Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Oblačná (Kumo)

Goto down 
+12
Adopter
Tajnalili
Terezínek
Andy-chan
lucinka8
Nerííí
Velomaru
Sauron the Great
keliska123
Ero-sama
Miya
DreefiCZ
16 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
DreefiCZ
Chuunin
Chuunin
DreefiCZ

Počet příspěvků : 136
Body : 5227
První přihlášení : 10. 01. 11
Věk : 25

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Oblačná (Kumo) - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 10:45 pm

First topic message reminder :

Všichni ninjové byli svoláni na nádvoří před Raikageho budovou.Na nádvoří stál Raikage spolu s dvěma dalšími ninji.

Hra:Země Blesku
Raikage shání tým který půjde s ním jako doprovod na velkou schůzi všech pěti Kage.Je velice netrpělivý a hodlá vyrazit o den dříve než je sraz domluven.Potřebuje co nejdřív informace o svém ztraceném bratru Jinchuurikim KillerBeem. Dohled nad vesnicí která momentálně skvěle prosperuje předává Daruiovi.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Počet příspěvků : 452
Body : 5815
Věk : 34

Informácie o Postavách
Postava 1 : Mizumaki Velomaru
Postava 2: Malao Miraku
Postava 3: Mizuki Kenjuro

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeFri Feb 11, 2011 10:49 pm

Malao Miraku

Prej ho to nebolelo,no myslím že trochu zapírá. Po té zaútočil a dal mi menší ránu do břicha. Prohnul jsem se aby jsem ztlumil náraz. Odskočil ale já mu nedal čas. Rozhodl jsem udělat můj oblíbený bláznivý chmat. Chytl jsem kopí do obou dlaní a zvedl nad hlavu,napřáhl se a hodil kopí napříč po ninjovi. Po té jsem skočil na zem odrazil se od zemmě rukama a nohama dokopl kopí přímo pod bradu. Náraz byl velice silný a tedˇ ninja ležel s kopím pod krkem a na něm jsem byl já stále ještě s nohama na kopí. Snad jsem mu moc neublížil. Opravdu to nebolelo? Já na tebe nechci být moc surový.Zakřenil jsem se na Ninju a po té z něj slezl a odskočil dostatečně daleko.
Návrat nahoru Goto down
https://ninjapathofawakening.forumczech.com
lucinka8
Genin
Genin
lucinka8

Počet příspěvků : 3
Body : 5042
První přihlášení : 11. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 12:40 pm

Naime Hakugiyo

přišla jsem na nádvoří.Už se tu utvořili skupinky lidí.Nechtěla jsem se vnucovat,tak jsem si sedla na lavičku a čekala,kdo ke mne přijde.
Návrat nahoru Goto down
lucinka8
Genin
Genin
lucinka8

Počet příspěvků : 3
Body : 5042
První přihlášení : 11. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 1:22 pm

Naime Hakugiyo

už mne nebavilo to čekání a tak jsem si řekla že se začnu vnucovat.Obešla jsem všechny na nádvoří a ptám se jich ''Nepotřebujete někoho do teamu?'' a nasadila jsem psí oči.
Návrat nahoru Goto down
Ero-sama
Chuunin
Chuunin
Ero-sama

Počet příspěvků : 154
Body : 5219
První přihlášení : 04. 02. 11
Věk : 30

Informácie o Postavách
Postava 1 : Ayakashi Takeru
Postava 2: Tasuri Ikumo
Postava 3: Kioshi Aki

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 1:39 pm

Tasuri Ikumo

Sakra pomyslel jsem si když ke mě letělo jeho kopí.Jeho útok byl hodně silný a totálně mě sním odrovnal.Když ze mě konečně seskočil.Zhluboka jsem dýchal protože jsen byl zaprvé unavený a zadruhé mi málem tím útokem vyrazil dech.Chvíly jsem seděl na zemi a pořád jsem to rozdýchával.Ztěžka jsem mu řekl : Tohleto bylo fakt dobrý.Málem jsi mě tím fakt dostal.A pokusil jsem se o úsměv ale bylo to těžké.Ztěžka jsem se zvedl když v tom mě něco napadlo.Byl to útok s dýkami který jsem cvičil hodně dávno ale nikdy jsem ho nedokončil.Uvědomil jsem si že teď to musím zvládnout jinak ho nikdy neporazím.Teď to bude kdo z koho buďto se ten útok povede a porazím ho nebo ne a on porazí mě.Pomyslel jsem si. Zvedl jsem ze země svoje dýky.Postavil se do bojové pozice a připravil se k útoku.Rozběhl jsem se proti němu a asi v polovině cesty jsem po něm hodil jednu dýku.V jejím stínu jsem hodil i tu druhou a doufal že si toho nevšimne.Když obě dýky letěly zrychlil jsem běh.Předběhl jsem je a metr před ním jsem ho přeskočil.Za letu jsem chytil dýky a ze zadu jsem mu je přidržel u krku....
Návrat nahoru Goto down
https://www.youtube.com/watch?v=4sT54IEORII
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Počet příspěvků : 122
Body : 5173
První přihlášení : 30. 01. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Katsue Ayaka
Postava 2: Yonagi Saku
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:04 pm

Yonagi Saku

Probudila jsem se do krásného slunečného rána. Přejela jsem očima po pokoji, až k hodinám, co viseli na zdi. Sakra! Zaspala jsem!!! Dnes má být shromáždění kvůli týmům, a já přijdu pozdě...Super! Jestli na mě zbyde nějakej podprůměrnej tým, tak radši spáchám harakiri. Rozčilovala jsem se potichu, ale nejspíš to na mě bylo hodně vidět. Rychle jsem se oblékla, vzala dýku, kterou jsem si připevnila k oblečení a taky jsem nezapoměla ani na pouzdro na zbraně, které jsem si připevnila k pásku od kalhot. Mám celkem hlad, ale můj problém...Neměla jsem zaspat. Přeběhla jsem rychle celý dům, a ani jsem nepozdravila bábi, která seděla v kuchini. Měla jsem moc naspěch. Rychlostí blesku jsem vyrazila z domu a celou cestu běžela až na náměstí. Cestou mě napadlo...Nori už šel? Anebo je pořád doma? No nic, pokud tam už bude tak mu dám co proto, za to, že mě nevzbudil. Náměstím od našeho domu nebylo příliš daleko, takže jsem tam byla rychle. Pár ninjů už tam čekalo. Nejspíš se pořád nic nedělo, protože to vyoadalo, že se většina z nich nudí. Porozhlédla jsem se a všimla jsem si pár ninjů dávajících si souboj. Jedni tam spíš jen tak stáli a dívali se na sebe. Moc mě nezaujali. Druhá dvojice už byla lepší. Bojovali se zbraní. Ten s tím kopím, to umí opravdu dobře. Hezkej trik. Sledovala jsem, jak složil toho s dýkami k zemi. Chtěla jsem se dívat dál, ale zaujala mě dívka, která seděla na zemi a něco kreslila. Připadala mi zvláštně. I když nejsem typ, co se rád seznamuje, byla jsem zvědavá, co kreslí. Sama nevím proč, ale přišla jsem k ní a nahlédla jí do nákresu, anichž bych ji pozdravila.
Návrat nahoru Goto down
Miya
Chuunin
Chuunin
Miya

Počet příspěvků : 172
První přihlášení : 02. 02. 11
Věk : 37

Informácie o Postavách
Postava 1 : Isayama Miya
Postava 2: Daisuke Yuki
Postava 3: Inuzuka Midori

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:16 pm

Daisuke Yuki
Malao vyzval nějakého ninju na souboj. S kopím a v boji mu to slušelo, tak jsem se rozhodla, že si ho nakreslím. Zrovna jsem dokreslovala Malaa, když se nade mě naklonila nějaká holka a koukla mi do papíru. Otočila jsem se na ni a zeptala se: Potřebuješ něco ?
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:34 pm

Malao Miraku

Tentokrát mi on ukázal co dokáže,hodil po mne dýky a pak je chtyil přeskočil a přiložil mi ke krku. Přitom si nevšiml že i já jsem zareagoval,otočil jsem se a naznačil mu kývnutím aby se podíval dolů kde se kopí opíralo o jeho hrudˇ a stačil by jeden jediný pohyb směrem nahoru a měl by hlavu nabodnutou na kopí jako je dango nabodnuté na bambus. Usmál jsem se a odložil kopí.Myslím že v poměru sil a zacházení se svými zbraněmi jsme vyrovnaní nemyslíš? Myslím že by z nás mohli být dobří přátelé. A ještě jedna věc omlouvám se za tu pecku kopím a mimochodem nejsi moc dobrý lhář.Začal jsem se trochu pochechtávát. Ten Tasuri se mi líbil svou vynalézavostí a je mi i trochu podobný co se týče chování.
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:51 pm

Yonagi Saku

Neznámá dívka kreslila vážně nádherně. Kreslila toho ninju s kopím a už ho skoro dokreslovala. Najednou se na mě otočila a položila mi otázku hlasem, který měl k přátelskému tónu daleko. Jen jsem zakroutila hlavou a dál sledovala její tahy na papíře. Nádherně maluješ. Vypustila jsem ze sebe neutrálním tónem bez přemýšlení. Tato dívka mi připadala opravdu zajímavá...
Návrat nahoru Goto down
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Počet příspěvků : 124
Body : 5175
Věk : 29
Bydliště : BIG CITY kousek od vesničky kde dávají lišky dobrou noc XD

Informácie o Postavách
Postava 1 : Isayama Kiyoko
Postava 2: Osamu Nori
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:58 pm

Nori Osamu
Zbudil mě naléhavý hlásek mého brášky. Nori vstávej! Neměl bys už vyrazit na shromáždění?! Saku-chan před chvílí odešla a vypadalo to, že spěchá…. Hhmm…ještě je spousta…aaaa cože zaspal jsem?! Rychle jsem se podíval na hodiny. No jistě jdu pozdě sakra! To je můj osud chodit pozdě! A Saku se ani neobtěžuje mě vzbudit!! Rychle jsem vyskočil a začal jsem hledat věci na oblečení. Vystrkal jsem bratra z pokoje se slovy,, Děkuji, že si mě vzbudil Kenji“ a rychle jsem se oblékl. Do pouzdra na zádech jsem si dal meč a do pouzder na ruce nože. Všichni už tam určitě jsou. Vyletěl jsem z pokoje a v rychlosti se rozloučil z babičkou a Kenjim. Cítil jsem, jak mi kručí v břichu, tak jsem chytl něco malého do ruky, že si to sním cestou. Bylo to trochu obtížné, jelikož jsem celou cestu utíkal a zároveň jsem jedl a oblékal si kabát. Když jsem celý udýchaný doběhl na místo shromáždění, bylo tam už pár ninjů a většinou stály po skupinkách. No co už půjdu vstříc svému osudu! Řekl jsem si a vyrazil jsem hledat tým. Vypadalo to, že už většina tým má. Dva ninjové spolu bojovali. Chvíli jsem se na ně díval, když jsem si všiml Saku. Stála nad nějakou dívkou, která vypadala, že si kreslí. Pomalým krokem jsem vykročil k nim. Přišel jsem k Saku zezadu a s úsměvem jsem promluvil k dívce na zemi. Omluv mě, ale na chvilku si tu dívku vypůjčím. Řekl jsem a zatáhl Saku kousek dál. Hej bavíš se dobře? Proč si mě nevzbudila a klidně si šla sama?! No to je jedno…Máš už nějaký tým? Jestli ne mohly bychom být v týmu spolu, co říkáš? Mile jsem se usmál.
Návrat nahoru Goto down
Ero-sama
Chuunin
Chuunin
Ero-sama

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 2:58 pm

Tasuri Ikumo

Po tom co jsem se mu dostal za záda a přiložil mu dýky ke krku mi naznačil že i on nezahálel a svým kopím mě mohl kdykoliv nabodnout.Přemýšlel jsem co teď když v tom odložil své kopí a usmál se.Schoval jsem dýky a kousek od něj odstoupil.Vylechl jsem si jeho slova která mě velmi potěšila.Odpověděl jsem mu : Právě jsem chtěl říct to samé,ale musím uznat že jsi vážně dobrý, čekal jsem že tě vyřídím jednou ranou ale ty jsi mi uštědřil dobrou lekci.Jsem rád že jsem stím bojem souhlasil.Budu rád pokud se znás stanou přátelé a tu ránu do břicha neřeš.Jo a máš pravdu.Řekl jsem mu.Nikdy jsem nebyl moc dobrý lhář.Přitom jsem se usmíval a škrábal se na hlavě.Mám nápad.Co takhle zajít na ramen až to tu všechno skončí?Samozdřejmě platím já.Řekl jsem mu a přitom jsem se stále usmíval.Ten Malao byl dobrej kluk.Takovýdle typy lidí jsem měl rád a přišlo mi že bychom si mohly rozumět....

Naposledy upravil Ero-sama dne Sat Feb 12, 2011 3:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 3:19 pm

Yonagi Saku

Kdosi za mnou promluvil. Otočila jsem se a spatřila Noriho, který na nic nečekal a odtáhl mě stranou, kde mi vyčítal, že jsem ho nevzbudila. N-Nori, já myslela, že už jsi dávno tady. Byla jsem naštvaná a přesvědčená, že jsi odešel bezemě, tak jsem se ani neobtěžovala nakouknout k tobě do pokoje. A vůbec...Nesváděj to na mě! Máš si nařídit budíka, já za to nemůžu, můžeš si za to sám! Jako výmluva celkem dost chabý, ale já vinu nepřiznám...Stejně za to může on. Tým? Jak asi můžu mít tým, když jsem přišla před pár minutama...A ještě k tomu pozdě. Přemýšlej trochu. Obořila jsem se na něj. Všiml si, že mě zase chytá ta moje "příjemná" nálada, tak se raději usmál a nehádal se semnou. Chvíli jsem přemýšlela o jeho návrhu. Být v týmu s tebou? Proč ne. Jsme na sebe zvyklí a dobře spolupracujeme, a navíc...Víš, že já nejsem zrovna společenskej typ. Povzdechla jsem si a otočila se k dívce, u které jsem před chvílí stála. Budeme muset sehnat třetího do týmu. Zkusím se zeptat jí. Je mi sympatická, jako jedna z mála z těch, co tu vidím. Mířila jsem si to zpět k ní, a bylo mi jedno, jestli jde anebo nejde Nori za mnou. Nerada mluvím s cizíma...Musím to překousnout. Přišla jsem až k ní a spustila jsem. Ty...Ty už máš tým? Zkusila jsem se chovat přátelsky, ale moc mi to nešlo.
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 3:25 pm

Malao Miraku

Moc rád půjdu na Ramen.Myslím že už z nás přátelé jsou.řekl jsem s úsměvem a podal mu ruku.
Návrat nahoru Goto down
Ero-sama
Chuunin
Chuunin
Ero-sama

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 3:34 pm

Tasuri Ikumo

Přijmul jsem jeho podání ruky.Potom jsem si uvědomil : Vždyť já vlastně ještě nemám ani tým. Řekl jsem Malaovi : Promiň ale musím si ještě něco zařídit ale budu rád když si jěště někdy zabojujeme.A usmál jsem se na něj.Odešel jsem a hledal jsem někoho kdo ještě nemá žádný tým.Viděl jsem několik skupinek lidí a tak jsem se postupně ptal jestly někdo nepotřebuje člena do týmu ale každý už někoho měl.Vypadalo to téměř beznadějně tak jsem se vrátil na místo kde mě Malao vyzval na souboj.Lehl jsem si zpět ke stromu a odpočíval jsem....
Návrat nahoru Goto down
Miya
Chuunin
Chuunin
Miya

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 5:22 pm

Daisuke Yuki
Asi ano s Malaem a tou černobílou holkou. Otočila jsem list papíru a přemýšlela co nakreslím dál. Malao už dobojoval. Kývla jsem na něj. Potřebuješ ještě něco?
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 5:32 pm

Yonagi Saku

Ne-e, to je všechno. Sakra, tahle taky už má tým. Rozhlížela jsem se kolem, po někom, kdo vypadal opuštěně a bez týmu. To si sakra dělají srandu, že už jsou tady všechny týmy kompletní!!! Povzdechla jsem si, a podívala se na dívku, která pořád seděla na zemi a dál si mě nevšímala. Trochu jsem se sama pro sebe usmála. Je ještě horší, než já...Zvláštní. Poprvé po dlouhé době jsem měla chuť s někým navázat kontakt, anichž bych měla potřebu nadávat a hádat se. Hmm, tak mám tedy ještě jednu otázku. Asi tu jsi celkem dlouho, tak nevíš o někom, kdo je bez týmu?
Návrat nahoru Goto down
Miya
Chuunin
Chuunin
Miya

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 5:37 pm

Daisuke Yuki

Ten kluk co bojoval s Malaem je myslim volný. Řekla jsem holce. Vypadala zajímavě, ale Malao se mi libil, takže tým jsem měnit nechtěla.
Návrat nahoru Goto down
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 5:51 pm

Nori Osamu
Saku se na mě samozřejmě ubořila. Bavilo mě se koukat, jak se vzteká. Hlavně ten zvláštní lesk v očích, mě přímo fascinoval. Najednou se Saku vrátila zpátky k té dívce a mě tam nechala stát. No samozřejmě jak jinak. Rozhlídnul jsem se kolem a uslyšel jsem, že jeden ninja shání tým. Rozešel jsem se směrem k Saku. Saku tam ten ninja asi nemá tým. Ukázal jsem směrem k ninjovi, který bojoval s ninjou z týmu té dívky co si kreslila.
Návrat nahoru Goto down
Andy-chan
Chuunin
Chuunin
Andy-chan

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 5:57 pm

Yonagi Saku

Já vím, všimla jsem si. Odpověděla jsem Norimu. Dívky sedící v trávě jsem si už dál nevšímala a odešla jsem směrem k ninjovi(Tasuri). Na první pohled to vypadalo, že spí, ale jakmile jsem přišla blíž, všimla jsem si, že je vzhůru. Nechtěla jsem s ním mluvit sama. Otočila jsem se na Noriho a kývla na znamení, že má přijít. Šla jsem pomalým krokem, aby mě stihl Nori doběhnout.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5328
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 6:02 pm

Hayame Musoki

Nudila jsem se, a to tak že hodně. Řekla jsem si že bych mohla za někým zajít. Najednou sem viděla toho kluka (Tasuri) jak sedí pod stromem. Vypadalo to tak že nemá žádný tým, řekla jsem si že udělám dobrý skutek a někoho mu navrhnu.Přišla jsem k němu a radši jsem se ještě ujistila. Vypadá to tak že ještě nemáš tým, je to tak? Myslím že Yonagi Saku ještě nikoho nemá.
Návrat nahoru Goto down
Ero-sama
Chuunin
Chuunin
Ero-sama

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 6:08 pm

Tasuri Ikumo

Ležel jsem pod stromem a přemýšlel jsem o tom co se dneska všechno stalo.Najednou ke mě přišla ta dívka která nám vrazila facku,myslím že se jmenovala Musoki...Hayame Musoki a řekla že ví o někom kdo schání třetího do týmu.Pečlivě jsem jí poslouchal a dozvěděl jsem se že to má být nějaká Saku s jejím kamarádem Norim.Děkuju moc za informaci.Opravdu si toho vážím.Řekl jsem jí a usmál jsem se na ní.No co už pomyslel jsem si počkám pár minut jestli nádhodou nepřijdou oni a když ne tak se je vydám hledat.Řekl jsem si v duchu, znova si lehl pod strom a nechal myšlenky volně protékat mojí hlavou.....
Návrat nahoru Goto down
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 6:12 pm

Nori Osamu
Saku na mě kývla. Ihned mi došlo, že s ním nechce mluvit sama. Pomalím krokem jsem došel k ninjovi a zeptal se ho. Ahoj já jsem Nori Osamu a tahle dívka je Yonagi Saku..Nechceš být s námi v týmu?
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5328
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 6:13 pm

Hayame Musoki

Nemáš zač, řekla jsem. Chtěla jsem si lehnou vedle něho ale pak jsem si pomyslela že by to bylo moc vlezlé. Tak jsem popošla o kousínek dál asi tak o 3 metry a lehla jsem si také. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ero-sama
Chuunin
Chuunin
Ero-sama

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 6:41 pm

Tasuri Ikumo
Chvíly po tom co odemě odešla Musoki se u mě oběvila dvojice ninjů.Jeden kluk a jedna holka.Vypadaly celekm mile ale přišlo mi že ta holka se asi trochu stydí.Tan kluk promluvil jako první.Prý se jmenuje Nori Osamu.A ta dívka je prý Yonagi Saku.To budou určitě ty dva o kterých mi řekla Musoki.Pomyslel jsem si.Ahoj já jsem Tasuri Ikumo.Těší mě.Vstal jsem aby to nevypadalo že sem neslušný a podal jsem mu ruku.Zeptal se mě jestli bych snima nechtěl být v týmu.Jelikož jsem tým ještě neměl odpověděl jsem mu : Proč ne, doufám že nám to bude klapat.A usmál jsem se na ně.A ty co ty se se mnou nehodláš bavit?Řekl jsem s úsměvem té dívce......
Návrat nahoru Goto down
Terezínek
Chuunin
Chuunin
Terezínek

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 7:52 pm

Nori Osamu
Potřásli jsme si rukou a já mu oplatil úsměv. Když se ubořil na Saku nevěděl jsem co mám dělat.ee.. Tasuri jaký máš element? Možná bychom se měli líp poznat když jsme teď tým..blábolil jsem abych odvrátil pozornost od Saku. Doufám, že hned nevybouchne a nezačne se s ním hádat.
Návrat nahoru Goto down
Ero-sama
Chuunin
Chuunin
Ero-sama

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 8:29 pm

Tasuri Ikumo

Když jsem se zeptal Saku jestli mě bude jen ignorovat Nori se mě hned zeptal jaký mám element,přišlo mi že to chtěl rychle zakecat, z jeho tónu jsem poznal že není něco vpořádku.Ale co už.Sice to bylo trochu divné ale raději jsem mu odpověděl na jeho otázku:Používám Doton a ty ?Zeptal jsem se.Mlčky jsem přitom sledoval Saku protože na ní bylo něco zvláštního.Ale tak nějak zvláštně zvláštního.A to se mi líbilo......
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Oblačná (Kumo)   Oblačná (Kumo) - Stránka 4 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Oblačná (Kumo)
Strana 4 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Kumogakure no Sato :: Herní místnost :: Země Blesku-
Přejdi na: