Autor | Zpráva |
---|
Chuchu Genin
Počet příspěvků : 29 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 33
Informácie o Postavách Postava 1 : Ajo Kaoru Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 01, 2011 12:50 am | |
| Kaoru
*Je fakt tvrdej, tenhle boj mě sice unavuje, ale příjemně... miluju boje. I když neznám smysl tohohle... Asi si nás testujou, aby v případě nouze věděli, že ze všech týmů právě my jsme ti nej* pomyslel jsem si Alizeer stál za mnou a já se marně snažil najít neporazitelnej útok. Daisuke vypadal pořád tak bojovně a odhodlaně. "Daisuke, máš nápad? Mě něják došla inspirace... Ale spolupáce dvou ze tří je na něj málo. Nerad to řikám, ale budem asi muset najít způsob jak naše tři schopnosti zkombinovat do jedný pekelně silný, stačí se zbavit klonů, který jsou hmotný.. Aspoň pro začátek." zašeptal jsem na něj. Naděje na úspěch mojí žádosti byla mizivá, ale já nepřestával věřit. | |
|
| |
Velomaru Admin
Počet příspěvků : 452 Body : 5815 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 34
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 01, 2011 8:42 pm | |
| Chojuro
Táák. Už vás nebudu trápit. Bojovali jste pěkně. A tedˇ se podívejte za sebe kdo je váš sensei a celou dobu vás pozoroval.Usmál jsem se na ně nejistým úsměvem. A čekal na jejich reakci. Nechal jsem zmizet všechny klony.Někdy se ještě uvidíme....snad. | |
|
| |
Alizeer Genin
Počet příspěvků : 61 Body : 5097 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Alizeer Postava 2: Ceesnoh Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 01, 2011 8:48 pm | |
| Alizeer
Udejchaně jsem řekl: "No to je dost" a usmál jsem se. Otočil jsem se nejdřív na Daisukeho, pak na Kaora a pak jsem se otočil a tam stáhl neznámý muž, který údajně náš boj sledoval. 'Hmm, doufám, že jsme se mu zalíbili' pomyslel jsem si. Pak jsem se otočil zase na Kaora a mrkl jsem. Ani nevím proč. Snažil jsem se zadržet smích, ale pak jsem se otočil a řekl: "Smím znát vaše jméno?" a uklonil jsem se. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 12:16 am | |
| Kaoru
Podíval jsem se na něj. *Zajímavé, takže tohle bude náš sensei...* pomyslel jsem si " A kerej vy ste? a co o vás můžu vědět aniž by jste mě musel zabít?" pronesl jsem se zájmem a uklonil se. *Ten párátkář je podezřele potichu, asi kuje pikle, nebo se mu chystá nějáký prodat* honilo se mi hlavou a nepřišlo mi to moc k tématu. | |
|
| |
Velomaru Admin
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 1:13 pm | |
| Chika Haruka
Konečně se otočili. Usmála jsem se na ně.Moje jméno je Chika Haruka a ode dneška jsem váš sensei.Sedla jsem si na nedaleký kámen a dala nohu přes nohu.Bojovali jste pěkně. Na to že jste byli proti Chojurovi jste si celkem vedli dobře. Jediné co se mi nelíbilo že vám tam celkem chyběla týmová práce.Ták a tedˇ se mi postupně představte a až se představíte můžete mít na mě otázky.Já se vás po té taky na něco zeptám.Uculila jsem se na ně a čekala co z nich vypadne. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 1:20 pm | |
| Alizeer
Hmm.. ženská.. co nás proboha může naučit ženská? Pomyslel jsem si, ale pak jsem náhle změnil názor když jsem si vzpoměl na Mizukage-sama, která je vlastně taky žena a velmi zručná. Přistoupil jsem blíž a chytl jsem jí za ruku. "Já jsem Alizeer, mozek tohohle týmu" chvástavě jsem pověděl a políbil jsem jí na ruku. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 1:25 pm | |
| Chika
Nemusím chvástaly. Políbil mě na ruku a řekl že je mozkem týmu. Spíše bude prde... celého týmu pomyslela jsem si.Ale ale ale. Sotva se známe a ty už mě chceš líbat na ruku trubko? Ani nápad. řekla jsem mu a mírně ho zatahala za ucho.Běž hezky zase za svými kolegy a říkejte mi to odtamtud. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 1:48 pm | |
| Alizeer
Sklesle a naštvaně odchází.. nebudeme si rozumět, políbit dámě ruku je slušnost. Přišel jsem k Daisukemu a Kaorovi a potichu sem řekl "Dávejte bacha, je vostrá". A sednul sem ja na patník. A začal se tiše uklidňovat. | |
|
| |
Tom555 Genin
Počet příspěvků : 65 Body : 5099 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Katashi Aokawa Postava 2: Daisuke Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 6:17 pm | |
| Daisuke
*Už mě nic nenapadá* pomyslel jsem si a sedle jsem si.Pak jsem pomalu vstal.Pak ten šermíř říkal něco o našem sensei a o konci boje.*Ufff...Konečně konec...ale kde by mohl být náš sensei* pomyslím si a začnu se rozhlížet.Pak si všimnu nějaké osoby.*Že by náš sensei...Asi ano* pomyslím si.Pak jsem si všiml že je to žena.*Hmmm...Sensei žena...budeme zajímavý tým* pomyslím si a mírně se ukloním.Jsem Daisuke a jsem obyčejný člen a někdy mluvčí řeknu jí a postavím se normálně. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 8:04 pm | |
| Kaoru
při bližším prozkoumání jsem zjistil, že se mi tu promítá noční můra. * Sakra, ženská má vést mě? Já kterej na ženský kašlu mám bejt vedenej nějákou...* zasekl jsem se "Já jsem Kaoru, šermíř, vtipálek a samotář... jsem ten co hodně přemýšlí a hodně mluví, ale radši se držím pozadu při rozebírání blbostí." Uklonil jsem se " A smím-li se ptáti, co umíte tak skvělého, že vám přiřadili zrovna nás?" pousmál jsem se a schoval zbraň. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 02, 2011 8:12 pm | |
| Alizeer
Co ona asi tak může umět pomyslel jsem si. Ohání se obrovským vějířem.. počkat, to je bojovej vějíř, přece jen to nebude socka. Jen co ovládá za elementy, třeba bude ovládat zbylé dva, co nemáme.. pomyslel jsem si. To by byl Katon a Doton.. Daisuke nám předvedl element až teď v boji.. a je pěkná.. a ty její... no tý vole. Zíral jsem. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Fri Mar 04, 2011 2:54 pm | |
| Chika Haruka
Kaoru se mě zeptal co umím tak vyjímečného že mám zrovna je. Alizeer mi koukal na vnady. Alespon přitáhnu jjeich pozornost tímto neformálním způsobem.Kaoru? Proč bych měla umět něco tak vyjímečného jak ty říkáš když mám rovna vás? Vy jste snad nějací vyjímeční hoši? Zatím v chování máte menší nedostatky. No co zvykneme si na sebe a pokud se spolu budeme snažit vycházet uvidíte že si mě oblíbíte a já vás.Usmála jsem se a čekala na jejich reakci. | |
|
| |
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Fri Mar 04, 2011 7:57 pm | |
| Shiroimaru Ookami Vzbudil se, umyl, oblík vzal katanu jehly a ostatní věci a utíkal na náměstí.
Když jsem přišel na náměstí všichnii už byly v týmech ... jen pár lidí ne, včetně mě Sednul jsem si na lavičku a četl si své oblíbené knihy, jak jinak o vlcích x) | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Fri Mar 04, 2011 8:13 pm | |
| Katashi Aokawa
*Proč na ní tak zírá...to ještě neviděl nikdy holku nebo co??* pomyslím si a zavrtím hlavou.Já bych řekl že nejsme výjimeční ničím.....Teda...alespoň já nejsem..možná ti dva mají něco výjimečného ale já určitě ne[ /b] řeknu a sednu si ke stromu o který se opřu.[b]A co budeme dělat sensei?? zeptá se jí a kouknu se na nebe. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Fri Mar 04, 2011 9:13 pm | |
| Alizeer
Co teď? Pomyslel jsem si.. nechci se ztrapnit ještě víc, Daisuke zase musel zamachrovat tím způsobem, že neni dobrej, přitom má obrovskou sílu. Jakmile zjistil, že nemá ráda chvástaly, tak řekl, že je obyčejný, to se dalo čekat. Nebudu radši nic řikat. | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Fri Mar 04, 2011 10:55 pm | |
| Manamiku Hanaki Ráno jsem se vzbudila a moje sestra Ai ještě spala. Oblékla jsem se a vyšla jsem ven. Venku jsem potkala dost lidí a konečně jsem došla na náměstí. Skoro všichni už měli týmy a já nechtěla být vtíravá a opět jsem se začala hrozně stydět. Uviděla jsem nějakého kluka, jak seděl na lavičce na okraji náměstí a četl si knihu. Přišla jsem k němu a sedla jsem si na druhý kraj lavičky. Po chvíli jsem se začala červenat a chtěla jsem se zeptat, jestli má tým, ale pořád jsem nenašla odvahu. Kousala jsem se do jazyka a přemýšlela jsem, co mu mám říct a po chvíli jsem mu řekla stydlivě: Um.... T... Ty máš... t.. tým? Zeptala jsem se a řekla jsem: J... já se jmenu.. ji Ma... Manamiku.. Ha... Hanaki. Řkla jsem a pohledem jsem se dívala do jeho očí. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 4:12 pm | |
| Chika Haruka
Vypadá to že se nad sebou zamysleli. Pak se mě Katashi zeptal co budeme dělat.No podle toho jak jste málo výřeční tak vám to povím na rovinu. Jste spolu s ješě jedním týmem adopti na doprovodný tým,který půjde na sraz Kage. Jednoduše jakmile oni skončej menší práci tak půjdete proti sobě a tým který vyhraje pujde na sraz. | |
|
| |
Alizeer Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 4:37 pm | |
| Alizeer
C-c-co-cože? My? Obyčejní geninové do-doprovodit Mizukage-sama na setkání pěti Kagů? Pomyslel jsem si. "Co?" nedůvěřivě jsem řekl. "My? Vždyť jsme jen obyčejní geninové bez zkušeností, bez praxe" i když praxe by se nám hodila.. myslel jsem na to, jak by to vypadalo na srazu pěti Kagů, ale jací vlastně ostatní Kagové jsou. Ale stále jsem tomu nevěřil. Přemýšlel jsem o tom, který tým by mohl být ten druhý. | |
|
| |
Chuchu Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 4:42 pm | |
| Kaoru Moc se mi nechtělo s ní bavit. Ale potom co řekla, že možná půjdeme na sraz kagů tak jsme ožil. " Ach, takže nějáký další adepti. Kdy máme ten boj očekávat? A smím znát soupeře? Doufám, že to nebudou nějáký ženský, holky totiž nemlátim." Zasmál jsem se a rozhlížel, jestli neuvidím nějáký další vjmečný tým, který by mohl být tím soupeřem. | |
|
| |
Tom555 Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 4:48 pm | |
| Daisuke
Doprovodit Mizukage-sama na sněm Pěti Kagů?? zeptá se spíše sám sebe udiveně.Souhlasím s Alizeerem...Nemáme žádné zkušenosti ani praxi.. řeknu už hlasitěji.No a ....Kde bude ten boj??A já taky holky nemlátím řeknu jí a zase se zadívám na nebe a na mraky. | |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 5:00 pm | |
| Zavře knihu a podívá se na holku která za ním přišla a zeptala se ho jestli nemá tým "Ne nemám" odpověděl jí trochu posmutněle "Ale jinak ahoj já jsem Shiroimaru Ookami a moc mě těší že tě poznávám" řekl jsem a usmál se na ni V duchu : Jáj kéž bych mohl na sraz kage .... Konečně tu někoho poznám Najednou ho napadne "Hele, můžeš to odmítnout ale nechceš být v týmu se mnou?" | |
|
| |
Raisen Genin
Počet příspěvků : 32 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 8:53 pm | |
| Jak se tak prochází, zahlédne kluka holku, vypadá to že v týmu, ale jen dva. Přijdu pomalu k nim. ,,Ahoj, vy jste tu noví? Jmenuji se Raisen, máte už třetího do týmu? Nechci vás obtěžovat, ani se vtíra, jestli mě nechcete, nevadí... Odmítlo mě už dost lidí, já se s tím nějak smířím. a hlavu mám sklopenou s kamenným pohledem. Doufám že mě vezmou, už mě nebaví být pořád sám | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 8:58 pm | |
| Zamyslí se a spustí " Ježiš promiň já se omlouvám ale třetímu držím místo jinému sry" *Se smíšenými pocity se dívá do země* | |
|
| |
Raisen Genin
Počet příspěvků : 32 Body : 5056 První přihlášení : 26. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 9:02 pm | |
| ,,Jo, to nevadí, už jsem si na to zvykl... a s hlavou v zemi odejde na svoje oblíbené místo na trávě a začne meditovat jako vždy. | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Sat Mar 05, 2011 9:10 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru byl celkem milý a zeptal se mně, jestli nechci být s ním v týmu. A.. ano, budeme spolu v týmu. Řekla jsem a chvíli potom k nám přišel kluk a zeptal se, jestli bychom ho přijmuli do týmu. Shiroimaru řekla, že drží to místo někomu jinému a já chtěla vědět komu. Začala jsem se červenat a stydlivě jsem řekla: M... můžu se zeptat.... k... komu držíš to místo? Zeptala jsem se a dala jsem ruku před bradu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|