Autor | Zpráva |
---|
Kox Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5050 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 26 Bydliště : Kiri
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:08 pm | |
| zvednu se z lavičky, protáhnu si záda a pomylílm si *Sakra skoro všichni už jsou v týmu, měl bych se rychle poohlédnout po někom, nebo budu jedinej bez týmu* | |
|
| |
Chuchu Genin
Počet příspěvků : 29 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 33
Informácie o Postavách Postava 1 : Ajo Kaoru Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:11 pm | |
| Kaoru
" Milou? Na holky já kašlu, vzaly by mi nezávislost, a jen by otravovaly." zasmál jsem se. Mezitím se přiblížil ten chlapík s bokkenem. " A kerej seš ty? Co umíš? Máš taky jméno?" pousmál jsem se ( což normálně nedělám). Pozorně jsem si ho prohlédl. * Vypadá silně, radši bych byl v jeho týmu než proti němu* napadlo mě. " A vezmete mě do týmu nebo mám jít hledat někam jinam?" | |
|
| |
Tom555 Genin
Počet příspěvků : 65 Body : 5099 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Katashi Aokawa Postava 2: Daisuke Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:14 pm | |
| Daisuke
Já jsem člen týmu s Alizeerem,umím nějaká jutsu a dokonce mám i jméno..Jsem Daisuke a ty? řeknu mu a taky se pousměju.Pak si ho začnu prohlížet.*Hmmm...Asi bude bojovat s katanou když má 2* pomyslím si když si všimnu katan zavěšených na zádech.Pokud chceš tak s námi můžeš být a to by bylo dobré protože bychom byli už kompletní odpovím mu. | |
|
| |
Alizeer Genin
Počet příspěvků : 61 Body : 5097 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Alizeer Postava 2: Ceesnoh Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:16 pm | |
| Alizeer
Znovu si prohlížím Kaora. A pak šeptám Daisukemu: "Hlídej si zadek, je nebezpečnej v tom latexu" a znejistím. Řekl bych, že si budou rozumět. Oba dva maj katanu.. no katanu, jeden má velký párátko a jeden dvě katany. Sklopil jsem hlavu a poslouchal co bude dál. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:23 pm | |
| Kaoru
"Skvěle, tak já to beru. Mimochodem já jsem Kaoru, osamělý šermíř... teda asi do dnes jsem byl. K vám se přidám vcelku rád, flákání osamotě už mě nebaví." Otočil jsem se na Alizeera. " Co na mě tak koukáš? Seš snad na kluky? Pokud jo tak máš smůlu, já totiž ne..." Pousmál se. "A co máme vlastně v plánu?" | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:26 pm | |
| Alizeer
Otočil jsem se na Daisukeho a potichu jsem řekl: "Je to v cajku, můžeš tu ruku ze zadku sundat". Otočil jsem se na Kaora a v klidu jsem řekl: "To se mi ulevilo" a opravdu jsem si ulevil, no smrad to byl hroznej. Nenápadně sem si zacpal nos a otočil se. A zamumlal: "Jaké jsou vůbec vaše schopnosti, nebo spíš, jaký element ovládáte?" nejistě se optal. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:34 pm | |
| Daisuke
Já vím...nejsem hluchý řeknu tiše Alizeerovi.Dobrá...Asi bychom se měli jít někdo nahlásit že máme tým odpovím na Kaorovu otázku.No...Já bojuju hlavně s Bokkenem a mám s tím spojená 2 jutsu odpovím Alizeerovi. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:38 pm | |
| Alizeer
"Zajímavé" drbu se na bradě a přemýšlím. "Kudy se tedy dostaneme na ,,přihlášení''. Jsem tu nový prosím Daisuke, veď nás" usmál jsem se a koukal na Kaora. Ted bokken je zajímavý. Jen by mě zajímalo, jakej používá element, protože pokud má katon, tak mu asi dost rychle schoží ten bokken. Zasmál jsem se. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:40 pm | |
| Kaoru " Já jsem šermíř z Kiri, jednou budu legendární. Používám dvě katany a mám jutsu na zelektrizování, z toho vyplývá že jsem hrdým užviatelem Raitonu. Co vlastně používáš ty Alizeere?" otočil jsem se na Daisukeho. " A asi se někde nahlásit budem muset." | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:44 pm | |
| Alizeer
Pousmál jsem se v domění, že se o mě taky někdo zajímá.. "No, já jsem vlastně takovej nic nedělající, umím obvazovat ruce, a cpát vám do pusy tablety, a taky jsem hrdým uživatelem Shousenu, jednou to Medjutsu budu umět dobře a snad se naučím i Dojutsu" sklopil jsem hlavu "a umím přenášet chakru.. specializuju se na vrhací zbraně v kombinaci s fuutonem, z toho vyplývá, že jsem ,,fuutonář''. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:47 pm | |
| Daisuke
No..S tím bude menší problém...Já to tu taky moc neznám...Žiju tu jen chvíli řeknu a pokrčím rameny.*Jak jsem si myslel...Má Raiton....A on.....Futon....S tím by se dalo něco udělat...Možná..3 z 5 elementů v týmu..to je docela dobré* pomyslím si.A...Co je to ten Shousen??A jaké Dojutsu by ses chtěl naučit?? zeptá se Alizeera. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:50 pm | |
| Alizeer
Zbystří pohled na Daisukeho a naštvaně říká: "Dojutsu není to samé co Doujutsu. Doujutsu jsou oční techniky a Dojutsu jsou techniky jedu. A Shousen je lékařská technika nebo-li technika mystické dlaně, můžu léčit slabší zranění soustředěním chakry do ruky." mračím se. Nemám rád ty, kteří si neustále pletou Doujutsu a Dojutsu, copak jsem nějakej oční? Pomyslel jsem si. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:53 pm | |
| Kaoru
Kouká na Alizeera. " Hej nevylítávej tak hned, tajdle Daisuke to stoprocentně nemyslel zle. Každej jsme tak něják nadanej a něčemu nerozumí." Zasmál se. " Ale ty Daisuke si dávej bacha na hubu, vypadá to, že máme v týmu sopku co ráda bouchá" | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:56 pm | |
| Alizeer
"Heiwááááá" (japonsky - klídek) "Už sem vklidu, žádnej výbuch už nebude.. ale nemám rád když si někdo plete Dojutsu a Doujutsu". usmál jsem se na Daisukeho "Promiň" řekl jsem. Koukám do země.. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 3:58 pm | |
| Daisuke
No tak promiň.....to chce klid...Ten Shousen a Dojutsu by se mohlo hodit...Hlavně když budeme o útoku vědět řeknu úplně klidným hlasem.Asi bychom měli najít nějakého Jounina a ten by nám mohl pomoct řeknu a začnu se po náměstí rozhlížet jestli neuvidím nějakého Jounina. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:00 pm | |
| Alizeer
Rozhlížím se kolem a jen tak prohodim.. "No, ono to Dojutsu.... většinou se to učí jen lékařskej Elitní Jounin, ANBU nebo Kage.. takže to nevidim moc světle" rozhlížím se dál.. "nevidim nikoho kdo by připomínal Jounina.." stoupl si a kouká dál.. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:05 pm | |
| Kaoru
Vstal jsem a dělal jsem že někoho hledám tak jako oni. Koukal jsem spíš po nějáké hezké holce.* dodnes mi nic takového nechybělo, protože jsem nepřemýšlel že bych mohl svůj život s někým trávit. Ale dneska když mi to ten Alizeer tak nadhodil, začíná mi láska trochu chybět* pomyslel jsem si. " Tak co vidítě někoho?" Zavolal jsem na ně. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:07 pm | |
| Alizeer
"Nic nevidim" prohlásil jsem. "Co ty Daisuke?" zavolal jsem. "Budeme tady jen tak postávat a blbě koukat? Né, že bych měl lepší nápad, ale nevim jestli tenhle, je zrovna nejlepší" stále se rozhlíží, ale nikoho nespatřil. Sklonil hlavu a prohlíží si Daisukeho párátko. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:10 pm | |
| Daisuke
"Taky nic" odpovím.Něco zkusím...Pokud chcete tak pojďte se mnou ale jinak tu zůstaňte ať vím kam se mám vrátit řeknu a někam vyběhnu. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:12 pm | |
| Alizeer
Koukám jak se Daisuke ztrácí v dálce. "Hmm, prej pojďte semnou a už ani nevim kde je" sednul jsem si zase na lavičku a sundal jsem si batoh a položil ho vedle sebe. "Co ty Kaoru, vydáš se zaním? optal jsem se a netrpělivě čekal na odpověď. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:15 pm | |
| Kaoru "No jasně že vydám, už jsem na cestě. Jsem na to celej žhavej ho tu hledat!" Otočil jsem se a sednul si k Alizeerovi. " Myslíš že se někdy vrátí? Třeba ho unesou nebo na nás zapomene. A nekoukej na mě pořád jak na nějákýho homouše!" Hodil jsem na něj vyčítavý pohled. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:17 pm | |
| Alizeer
Zamračil jsem se a řekl jsem: "Klid, já na tebe nekoukám a sednul si mi na batoh, zvedni se nebo mi ho aspoň podej" usmál jsem se. Zajímalo by mě, kdyby byl Daisuke proti Kaoru, kdo by vyhrál, vlastně ještě ani nevím, co má Daisuke za element. Kaoru má Raiton, to už víme, ale Daisuke se ještě nepochlubil, ale vypadá to na Taijutsu blázna. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:18 pm | |
| Daisuke
Běžel jsem směrem k budově Mizukageho ale po cestě jsem si někoho všiml (Ao).Vypadal o dost starší než my a v ruce držel nějaký papír.Rychle jsem zastavil a klidným krokem jsem k němu přešel.Ehmm...Pane..nevíte kde máme přihlásit tým?? zeptám se ho. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:23 pm | |
| Kaoru
" Eh pardon" řekl jsem a poposedl jsem si o kousek vedle. " Dle mě bude Daisuke slabej proti katonu, ohněm ten jeho úžasnej meč někdo brzo spálí, uvidíš! A co vlastně nosíš v tom batůžku? Energii sbalenou na cesty? Nebo cihly na polní bunkr?" | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:30 pm | |
| Alizeer
Usmál jsem se a s radostí řekl: "V pohodě, máš celkem štěstí že sis nesednul na můj skalpel kterej mám v batohu, jinak tam mám ještě obvaz kdyby si se říznul a tatranky sebou nenosím. Jen tak tipuju, že Daisuke bude mít... nevim no.. katon asi ne" usmál se a čekal na Daisukeho. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|