Autor | Zpráva |
---|
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:23 pm | |
| Shiroimaru Ookami *Lékařský ninja co používá ninjutsu? zajímavé* pomyslí si " Tak to ti děkuju předem, ale čekej že když budeš v ohrožení že ti pomůžu Ochránit moje přátele a rodinu je ... moje cesta ninji" řekl s úsměvem na tváři "A nedělej si nic z toho že nemáš kekkei genkai, podle mojich zkušeností ... se kvůli nim vraždí lidé navzájem ... jako moje matka když se mě snažila ochránit" zatnul zuby a podíval se do země | |
|
| |
polkin Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5040 První přihlášení : 05. 03. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:41 pm | |
|
Aoimaru Karyuu
*vstal sem, oblékl se a umyl*tý jo,..ták konečně sem genín*šel sem ven na náměstí, kde jsem uviděl svého bratrance*čau, shiroimaru,....tak tady jsi, konečně sem tě potkal, kam půjdem??*zeptal sem se ho a pozorně poslouchal*
| |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:44 pm | |
| Shiroimaru Ookami
úlekem odskočil od Hanaki a následně spadnul z lavičky "Ty tupče ...." řekl mu lehce poníženým hlasem "Já budu tady ... nevim jak ty ..." *Kso ... proč se tohle děje jenom mě?* pomyslí si | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:47 pm | |
| Aoimaru Karyuu
*podíval sem se na ookamiho*aha, takže my sme tady jako tý a čekalo se jen na mě??*pak sem se podíval na hanaki*čau, já jsem Aoimaru Karyuu a ty jsi??*podíval sem se na ní milea podal sem jí ruku*
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:50 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru ode mě odskočil a následně spadl z lavičky, protože k nám přišel kluk a začal mluvit na Shiroimara. Trochu jsem se zasmála, ale tak, aby to nikdy neslyšel. Vstala jsem z lavičky a řekla jsem klukovi,co přišel: A... ahoj.. já se jmenuji Ma... Manamiku Hanaki. Řekla jsem a slušně jsem mu podala ruku. Poté jsem přišla k Shiroimarovi a podala jsem mu ruku, aby mohl vstát. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:52 pm | |
| Shiroimaru Ookami
Vstane a dívá se na něj *Takhle mi to zkazit .... kso* " Děkuju ti za pomoc Hanaki ... A Hele takže my tři by jsme mohli vytvořit tým, co vy na to?" zeptá se jich Podívá se na nebe a čeká jejich odpověď | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:57 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru se zeptal, jestli bychom neutvořili tým a díval se na nebe. Bylo jasné, že kdybychom tým neutvořili, tak bychom tu byli ještě hodně dlouho. A.. ano.. můžeme... tvořit jeden tým. Řekla jsem a dívala jsem se na Shiroimara. Je milý. Je moc hodný. Obas je legrační a nebojí se vyjádřid svoje city. Pomyslela jsem si a pořád jsem se dívala na Shiroimara zamilovaným pohledem. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 6:59 pm | |
| Shiroimaru Ookami
Sedne si na zem a obejme kolena rukama, mezi které vloží hlavu Lze vidět že slyšel odpověď a zjevně přemýšlí jak o minulosti tak budoucnosti "Nemůžu nikdy dopustit aby se jim něco stalo ... neporuším svoji cestu ninji ..." šeptal Poté zvedl hlavu a podíval se na Hanami Jak jinak než zamilovaně | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:12 pm | |
| Aoimaru Karyuu
*Najednou mu připadalo, že mu něco chybí*Kde je vlastně sensei??*otočil se na členy týmu, do kterého patří*
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:14 pm | |
| Shiroimaru Ookami
"Senseie nám přiřadí teprve časem, nebo budeme bez něj" Otočí se poté zpátky na Hanaki *Kéž by jsme byli my tři vybráni jako doprovod na sraz 5 kage ... to by byl nářez* | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:23 pm | |
| Aoimaru Karyuu
*sklopil hlavu*aha, tak to je škoda*posadil se na lavičku*už se nemůže dočkat*
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:29 pm | |
| Shiroimaru Ookami
Sedne si zpátky vedle Hanaki a jednou rukou ji obejme kolem ramen " Hele mohli by jsme tvořit dobrej tým co? Akorát máme docela blbý elementy ..." usmívá se a kouká na Hanaki | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:34 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru řekl, že bychom mohli tvořit dobrý tým. Přikývla jsem a on řekl, že máme blbý elementy. Já mám suiton a Shiroimaru má doton, ale co má ten kluk? Pomyslela jsem si a usmívala jsem se na Shiroimara. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:37 pm | |
| Shiroimaru Ookami
"On má Katon což se s tebou bohužel nedá nijak kombinovat to by jsi jenom potlačila jeho jutsu ... zkusme přemýšlet každý řekněte jaké máte živlové techniky a pokusíme vymyslet nějaké kombo co vy na to?" Sleduje Hanakininy oči | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:51 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru říkal, ať řekneme, jaké náme živlové techniky a já uměla jenom 2 a to téměř nepoužitelné. Um... no... já umím Suirou no Jutsu .... nepřítele uvězním ve vodní kouli. A potom vodní klony Mizu Bunshin no Jutsu, ale ty.... se nesmí.. ode mě moc vzdálit a jsou 10krát slabší než já. Řekla jsem a dívala jsem se se zamilovaným úsměvem na Shiroimara, který se díval do mých očí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:55 pm | |
| Shiroimaru Ookami
*dívá se na mě jáj ... to je dobrý znamení* "No já umím 2 techniky Doton: Tori no Chairoi - ze země vyletí 3 zemní ptáci kteří srazí nepřítele k zemi A ještě Doton: Tsuchi katan - okolo katany vytvořím do vzdálenosti 5 cm ostré kamínky" "A když si to shrneme mohli by jsme použít moje Tori no Chairoi v Kombu se Suirou no jutsu" | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 7:58 pm | |
| Aoimaru Karyuutakže já mám tyhle katon techniky:- Spoiler:
Techniky: D Katon: Katana (Okolo katany se vytvoří ohnivý povlak) C Katon: Uo (vytvoří 2 ryby ve tvaru kruhu(kousne se za ocas a bude točit) a vrhne je po nepříteli, způsobí popáleniny) Katon: Tori no Aoi (Z ruky mu vyletí pták z modrého plamene letící na nepřítele, srazí ho k zemi a popálí ho)
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 8:13 pm | |
| Shiroimaru Ookami
*Jáj ... ta má úžasný oči ..* mluví do duše "Um ... hele Hanaki ... můžeš to .. odmítnout ale ... uhm .... nechtěla bys ... se mnou ... chodit?" *Kso ... kso ... kso to jsem totálně podělal... * pomyslí si Sleduje Hanačiny oči | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 8:37 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru se mě opatrně zeptal, jestli s ním nechci chodit. Překvapil mě a já jsem se chvíli rozmýšlela: Je hrozně milej, hodnej, upřímnej a dokáže rozesmát. Pomyslela jsem si a črvenala jsem se, srdce mi bušilo, jako o život. Na moment jsem se s rozmýšlivým pohledem podívala na zem. Hned poté jsem se usmála a podívala jsem se na Shiroimara a řekla jsem: A.. ano. A jemě jsem ho objala. | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 8:41 pm | |
| aoimaru karyuu
no joo,..nechte si to na líbánky, teďka vymýšlíme taktiku né??!!znechuceně se na ně podívá tak co hanaki, jaké máš jutsu suitonu??
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 8:41 pm | |
| Shiroimaru Ookami
*Vážně řekla .... ano ? * divil se Po jemném objetí ji stiskl o něco silněji ale nebylo to skoro poznat "Nikdy tě neopustím ... nebo nedovolím aby se ti něco stalo" zašeptal jí do ucha *Je mi s ní vážně dobře* pomyslel si "Ehm ... ona už svoje jutsu říkala ... Baka ..."
| |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 8:44 pm | |
| aoimaru karyuu
no joo,..nechte si to na líbánky, teďka vymýšlíme taktiku né??!!znechuceně se na ně podívá tak co hanaki, vymyslíme taktiku??
Naposledy upravil polkin dne Sun Mar 06, 2011 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 8:48 pm | |
| Shiroimaru Ookami
Pustí se Hanaki "Suirou no jutsu neboli vodní vězení a Mizubunshin" *Ten je snad hluchej nebo co?*
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 10:45 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru se pustil a já udělala to samé. Dívala jsem se do jeho očí zamilovaným pohledem. Usmívala jsem se a dala jsem si vlasy za ucho. Podívala jsem se na oblohu, jak plují mráčkya chvíli poté jsem se opět dívala zamilovaným pohledem na Shiroimara. Jeho bratranec je poněkud zvláštní, ale Shiroimaru je opravdu kluk mých snů! Myslela jsem si a pořád jsem se dívala zamilovaným pohledem na Shiroimara. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 10:48 pm | |
| Shiroimaru
Podívá se na oba "Hele co kdyby jsme šli k nám domů?" *Ať jdou ať jdou* Znovu se obrátí na Hanaki | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|