Autor | Zpráva |
---|
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 10:52 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru nabídl, jestli bychom nešli k němu domů. Jakmile to dořekl, podíval se na mě a já jsem cítila, jak se červenám. Shiroimaru to nabídl a to se neodmítá. Tak to přijmi! Pomyslím si a řeknu Shiroimarovi: Já.. já bych šla. Řeknu a cítím, jak se červenám, jako rajče.
| |
|
| |
polkin Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5040 První přihlášení : 05. 03. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Mar 06, 2011 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Velomaru Admin
Počet příspěvků : 452 Body : 5815 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 34
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 9:31 am | |
| Chika HarukaTak už byl čas. Vstávat bando jdete na souboj o místo v týmu na srazu Kagů.řekla jsem jim a naznačila aby šli za mnou.Týmu kde je Chuchu,Alizeer,Tom555 od tedˇ píše do topicu: Střet týmů 1 a 4 | |
|
| |
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 8:24 pm | |
| Shiroimaru
Přiběhne na náměstí a hledá Aa " Ao - sama! Jste tu někde? " *Ježiš potřebuju se znovu procvičit v boji* pomyslí si Stále hledá Aa | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 8:31 pm | |
| Manamiku Hanaki Přišla jsem na náměstí a uvidím Shiroimara, jak někoho shání. Přijdu k němu ze zadu, tak že si mě nevšiml a fouknu mu do ucha. Zasměju se a čekám na jeho rekci. | |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 8:33 pm | |
| Shiroimaru
Cukne a otočí se "Ty ... " nedokončí větu a vymýšlí jak se jí pomstít * Už vím ...* Podívá se na ni hrůzným pohledem a začne ji lechtat | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 9:12 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru se na mě podíval hrůzným pohledem a já nevěděla co bude dál. Začal mě lochtat a já jsem se hrozně smála. Co budu dělat? Takhle se usměju k smrti. Pomyslela jsem si a něco mě napadlo...... Začali mi téct slzy smíchu a já jsem udělala nevinné oči malé holčičky, jak se říjká psí oči. Čekala jsem, jak zareaguje.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 9:28 pm | |
| Shiroimaru
Přestal a podíval se na ni *Ach jo proč na mě působí psí oči? Neni to tím že psi jsou příbuzní vlkům?* spekuluje " Ach jo co s tebou mám dělat " Dál ji už nelochtá | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 9:50 pm | |
| Manamiku Hanaki Utřela jsem si slzy a červenala jsem se. O... omlouvám se. Řekla jsem a sklopil jsem hlavu k zemi. Neměla jsem ho takhle překvapit, ale přišlo mi to, jako dobrý nápad. Ale už jsem se omluvila, tak doufám.... Svoji myšlenku jsem nechala plout dál a čekala jsem, jak zareaguje Shiroimaru. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 9:58 pm | |
| Shiroimaru
" To je dobrý já to beru jako srandu " usměje se " Tak co navrhuješ že budem dělat? " rozhlíží se kolem | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:18 pm | |
| Manamiku Hanaki Prý to bere, jako legraci. Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se na Shiroimara. Ptal se, co budeme dělat. Chvíli jsem přemýšlela a potom jsem udělala 5 Mizu Bunshinů a řekla jsem: Můžeme ...... si zatrénovat. A já i klony jsme se promíchali, že nebylo poznat, kde jsem já a kde klon. Tohle ho dostane, na to se vsadim. Pomyslela jsem si a čekala jsem na jeho reakci. | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:23 pm | |
| Aoimaru Karyuu
z nebe něco padalo, padalo to mezi shiroimara a hanaki, byl to aoimaru a hrozně je vylekal jak se najednou objevil. čŮŮŮŮŮs,...jak se vede vy hrdličky?? čeká ne jejich reakci snad sem je vylekal,..joo,...to určitě jooo
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:24 pm | |
| Shiroimaru
Usměje se *neví co dokážu a to je dobře* Složí pečetě tygr, drak, pes " Hanaki - chan ... já cítím chakru " Doton: Tori no chairoi! Ze země letí 3 ptáci směřující na 3 bunshiny Sleduje Aoimarua | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:31 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimarův útok směřoval na 3 bushiny. Já a 1 klon jsme vyskočili do vzduchu a zároveň vyskočili 3 bushiny na, které směřoval útok. Použila jsem henge a přeměnila jsem se na vlka, odrazila jsem se od klona, který se vzápětí rozplynul a letěla jsem přímo na Shiroimara. | |
|
| |
polkin Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:38 pm | |
| Aoimaru Karyuu
stál sem tam a díval s vykulenýma očima jak ničí mizubunshiny to je ale otrva,..takhle plýtvat chakrou sedl si na zem a díval se dál
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:42 pm | |
| Shiroimaru
Uskočí před Hanaki - vlčicí (Wrau) Ale její tesák mi škrtnul o kašili " Hej Hanaki to byla nová košile !!" Hodí shurikeny a senbony po Hanaki (Všech kromě vlčí hanaki) *Kde teď vezmu košili?* | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 10:55 pm | |
| Manamiku Hanaki Hodil po mě shurikeny a senbony. Byla jsem přeměněná na vlka, takže na techniku náhrady nebyl čas. Odrazila jsem se a věděla jsem, že narazím do stromu, který byl opodál. Když jsem se odrazila, tak jsem se přeměnila zpátky a nahromadila jsem chakru do chodidel, takže, když jsem se odrážela o strom, tak se přepůlil vejpůl. Já se odrazila a shurikeny a sembony se zarazili o strom. Dopadla jsem na zem a udělala jsem pečeť hada, potichu jsem řekla: Magen: Narakumi no Jutsu . A kolem Shiroimara začaly rotovat lístky. Čekala jsem, co udělá. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:00 pm | |
| Shiroimaru
" Kai! " Probere se z genjutsu " Hanaki nenabereš mě na Genjutsu které sám umím " Ookami no Shiroi no Jutsu! sundá si košili a na tváři a hrudi mu začaly růst chlupy, zorničky se zúžily a narostly drápy postavil se na všechny 4 končetiny " Tak Hanaki vzdej to " usměje se | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:13 pm | |
| Manamiku Hanaki Z..začínám o tom uvažovat. Řekla jsem a znovu jsem použila 7 mizu bushinů. Já a další 2 jsme vyskočili do vzduchu a já vytáhla kunai. Kloni mě hodili proti Shiroimarovi a já hodila 2 shurikeny, kunai jsem měla pořád v ruce. Nahromadila jsem chakru do ruky ve které nebyl kunai. Já jsem se na Shiroimara řítila ze shora a 2 klony běželi ze spoda s kunaiemi v obou rukách a házeli je po Shiroimarovi. Kloni celkem hodili každý 4 kunaie a poté běželi na Shiroimara jenom s kunaiem v ruce. Dostala jsem se blízko Shiroimara a pokusila jsem se mu dát pěstí rukou, která byla naplněná chakrou. Kloni mezi tím běželi a blížili se zezdola k Shiroimarovi. Tohle nevyjde! Pomyslela jsem si. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:21 pm | |
| Shiroimaru
Letí na něj 2 kunaie, kterým uhne ale shuriken se mu zabone lehce do břicha " Kso ..." vytrhne kunai Uhnul i všemu ostatnímu a poté vyběhne proti pravé Hanaki a lehce ji srazí k zemi aby se zrušili klony Poté padá na zem unaven svím kekkei genkai Vrací se do původní podoby | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:29 pm | |
| Hanaki Shiroimaru se vyhnul 2 kunaiům, ale shuriken se mu zabodl do břicha. Vyběhl proti mě a srazil mě k zemi. Jakmile mě bouchl, tak se mi zrušily klony a já padala k zemi. Dopadla jsem a vyplivla jsem pár kapek krve. Popadla jsem dech a běžela jsem za Shiroimarem. Shiroimaru byl vyčerpaný a já použila Shousen no jutsu a začala jsem léčit jeho zranění. Po chvíli léčení jsem se zeptala: J... jak ti je..... Shiroimaru? Zeptala jsem se trochu stydlivě a měla jsem o něj strach. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:31 pm | |
| Shiroimaru
po nějaké době Hanačino léčení trochu pozavírá oči " Hanaki? ... Poj´se mnou domů ..." Pokouší se vstát *Kso to bolí jako četr* pomyslí si | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:36 pm | |
| Hanaki Shiroimaru se pokouší vstát a já říjkám: Ještě nevstávej.... n... nemůžeš jěště stát a natož chodit! Řekla jsem důraznějším tónem a řekla jsem: P...půjdu s tebou domů, ale... ještě nevstávej. Řekla jsem a po tváři mi stekla slza. Utřela jsem si slzu a přestala jsem léčit. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:40 pm | |
| Shiroimaru
" Tak se domu třeba doplazim .... " Plazí se nenápadně pryč * Je to jen povrchový zranění * pomyslí si Znovu použije kekkei genkai a rychle utíká domů *Tohle dlouho neudržim ... musim rychle* | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 07, 2011 11:44 pm | |
| Hanaki Shiroimaru se nenápadně plazil pryč a poté použil kekei genkai. Připadala jsem si hloupě a beze slova jsem utíkala za ním. Nemohla jsem ho dohnat, protože byl rychlí, proto jsem schromažďovala chakru do chodidel, abych byla rychejší. Nedohnala jsem ho a zastavila jsem se před vchodem do jeho bytu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|