil ten strážny psíček. Vystrel som sa a chcel ho slovne odbiť, ale v tom momente zasiahla moja Afrodita a zastavila ho. Ahh, ona je tak úžasná pomyslel som si a potom sa jej konečne pozrel do očí. Chystal som si utiahnuť kravatu, ale až v tom zbehu som si uvedomil, že nijakú nenosím. Zahral som to tak, že som ruku vytiahol ešte vyšie a opäť si prešiel vlasmi. No, to pohrebisko vyzerá zaujímavo, ale skorej dôverujem znalostiam tejto víli. Povedal som nahlas a žmurkol na Noriho. Potom som sa znova natočil smerom na Saku, zatváril sa čo najnormálnejšie a z úklonom začal hovoriť Samozrejme, moja vina. Moje meno je Hanto, narodený v zemi železa. A to, že sa vo vašom svete nevyznám je preto, že nemám z ninjami nič spoločné. Som totiž samurai. vystrel som hlavu a zahladel sa na nu cez pramienok vlasou. NA tvári mi vybehol nežný úsmev. A aké je tvoje meno, Kunochi z Kumokagure? (?) spýtal som sa čo najpôsobivejšie. Toho týpka som úplne ignoroval. Vôbec ma nezaujímal, aspon do vtedy, kým nepovie niečo inteligentnejšie. Moj úsmev mal dvojaký zmysel. Pre Saku to mal byť očarujúci úsmev chalana, ktorý sa s nou chce zoznámiť. NAopak pre toho chalana to mal byť úsmev plný výsmechu, ktorý hovoril jedine. Si mimo ligu, kamo.. Takže to pozvanie platí? Potrebujem sa totiž zorientovať po meste a budem sa ti chcieť potom zavdačiť.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 9 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Oblačná (Kumo)
Strana 9 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Kumogakure no Sato :: Herní místnost :: Země Blesku-
Přejdi na: