Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Kirigakure

Goto down 
+13
Raisen
Chuchu
Tom555
Alizeer
Tajnalili
Sauron the Great
Morgen
keliska123
Ero-sama
Adopter
Nerííí
Krumla
Velomaru
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next
AutorZpráva
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Počet příspěvků : 452
Body : 5815
První přihlášení : 10. 01. 11
Věk : 34

Informácie o Postavách
Postava 1 : Mizumaki Velomaru
Postava 2: Malao Miraku
Postava 3: Mizuki Kenjuro

Kirigakure - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSat Feb 12, 2011 3:06 pm

First topic message reminder :

Země Vody
Mizukage Mei si zavolala šermířského mistra Chojura a senzibila Aa.Oznámila jim že mají dva dny na to aby sehnali tým který s nimi půjde na sraz Kage. Vedení předává jejímu zástupci Santetsovi. Bude mít vesnici na starost po dobu kdy bude ona v zemi Železa.

Ao

Vydal jsem oznámení aby se všichni ninjové dostavili na náměstí.Snad tu bude nějaký vhodný tým. Začali se cházet ninjové.Tak dobrá vítám vás. Utvořte týmy a po té bude vybrán tým který půjde s Mizukage na sraz pěti Kage.
Návrat nahoru Goto down
https://ninjapathofawakening.forumczech.com

AutorZpráva
Kox
Genin
Genin
Kox

Počet příspěvků : 25
Body : 5050
První přihlášení : 26. 02. 11
Věk : 26

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 4:47 pm

Po zvednutí se z lavičky začne hledat ty kteří ještě nejsou v týmu a volá halóó! je tu ještě někdo bez týmu? Já totiž jsem bez týmu!*pomyslí si sakra já zústanu navždy bez týmu*
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Počet příspěvků : 61
Body : 5097
Věk : 28

Informácie o Postavách
Postava 1 : Alizeer
Postava 2: Ceesnoh
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 4:49 pm

Alizeer

Sakra, nemusim ty lidi co vyřvávaj jako blázni na celý okolí.. a co vůbec nesnášim je, když jsou stejně velký jak já! Proč tenhle cvok musí bejt taky skrček? Jenom já chci bejt skrček. Smutně koukám na toho cvoka.
Návrat nahoru Goto down
Chuchu
Genin
Genin
Chuchu

Počet příspěvků : 29
Body : 5056
Věk : 33

Informácie o Postavách
Postava 1 : Ajo Kaoru
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 4:55 pm

Kaoru

* někdo tu vyřvává, skrček a ještě zoufalej. Nemám to tu rád, jednoho dne stejně odejdu jako ten šermíř tehdy* přemšlel jsem.
" Vidíš toho blázna jak řve? Celkem legrační co? A my sme eště ráno tým taky neměli, ale teď si můžeme vejskat"
Vytáhl jsem katanu a začal si prohlížet ostří ve svitu Slunce, pak jsem se pokusil hodit prasátko tomu skrčkovi do očí.
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 4:57 pm

Alizeer

Kouká na řvoucího cvoka. "No jo no, koukám na něj, moc vtipnej neni, spíš je trapnej, a máš pravdu, teď tým máme tak jsme in.. hoď mu tam prase cvokovi, třeba se vzpamatuje." Začal jsem přemejšlet nad.. "Už by se mohl vrátit co?" netrpělivě jsem řekl a čekal na odpověď.
Návrat nahoru Goto down
Chuchu
Genin
Genin
Chuchu

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 5:00 pm

Byl jsem zabranej do vrhání odlesků po tom bláznoj co tak křičel. A povedlo se.
" Jo sme IN, mít tým je holt teď v módě. No Daisuke by se vrátit moh, jinak ten kluk uřvanej bude i slepej" Zasmál jsem se a vrátil se ke kalibraci úhlu čepele k vržení dalšího prasátka na řvouna.
Návrat nahoru Goto down
Kox
Genin
Genin
Kox

Počet příspěvků : 25
Body : 5050
Věk : 26

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 5:02 pm

Spadl na zem a seřval je co si myslíte že děláte? Bych jsem byl zvědavej co byste dělali vy v mé situaci, když maj všichni tým jen já ne
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 5:04 pm

Alizeer

Zvednul jsem se a zjistil že je o něco málo vyšší než já a řekl jsem: "Co si vyskakuješ ty skrčku?" a šťouchnul jsem do něj a zase jsem si sedl.
Návrat nahoru Goto down
Chuchu
Genin
Genin
Chuchu

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 5:07 pm

Kaoru
Složil jsem se smíchy z lavičky, katana mi vypadla z ruky a cinkla. " Škoda, že vy dva nejste v týmu. To bylo komické duo!"
Pak jsem vstal a oklepal se, s vážnou tváří jsem pronesl " Nebudeme se smát, mohlo se mu něco stát, jééj sem básník!"
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 5:10 pm

Alizeer

Pouze jsem se sarkasticky usmál.. sakra nemyslel jsem si, že ten bláznivej skrček bude větší než já, to mě zklamalo.. posadil jsem se na opěradlo lavice a nohy si dal na ,,sedadlo''. "Achjo, to čekání mě nebaví" znuděně jsem pronesl. "Kde se ten Daisuke tak zdržel?". Zase jsem si sednul zpátky na sedátko. "Sakra, na opěrce se sedět nedá."
Návrat nahoru Goto down
Chuchu
Genin
Genin
Chuchu

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:40 pm

Kaoru

Zvedli jsme se s Alizeerem a šli najít Daisukeho, protože se podezřele dlouho nevrátil. * Kde asi bude?* pomyslel jsem si a brázdili jsme ulicemi s cílem najít Daisukeho a ověřit si zda někoho našel.
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:42 pm

Alizeer

Chvilku jsme brouzdali městem, až jsme našli Daisukeho, jak se baví s nějakým namakaným ninjou. Přistoupil jsem k němu, poklepal mu na rameno a řekl jsem: "Tak tady jsi!" Daisuke se otočil a já říkám: "Tak jak to vypadá s naším týmem?"
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:45 pm

Ao

Přišel ke mě další ninjové. Vy jste další tým?zeptal jsem se a znuděně se ohlédl na souboje co se odehrávali za mnou.
Návrat nahoru Goto down
Tom555
Genin
Genin
Tom555

Počet příspěvků : 65
Body : 5099
První přihlášení : 19. 02. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Katashi Aokawa
Postava 2: Daisuke
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:46 pm

Diasuke

Stál jsem tam a čekal jsem na toho ninju.Co tu děláte?? zeptá se těch dvou když je uvidím.No...ptal jsem se toho muže a on řekl že musíme přijít všichni takže je dobrý že jste tu odpovím mu.Ano...jsme pane odpovím tomu muži.
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:50 pm

Alizeer

Kouknul na neznámého ninju a povídá: "Ano, my jsme další tým a třeba budeme i ti nejlepší". Trošku mě zaskočil jeho znuděný výraz a to co se odehrávalo za ním, jestli to bude i náš úkol, snad to zvládneme. Kouknul jsem se do země a něco si zamumlal.
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:50 pm

Ao

Dobrá dám je na starost jemu..... Tak fajn běžte před hlavní budovu tam se o vás někdo postará a později vám bude přidělen sensei.
Návrat nahoru Goto down
Tom555
Genin
Genin
Tom555

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:53 pm

Daisuke

Hai...Díky pane řeknu a pomalým hlasem se vydám před hlavní budovu a tam čekám na toho někoho kdo se o nás má postarat.
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:56 pm

Alizeer

Pomalým KROKEM se vydávám za Daisukem a přitom předmýšlím nad tím, co nás naučí náš sensei, pokud tedy nějakého dostaneme a pokud nás něco naučí. Přitom se mi hlavou promítají ty záběry bojů s nějakými vězni. Přišel jsem před hlavní budovu a spolu s Daisukem čekám až přijde někdo, kdo se o nás má postarat, a také se rozhlížím, kde se zasekl Kaoru.
Návrat nahoru Goto down
Chuchu
Genin
Genin
Chuchu

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 6:56 pm

Kaoru

Uklonil jsem se a pomalu šel za Daisukem, v hlavě mi vířilo plno myšlenek o tom co se bude dít, že konečně zažiju ostrej boj a budu muset poslouchat nějákýho troubu co si na mě beztak bude vyskakovat.
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 7:21 pm

Chojuro

Přišli sem nějací ninjové. A..Ahoj já jsem Chojuro poslal...poslal vás Ao že? zeptal jsem se. Vypadají že nebudou začátečníci..snad.

Naposledy upravil Velomaru dne Sun Feb 27, 2011 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Tom555
Genin
Genin
Tom555

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 7:58 pm

Daisuke

Hai..poslal nás tamten muž..Já jsem Daisuke..Moc mě těší řeknu mu a mile se usměji.*Snad budeme něco dělat...Třeba trénink,boj,nebo mise...Nejlepší by byl trénink* pomyslím si.
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 8:00 pm

Alizeer

Kouknul se na dalšího namakanýho shinobi a říká: "Ahoj, já jsem Alizeer, tohle je Kaoru" proč mluvím, náš mluvčí je Daisuke.. "Daisuke, mluv ty, já ztratit schopnost vyjádřovat" koukám na Daisukeho
Návrat nahoru Goto down
Chuchu
Genin
Genin
Chuchu

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 8:00 pm

Kaoru

Tak před náma stál nějákej sensei. " Těší mě, já jsem Kaoru." uklonil jsem se
* co se bude dít teď? Pošlou nás už do boje nebo někam na trénink. Přece si nás otestuje, než nás pošle do boje* zamyslel jsem se
Návrat nahoru Goto down
Tom555
Genin
Genin
Tom555

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 8:12 pm

Daisuke

Tak jo...Budu mluvit já řeknu Alizeerovi.Ehm....Vy jste asi náš sensei že....Pokud jo tak co máme dělat..pokud ne tak kde bychom ho mohli najít?? řeknu mu.
Návrat nahoru Goto down
Velomaru
Admin
Admin
Velomaru

Informácie o Postavách

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 8:28 pm

Chojuro

Dobrá,budu s vámi bojovat...ummm.....jsem jeden ze šermířů tak se ummm..snažte. Zkuste bojovat tak..aby jste mě zabili ummm bude vše v pořádku...snad.vytáhl jsem svůj obvázaný meč, a byl připravený na jejich útoky
Návrat nahoru Goto down
Alizeer
Genin
Genin
Alizeer

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Feb 27, 2011 8:30 pm

Alizeer

Okamžitě jsem byl připraven na boj, stoupl jsem si za Kaora a Daisukeho a čekal co se bude dít.. "Tak tohle bude zajímavý" odsekl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kirigakure   Kirigakure - Stránka 7 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kirigakure
Strana 7 z 15Jdi na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Lili z Kirigakure
» okolie /smer Kirigakure

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Kirigakure No Sato :: Herní místnost :: Země Vody-
Přejdi na: