Autor | Zpráva |
---|
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 14, 2011 11:33 pm | |
| Hanaki Začala jsem se červenat. Pomalu jsem si klekla a hlava už se mi moc netočila. Klekla jsem si a následně jsem si sedla na bobek a hlavu jsem strčila blízko k Shiroimarově hlavě. Dala jsem jí hodně blízko, až to vypadalo, že hodlám dát Shiroimarovi pusu. Dala jsem mu ruku na jeho hlavu a svou hlavu jsem dala pryč a řekla jsem mu: Tak vstávej........ Shiroimaru-kun. | |
|
| |
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Mon Mar 14, 2011 11:37 pm | |
| Shiroimaru
" nech mě ještě chvíli oddechnout" přetáčel se a když se přetočil ... dal tím hanaki pusu a strhnul jí s sebou na druhou stranu °Co to!° jenom vykuleně sledoval Hanaki a čekal její reakci
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 15, 2011 10:00 pm | |
| Hanaki Shiroimaru mě převalil na druhou stranu a dal mi pusu. Cítila jsem, jak se červenám a udiveně jsem se dívala do Shiroimarových očí. Shiroimaru-kun.......tys to udělal schválně? Zeptala jsem se sama sebe a pořád jsem se udiveně dívala na Shiroimara. | |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 15, 2011 10:06 pm | |
| Shiroimaru
Začne se červenat " N ... ne" *NE, ale je to super bezva náhoda!!!* Podívá se Hanaki do očí " No ... co hodláš dělat? " zeptá se jí když leží vedle sebe a dívají se jeden druhému do očí
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 15, 2011 11:01 pm | |
| Hanaki Mile jsem se pousmála a řekla jsem: Co bych měl dělat? Zeptala jsem se a dala jsem Shiroimarovi pusu na ústa. Zvedla jsem se a natáhla jsem ruku, abych Shiroimarovi pomohla vstát a řekla jsem: Tak pojď..........Shiroimaru-kun. Jakmile jsem to dořela, tak jsem se zamilovaně usmála a červenala jsem se. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 15, 2011 11:04 pm | |
| Shiroimaru
Podívá se na Hanačinu ruku trochu udiveně " ... promiň ale ... vstanu sám ... ze zásady" když to dořekl pousmál se a vstal " Ehm ... tak asi půjdeme co? " Pomalu jde dál na náměstí
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 15, 2011 11:30 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru se zvedl sám a zamířil zpět k věznici. Šla jsem vedle Shiroimara a pořád jsem se na něj zamilovaně dívala. Po krátké cestě jsem řekla: Co budeme dělat, až dorazíme k věznici? Zeptala jsem se a čekala jsem na jeho odpověď. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 15, 2011 11:35 pm | |
| Shiroimaru
" Hmm ...." zamyslí se " Co kdybychom ještě nešli k věznici, ale k tobě nebo mě ... " navrhne a jde dál | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 16, 2011 10:31 pm | |
| Hanaki Přikývla jsem Shiroimarovi a šla jsem pořád dál vedle něj. A ke komu půjdeme? Zeptala jsem se a dívala jsem se Shiroimarovi do očí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 16, 2011 10:35 pm | |
| Shiroimaru
Zastavil se "Nooo ... asi k tobě ... říkalas že mě chceš představit rodičům ..." Podívá se na Hanaki a jde pomalu směrem k jejímu domu ;snad to nebude fiasko; pomyslí si | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Wed Mar 16, 2011 10:57 pm | |
| Hanaki Šla jsem vedle Shiroimara a zamilovaně jsem se na něj dívala. Po chvíli jsem se zadívala na nebe a zůstala jsem stát. Až po párokamžicích jsem si uvědomyla, že stojím a Shiroimara jsem doběhla. Rodiče by měli být doma, ale nevím..... Řekla jsem mile a usmála jsem se. | |
|
| |
Nerííí Chuunin
Počet příspěvků : 157 Body : 5219 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29
Informácie o Postavách Postava 1 : Hasumi Matsumo Postava 2: Nairy Natsuki Postava 3: Haruhi Shimizu
| Předmět: Re: Kirigakure Tue Mar 22, 2011 5:52 pm | |
| Nairy Natsuki
Už mě tu jen tak stát nebavilo. "už mě to tu nebaví..jestli něco budete chtít najdete mě někde ve vesnici!" Proč musí všechno trvat takovou dobu?! Koho to má bavit tady čučet do blba "Poďme něco podniknou nebo z tohohle místa zešílim!" Je mi jedno kam pudem, ale chci odtud zmizet co nejdřív | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|