Autor | Zpráva |
---|
Kox Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5050 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 26 Bydliště : Kiri
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:47 pm | |
| Po zvednutí se z lavičky začne hledat ty kteří ještě nejsou v týmu a volá halóó! je tu ještě někdo bez týmu? Já totiž jsem bez týmu!*pomyslí si sakra já zústanu navždy bez týmu* | |
|
| |
Alizeer Genin
Počet příspěvků : 61 Body : 5097 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Alizeer Postava 2: Ceesnoh Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:49 pm | |
| Alizeer
Sakra, nemusim ty lidi co vyřvávaj jako blázni na celý okolí.. a co vůbec nesnášim je, když jsou stejně velký jak já! Proč tenhle cvok musí bejt taky skrček? Jenom já chci bejt skrček. Smutně koukám na toho cvoka. | |
|
| |
Chuchu Genin
Počet příspěvků : 29 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 33
Informácie o Postavách Postava 1 : Ajo Kaoru Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:55 pm | |
| Kaoru
* někdo tu vyřvává, skrček a ještě zoufalej. Nemám to tu rád, jednoho dne stejně odejdu jako ten šermíř tehdy* přemšlel jsem. " Vidíš toho blázna jak řve? Celkem legrační co? A my sme eště ráno tým taky neměli, ale teď si můžeme vejskat" Vytáhl jsem katanu a začal si prohlížet ostří ve svitu Slunce, pak jsem se pokusil hodit prasátko tomu skrčkovi do očí. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 4:57 pm | |
| Alizeer
Kouká na řvoucího cvoka. "No jo no, koukám na něj, moc vtipnej neni, spíš je trapnej, a máš pravdu, teď tým máme tak jsme in.. hoď mu tam prase cvokovi, třeba se vzpamatuje." Začal jsem přemejšlet nad.. "Už by se mohl vrátit co?" netrpělivě jsem řekl a čekal na odpověď. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 5:00 pm | |
| Byl jsem zabranej do vrhání odlesků po tom bláznoj co tak křičel. A povedlo se. " Jo sme IN, mít tým je holt teď v módě. No Daisuke by se vrátit moh, jinak ten kluk uřvanej bude i slepej" Zasmál jsem se a vrátil se ke kalibraci úhlu čepele k vržení dalšího prasátka na řvouna. | |
|
| |
Kox Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5050 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 26 Bydliště : Kiri
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 5:02 pm | |
| Spadl na zem a seřval je co si myslíte že děláte? Bych jsem byl zvědavej co byste dělali vy v mé situaci, když maj všichni tým jen já ne | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 5:04 pm | |
| Alizeer
Zvednul jsem se a zjistil že je o něco málo vyšší než já a řekl jsem: "Co si vyskakuješ ty skrčku?" a šťouchnul jsem do něj a zase jsem si sedl. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 5:07 pm | |
| Kaoru Složil jsem se smíchy z lavičky, katana mi vypadla z ruky a cinkla. " Škoda, že vy dva nejste v týmu. To bylo komické duo!" Pak jsem vstal a oklepal se, s vážnou tváří jsem pronesl " Nebudeme se smát, mohlo se mu něco stát, jééj sem básník!" | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 5:10 pm | |
| Alizeer
Pouze jsem se sarkasticky usmál.. sakra nemyslel jsem si, že ten bláznivej skrček bude větší než já, to mě zklamalo.. posadil jsem se na opěradlo lavice a nohy si dal na ,,sedadlo''. "Achjo, to čekání mě nebaví" znuděně jsem pronesl. "Kde se ten Daisuke tak zdržel?". Zase jsem si sednul zpátky na sedátko. "Sakra, na opěrce se sedět nedá." | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:40 pm | |
| Kaoru
Zvedli jsme se s Alizeerem a šli najít Daisukeho, protože se podezřele dlouho nevrátil. * Kde asi bude?* pomyslel jsem si a brázdili jsme ulicemi s cílem najít Daisukeho a ověřit si zda někoho našel. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:42 pm | |
| Alizeer
Chvilku jsme brouzdali městem, až jsme našli Daisukeho, jak se baví s nějakým namakaným ninjou. Přistoupil jsem k němu, poklepal mu na rameno a řekl jsem: "Tak tady jsi!" Daisuke se otočil a já říkám: "Tak jak to vypadá s naším týmem?" | |
|
| |
Velomaru Admin
Počet příspěvků : 452 Body : 5815 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 34
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:45 pm | |
| Ao
Přišel ke mě další ninjové. Vy jste další tým?zeptal jsem se a znuděně se ohlédl na souboje co se odehrávali za mnou. | |
|
| |
Tom555 Genin
Počet příspěvků : 65 Body : 5099 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Katashi Aokawa Postava 2: Daisuke Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:46 pm | |
| Diasuke
Stál jsem tam a čekal jsem na toho ninju.Co tu děláte?? zeptá se těch dvou když je uvidím.No...ptal jsem se toho muže a on řekl že musíme přijít všichni takže je dobrý že jste tu odpovím mu.Ano...jsme pane odpovím tomu muži. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:50 pm | |
| Alizeer
Kouknul na neznámého ninju a povídá: "Ano, my jsme další tým a třeba budeme i ti nejlepší". Trošku mě zaskočil jeho znuděný výraz a to co se odehrávalo za ním, jestli to bude i náš úkol, snad to zvládneme. Kouknul jsem se do země a něco si zamumlal. | |
|
| |
Velomaru Admin
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:50 pm | |
| Ao
Dobrá dám je na starost jemu..... Tak fajn běžte před hlavní budovu tam se o vás někdo postará a později vám bude přidělen sensei. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:53 pm | |
| Daisuke
Hai...Díky pane řeknu a pomalým hlasem se vydám před hlavní budovu a tam čekám na toho někoho kdo se o nás má postarat. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:56 pm | |
| Alizeer
Pomalým KROKEM se vydávám za Daisukem a přitom předmýšlím nad tím, co nás naučí náš sensei, pokud tedy nějakého dostaneme a pokud nás něco naučí. Přitom se mi hlavou promítají ty záběry bojů s nějakými vězni. Přišel jsem před hlavní budovu a spolu s Daisukem čekám až přijde někdo, kdo se o nás má postarat, a také se rozhlížím, kde se zasekl Kaoru. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 6:56 pm | |
| Kaoru
Uklonil jsem se a pomalu šel za Daisukem, v hlavě mi vířilo plno myšlenek o tom co se bude dít, že konečně zažiju ostrej boj a budu muset poslouchat nějákýho troubu co si na mě beztak bude vyskakovat. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 7:21 pm | |
| Chojuro
Přišli sem nějací ninjové. A..Ahoj já jsem Chojuro poslal...poslal vás Ao že? zeptal jsem se. Vypadají že nebudou začátečníci..snad.
Naposledy upravil Velomaru dne Sun Feb 27, 2011 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 7:58 pm | |
| Daisuke
Hai..poslal nás tamten muž..Já jsem Daisuke..Moc mě těší řeknu mu a mile se usměji.*Snad budeme něco dělat...Třeba trénink,boj,nebo mise...Nejlepší by byl trénink* pomyslím si. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 8:00 pm | |
| Alizeer
Kouknul se na dalšího namakanýho shinobi a říká: "Ahoj, já jsem Alizeer, tohle je Kaoru" proč mluvím, náš mluvčí je Daisuke.. "Daisuke, mluv ty, já ztratit schopnost vyjádřovat" koukám na Daisukeho | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 8:00 pm | |
| Kaoru
Tak před náma stál nějákej sensei. " Těší mě, já jsem Kaoru." uklonil jsem se * co se bude dít teď? Pošlou nás už do boje nebo někam na trénink. Přece si nás otestuje, než nás pošle do boje* zamyslel jsem se
| |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 8:12 pm | |
| Daisuke
Tak jo...Budu mluvit já řeknu Alizeerovi.Ehm....Vy jste asi náš sensei že....Pokud jo tak co máme dělat..pokud ne tak kde bychom ho mohli najít?? řeknu mu. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 8:28 pm | |
| Chojuro
Dobrá,budu s vámi bojovat...ummm.....jsem jeden ze šermířů tak se ummm..snažte. Zkuste bojovat tak..aby jste mě zabili ummm bude vše v pořádku...snad.vytáhl jsem svůj obvázaný meč, a byl připravený na jejich útoky | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 27, 2011 8:30 pm | |
| Alizeer
Okamžitě jsem byl připraven na boj, stoupl jsem si za Kaora a Daisukeho a čekal co se bude dít.. "Tak tohle bude zajímavý" odsekl jsem. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|