Autor | Zpráva |
---|
keliska123 Jounin
Počet příspěvků : 259 Body : 5328 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 4:29 pm | |
| Nelli Natsuki
Asi bychom měli. řekla jsem. Tak pojĎte a rozeběhla jsem se za těmi ninji. Au ta boule mě začíná pěkně bolet, řekla jsem si sama pro sebe. Takže tedy doběhla jsem Ao-sama a řekla. "Ao-sama my už máme také team..máme tu počkat?" Potom jsem se na něj tak trošku pitomě pousmála. | |
|
| |
Velomaru Admin
Počet příspěvků : 452 Body : 5815 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 34
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Feb 21, 2011 10:01 pm | |
| Ao
Požádal jsem strážného.Pust nováčka.a po chvíli se před věznicí oběvil vězenˇ. Nano můžeš se trochu protáhnout. Jestli vyhhraješ souboj proti těmhle třem tak dostaneš svobodu. Jestli ne tak oni se dostanou na sraz 5 kage.ustoupil jsem a přesekl tomu obrovi pouta.Za mých mladých let to bylo těžší. Tak se snažte | |
|
| |
Ero-sama Chuunin
Počet příspěvků : 154 Body : 5219 První přihlášení : 04. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Pardubice
Informácie o Postavách Postava 1 : Ayakashi Takeru Postava 2: Tasuri Ikumo Postava 3: Kioshi Aki
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Feb 21, 2011 10:47 pm | |
| Kioshi Aki
No tak Lili, když už teďka máme být ten tým tak se asi půjdeme ohlásit Ao-sanovy aby nás přezkoušel.Co myslíš? Řekl jsem a přitom se pokusil o úsměv, ale moc mi to nešlo nebyl jsem totiž zvyklí se usmívat. Seskočil jsem ze stromu a došel až k tomu klukovy Kuwarovy.Jen pokýváním hlavy jsem ho pozdravil protože jsem neměl potřebu se sním nějak dlouze vybavovat a naznačil jsem mu že jdeme přímo za Ao-sanem. Rozeběhl jsem se směrem zpět na náměstí a těch dvou jsem si moc nevšímal. Jen jednou jsem se otočil abych zjistil jestli běží za mnou nebo jestli tam zůstali. Tohle není zrovna moc dobrý začátek, takhle na ně nějaký extra dojem neudělám. Pomyslel jsem si. Ale prostě jsem jen dál běžel směrem na náměstí. Však času na seznámení ještě budeme mít hodně. …….
| |
|
| |
Velomaru Admin
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Feb 21, 2011 10:51 pm | |
| Ao
Nějaká kunoichi se mě zeptala jestli tam mají počkat. To je v pořádku jdu se vám ihned věnovat. Hej strážný vypust vězně číslo 2.houkl jsem na strážného a čekal. | |
|
| |
Tajnalili Chuunin
Počet příspěvků : 124 Body : 5182 První přihlášení : 12. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Neviém :D
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Feb 22, 2011 8:32 am | |
| Lili
"Ano, měli bychom jít za Aem.." řekla jsem a rychle seskočila za stromu. Ještě jsem mávla na Kuwaru rukou aby šel taky.Pomalu jsme došli až k Aovi..."Ao-sama..Kde máme čekat?" zeptala jsem se a čekala na odpověď. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Feb 22, 2011 12:35 pm | |
| Yuki
Takže ho máme.. etoo.. poraziť? pomyslela som si nadšene a rozbehla som sa jeho smerom pri čom som zatial do rúk nebrala žiadne zbrane, jednoducho som sa mu snažila chytiť alebo sa dotknúť nejakej časti tela pri čom použiť techniku s ktorou by som mu tú "časť" tela čiastočne zamrazila. | |
|
| |
Morgen Genin
Počet příspěvků : 85 Body : 5141 První přihlášení : 17. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Feb 22, 2011 11:08 pm | |
| Moroshi Genhou
Rychle jsem vystřelil pravou rukou proti mému meči a rychle jsem ho vytáhl z jeho pochvy. Chytl jsem meč do obou rukou, ne proto že by byl těžký ale proto abych měl větší sílu, a rozběhl jsem se proti tomu vězni. Když jsem byl blízko něj tak jsem vyskočil do vzduchu a když jsem dostatečně blízko tak jsem plochou stranou meče jsem ho chtěl praštit do hlavy z boku. | |
|
| |
Nerííí Chuunin
Počet příspěvků : 157 Body : 5219 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29
Informácie o Postavách Postava 1 : Hasumi Matsumo Postava 2: Nairy Natsuki Postava 3: Haruhi Shimizu
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Feb 23, 2011 4:06 pm | |
| Nairy Natsuki
"Vězeň? To máme bojovat proti špinavýmu věznovi? Né fakt díky.." No ikdyž mlátit do nějakýho dědka z vězení by mohla být sranda..ještě se do něj Nelli zamilujte a co já pak budu dělat? Rozhlídla jsem se "Hele Nelli jestli se nebudeš soustředit kvůli tomu...tomu...prostě kvůli tomu idiotovi kvůli, kterýmu nabouráváš do sloupů, tak si mě nepřej!" řekla jsem Nelli. Potom jsem si rozpustila svoje dva culíky a svázala si je stuhou dozadu. Vytáhla jsem kuši a čekala co se bude dít | |
|
| |
keliska123 Jounin
Počet příspěvků : 259 Body : 5328 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Feb 23, 2011 4:39 pm | |
| Nelli Natsuki
Ao, na nás vypustil nějakého zavšiveného vězně. Nelli jestli se nebudeš soustředit kvůli tomu...tomu...prostě kvůli tomu idiotovi kvůli, kterýmu nabouráváš do sloupů, tak si mě nepřej! Řekla Nairy, Za prví není to idiot Jmenuje se Kuwara. A za druhý, kůli němu jsem nenabourala do sloupu, jen jsem ho prostě přehlédla!... Řekla jsem jí v klidu. Viděla jsem jak si vytahuje kuši tak jsem si také vytáhla svoji dřevěnou tyč, abych byla připravena na všchno.
| |
|
| |
Adopter Chuunin
Počet příspěvků : 133 Body : 5195 První přihlášení : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Feb 23, 2011 7:48 pm | |
| Kuwara
Neochotne som sa postavil a rozbehol sa smerom za nimi, ale hned bolo jasné, že po fyzickej stránke im vôbec nestíham, aj ked nebolo vidno dôvod k tomu. nebol som tučný ani vyziabnutý. Dobehol som a začal dýchať. nechal som, aby s nimi rozprávala Lili, kedže ja sám som musel ešte popadnúť dych. pozrel som sa na svoj tým a premýšlal. Na ostatných som svojim taijutsu nemohol urobiť velmi dobrý dojem. Konečne sa moj dych znormalizoval a usmial sa. A my vezna nedostaneme? | |
|
| |
Alizeer Genin
Počet příspěvků : 61 Body : 5097 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Alizeer Postava 2: Ceesnoh Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Feb 26, 2011 9:18 pm | |
| Alizeer
Přišel jsem na náměstí a ostražitě jsem se rozhlížel.. "Je tu nějak rušno, co pak se tu asi děje?" Prochází kolem pár skupinek lidí.. "Vypadají jako týmy" pomyslel jsem si. Tak procházím dál a čtu oznámení od Mizukage Mei, že hledá tým, který ji doprovodí na setkání pěti kagů. "Hmm.." povzdychl jsem.. "Nemám tým.. jinak bych se hned účastnil." sklopil hlavu. "Třeba se ještě někdo najde." posadil jsem se na lavici a koukal na nebe. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Feb 26, 2011 9:32 pm | |
| Info: Tým číslo jedna bude psát od tedˇ do topicu souboj s vězněm 1 a druhý tým do topicu souboj s vězněm 2 | |
|
| |
Tom555 Genin
Počet příspěvků : 65 Body : 5099 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Katashi Aokawa Postava 2: Daisuke Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Feb 26, 2011 11:29 pm | |
| Daisuke
Doma jsem se probudil docela odpočatý.Doslova jsem vyskočil z postele a koukl jsem se ven.*Dnes je hezky* pomyslím si a obleču se. Pak si ne záda dám svůj Bokken a vyrazím do města.Pak si všimnu že nějaký muž svolává všechny ninjy z vesnice a tak se vydám na náměstí. *Hmmm....Týmy...Jenže já v žádném nejsem* pomyslel jsem si a díval jsem se okolo sebe jestli tu není nějaký ninja bez týmu.Pak si všimnu kluka co sedí na lavici a má modré vlasy a přijdu k němu blíž.Sednu si vedle něj.Zdarec...Jsem Daisuke...Máš už tým nebo ne??Pokud ne tak bychom mohli být spolu řekne mu a opřu bokken o strom. | |
|
| |
Chuchu Genin
Počet příspěvků : 29 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 33
Informácie o Postavách Postava 1 : Ajo Kaoru Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:37 am | |
| Kaoru
I když byla celkem hluboká noc procházel jsem se po Kiri. *Miluju to ticho a klid* pomyslel jsem si a kráčel dál. Všude byl klid, na náměstí jsem zahlédl i nějáké dva kluky. Jeden měl zvláštní vlasy a něco jako ochranné klapky na uších a ten druhý, vcelku sympatický mladík, asi vlastník toho párátka co bylo opřené o strom se s ním očividně snažil navázat kontakt. * Asi prodává obří párátka* zapřemýšlel jsem. Byl jsem celkem unavený, tak jsem došel k lavici a lehnul si za ní bez pronesení jednoho slova. *Jen doufám, že se ty dva nebudou líbat* napadlo mě a já se radši rychle snažil usnout | |
|
| |
Raisen Genin
Počet příspěvků : 32 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 10:29 am | |
| Byl jsem trochu rozrušený, když jsem přicházel na náměstí vesnice. Co když o mě nemají zájem? Nebo co když tam něco provedu? doufám že mě přijmou myslím si v duchu. Jdu dál a poslouchám že je tady nějaký rozruch. Jdu dál s rukou na mé kataně. Ale je to v klidu. vidím jenom pár akčních ninjů, kdo ví co dělají... Potom uvidím nějakého pána jak svolává nějaké skupinky ninjů. Co asi chce? Mě se to určitě netýká... pomyslím si Ale i tak, měl bych se přeci zařadit... Ale co když mě odvrhnou? No tak si půjdu po svých. Jen tak se začnu procházet po náměstí. Vidím dva kluky. Jednoho modro-vlasého a druhého blonďáka. Hele někdo je pozoruje, hmmm tak to už jsou asi plní... a nechám své myšlenky co nejvíc rozproudit. Potom si sednu na zem a snažím se meditovat. | |
|
| |
Kox Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5050 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 26 Bydliště : Kiri
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 1:26 pm | |
| Po ránu jsem se začal procházet po náměstí. Hmm krásný svěží vánek, chvíli se procházím, pak si sednu na lavičku. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:24 pm | |
| Alizeer
Koukám kolem sebe a vidím vedle mě sedět spícího černovlasého kluka. Vypadá mladší.. pomyslel jsem si. Jak se tak rozhlížím vidím tu další tři. Jeden v takovym.. no, vypadá to jako latex.. a má dvě katany. Vypadá silně. Další, asi stejně velkej jako já, jen neni tak tlustej.. v takový teplý bílý košili.. no a ten třetí vypadá normálně, má delší černo hnědé vlasy. Jak jsem tak seděl a užíval.. no ticha ani moc ne, je tu teď docela velký rozruch, ale ještě jsem se nedostal k.. "Ahoj, já jsem Alizeer. Těší mě Daisuke." usmál jsem se. "Máš pěkný bokken" koukám na bokken opřený o strom. "Tým nemám.., těšilo by mě být stebou" sklopil jsem hlavu a kopal do kamínků". | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:30 pm | |
| // pro Raisena...Nejsem blonďák ale mám černé vlasy DaisukeDíky řeknu mu když pochválí Bokken. Tak jo...To je dobře...Já jdu sehnat 3 do týmu řeknu a vstanu.Bokken si dám na záda a začnu se porozhlížet po náměstí jestli tu není nějaký ninja bez týmu.Uviděl jsem kluka co medituje a nějakého co asi spí. *Vypadá jako bezdomovec když spí na lavičce* pomyslím si když uvidím toho co spí a tak jdu k tomu co medituje. Není moc dobré meditovat na náměstí když je tu tolik lidí , nemyslíš? řeknu mu a čekám na jeho reakci. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:34 pm | |
| Alizeer
Jdu za Daisukem.. "Hele, můžu teba s tebou do týmu? Pokud jo, ten co spí na lavičce, vypadá dost silně." usmál se na Daisukeho. "Promiň, že vám skáču do řeči, jen jsem se chtěl ujistit". Utíká směrem za chlápkem co spí na lavičce. Šťouchne do něj. "Ty! Vstávej.. Já jsem Alizeer, vím, že je neslušné tě budit, vypadáš vyspale" usmál se. "Mohu znát tvé jméno?" | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:41 pm | |
| Kaoru
Otevřel jsem oči a nade mnou stál ten kluk co večer posedával na lavičce s tim prodavačem a šťouchal do mě. "Co mě budíš? Chceš se rvát?" Pak jsem se podíval pořádně a začal ho poslouchat. Chtěl znát moje jméno. " Jsem Kaoru, a co seš zač ty? Máš uši nebo to že je nemáš maskuješ těma věcma?" Vstal jsem rozhlídnul se. *Samý cvoci tady. Ale tenhle otravnej budiš vypadá dobře, má styl.* pomyslel jsem si a šťouchnul do něj. " Tohle mi už nedělej." | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:47 pm | |
| Alizeer
Umál jsem se na něj a řekl jsem: "Seš mimo" sundal sem chrániče a pod nima byli... uši. "Jsem Alizeer a uši mám, překvapuje tě to? Chtěl bych tě do týmu, ale nevim jak párátkář, musíš počkat hlavně na něj" když nad tím tak přemýšlím, vlastně ani já nevím, jestli jsem sním v týmu. Usmál jsem se a sedl si na lavici vedle Kaoru, muže v latexu. | |
|
| |
Raisen Genin
Počet příspěvků : 32 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:52 pm | |
| Raisen Kyagakura
Pomalu vstanu z meditace. Už se rozednívá, takže se tu trochu porozhlédnu. Jak vidím, tak už všichni kolem mají tým. Nikoho se mi nechce hledat, ale někam bych chtěl. Nikoho komu by chyběl tým nevidím, i ten co spal jak bezdomovec pod lavicí, má tým. Jdu na náměstí a rozkoukám se. ,,Nehledá někdo hráče do týmu?!" zavolám. Volám tak opakovaně v rozmezí 2 minut asi 5x. Čekám jestli někdo nebude mít o Fuutonera zájem do týmu. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:56 pm | |
| Kaoru
Zatvářil jsem se překvapeně a zasmál se. " Líbí se mi jak přemejšlíš, asi budem kámoši. Ale pokud myslíš toho s bokkenem, tak ten vypadá silně, navíc používá zbraň mýho gusta, i když dřevěnou." *stejně je to párátkář* pomyslel jsem si. " No uvidíme jak se věci vyvinou. Já dokážu přežít v týmu i sám. Koneckonců sám přežívám už deset let. Ani domov nemám" Sklopil jsem hlavu. " Ale je mi to jedno. Spím kde se dá, jím co seženu. Ale v boji s dvěma katanama jsem lepší než ty" usmál jsem se, protože on u sebe žádnou neměl. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 2:59 pm | |
| Daisuke
Myslíš si že bych se tě ptal kdybych s tebou nechtěl být?? řeknu mu a zasměju se.Jasně že můžeš řeknu mu a když ten co medituje neodpovídá tak se koukám co dělá s tím spícím.*Jeho problém* pomyslím si a jdu za Alizeerem a za spícím mužem.Tak co...Chceš být s námi? zeptá se toho co spal a čekám na jeho reakci. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:01 pm | |
| Alizeer
Usmál se na Kaora. "Tak teda asi budem kámoši no" usmál jsem se znova, ale tentokrát trošku více. "To že nemáš domov, to se vstřebá" poplácal jsem ho po zádech. "Třeba budeme tvoje rodina nakonec my, třeba si najdeš svou milou". Upřímně jsem ho litoval, protože vím, jaké to je, když umře někdo z blízkých. "Já jsem zase dobrej ve skalpování a taky umím nosit batoh" usmál jsem se. A pomyslel jsem si, že latex bych na sebe v žádném případě nevzal. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|