Autor | Zpráva |
---|
Morgen Genin
Počet příspěvků : 85 Body : 5141 První přihlášení : 17. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:20 am | |
| Moroshi Genhou
Mírně jsem sebou cukl dozadu ale maximálně o takové dva centimetry.Jenom jsem zvedl pěst s palcem nahoře na znamení toho že jsem v pořádku. Bylo více než zřejmé že nebudu zrovna vířečný typ.Už máš tým?zeptal jsem se najednou. Byol více než jasné že tě požádám abys byla se mnou v týmu. | |
|
| |
Velomaru Admin
Počet příspěvků : 452 Body : 5815 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 34
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:25 am | |
| Kenjuro Mizuki
Pozoroval jsem ty dva a po té se připlížil ze zadu k té kunoichi.Vypadalo to že se jí pokouší nabrat třetího do týmu a ona nevypadala že by byla namyšlená. Tichým hlasem jsem jí promluvil za zády.Nechtěla by jsi být s náma v týmu? Myslím že nejsme nějací namyšlenci a ty vypadáš že jsi normální.Obešel jsme ji a postavil se vedle toho ninjy. Tedˇ jsem si vlastně uvědomil že ani neznám jejich jména. No nevadí někdy se je dozvím. | |
|
| |
keliska123 Jounin
Počet příspěvků : 259 Body : 5328 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:28 am | |
| Nelli Natsuki
Seděla jsem na tom stromě a jen tak si zpívala, ale když v tom najednou ke stromu přišla Nairy. Vyskočila na strom a shodila mě z něj a sedla si na mé místo a řekla. Výměna míst. To si dělá srandu nebo co ? Tak tos přehnala holčičko, jak chceš, řekla jsem a začala šplhat na strom. Chytla jsem jí za nohu a schodila jí tak jako ona mě. pak jsem šplhala zas v klidu dál.
Naposledy upravil keliska123 dne Sun Feb 20, 2011 12:40 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:37 am | |
| Yuki
Etoo.. tým .. ja? ste si istý? zachvíľku vám začnem liezť na nervi.. ale keď ma tak pekne prosíte. Zaškerila som sa na nich a po tom som k nim natiahla obi dve ruky. Som Yuki.. teda aspoň myslím heh. pousmiala som sa a na každého z nich išla jedna ruka.. vyzeralo to ako pokus o podanie. | |
|
| |
Adopter Chuunin
Počet příspěvků : 133 Body : 5195 První přihlášení : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:42 am | |
| Kuwara
Nudááááá vyslovil som svoje znechutenie nad týmy dvoma. Takto natahujú a nakoniec nič. Priložil som si čutoru k sebe a vypil ju na ex. Pozeral som sa na tých dvoch, mojich "členou" týmu. Obidvaja vyzerali docela v pohode, ale nebolo to ono. Premýšlal som nad všetkým a dúfajúc, že ma nikto nevidí, rozopol som si košelu. Hrudník bol vyrisovaný, ale jedna vec ho jizvila. Prechádzal som si z pravého ramena až ku panve. Dotik ruky bol mrazivý a koža na jazvy bola pre zmenu príjemná. Otec... Povedal som si. Nenávidím ťa, keby som mohol, oživil by som ťa a dával by ti prežívať muka do konca vekou.. Znova zapol košelu a dalej odpočíval.. | |
|
| |
Velomaru Admin
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:49 am | |
| Kenjuro Mizuki
Přijala nabídku a podala nám každému ruku.Přijal jsem ji a podíval se na ni žlutozelenýma očima a zorničky se mi malinko zúžili.Tak fajn utvořili jsme tým měli bychom jít za Aem ne? Mimochodem těší mě já jsem Kenjuro Mizuki,miluju vodu,nesnáším otravné a problematické situace.Mírně jsem se pousmál a sundal si kapuci a odhalil tak svoje azurové vlasy. | |
|
| |
Morgen Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:54 am | |
| Moroshi Genhou
Pomalu jsem jí podal ruku a potřásl si s ní mírně. Moroshi Genhou,Mám rád všechna zvířátka a pracuji v rodiném zverimexu a moc nemluvím...řekl jsem jakoby nic. Povysadil jsem si brýle víš na noc a meč v pochvě jsem si upravil.jdeme?zeptal jsem se a otočil jsem se na Kenjura. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:57 am | |
| Yuki
Joshaaa teší maa.. Zakričala som na plné plúca pri čom som do vzduchu pohodila pravou rukou. Po tom som si tú istú ruku priložial k ústam a začala si okusovať konček palca. Etooo.. kam? ideme ? teraz? spýtala som sa pri čom som pri každom slove spravila menšiu prestávku. | |
|
| |
Nerííí Chuunin
Počet příspěvků : 157 Body : 5219 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29
Informácie o Postavách Postava 1 : Hasumi Matsumo Postava 2: Nairy Natsuki Postava 3: Haruhi Shimizu
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:59 am | |
| Nairy Natsuki
Nelli vylezla na strom a tentokrát schodila ona mě. "Nemůžeš mlátit někoho jinýho..třeba jeho?" křikla jsem na Nelli a ukázala na Kita. Potom jsem si řekla, že na ten strom nemá cenu znovu lézt, protože moje "inteligentní" sestřička by mě zase schazovala a tak by to šlo pořád dokola. Chtěla jsem si do něčeho bouchnout nebo spíš do někoho. rozhlídla jsem se po okolí a můj pohled spadl na Kita. Jenom trošičku... otočila jsem se jeho směrem, přišla k němu a připravila si ruku, že ho praštím, ale nakonec jsem to neudělala. Proč bych vlastně měla mlátit jeho? Nějak se mi nechce..ksakru co to se mnou je..prostě ho praštim a bude to, ale.. začala jsem bušit pěstmi do země
Naposledy upravil Neriel dne Sun Feb 20, 2011 1:06 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:04 am | |
| Kenjuro Mizuki
Kývl jsem a řekl jsem jim atˇ jdou za mnou. Dorazili jsme k Aovi a já se zeptal.Ao-sama utvořili jsme tým jak jste chtěl.Co se bude dít tedˇ?Dořekl jsem a čekal na reakci ostatnách hlavnš Aa | |
|
| |
Morgen Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:08 am | |
| Moroshi Genhou
Jenom jsem se Aovi mírně poklonil na znamení úcty k jeho postavení.Jinak jsem tam stál klidně a potichu.Stejně to nedostaneme...takové cti jít s kagem se mi bohužel endostane... | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:12 am | |
| Yuki
Ruky som mala za hlavou a popiskovala som si nejakú neznámu veselú melódiu, to že sme niekam došli som si vôbec nevšimla, popravde som tam úplne všetkých ignorovala a dala som to najavo obrovskými ústami pri veľkom UAAAH zívnutí. | |
|
| |
Velomaru Admin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:21 am | |
| Ao[/i][/u]
Přišel první tým. Tak se na to podívejme. Chci to mít už z krku. Jestli dokážou porazit jednoho fanatika co není měkkej oříšek tak je vemu an ochranu. Hlavní ochrana stejně budeme my s Kenjurem.Dobrá ,pojdte se mnoušel jsem pryč a zastavil jsem se před věznicí | |
|
| |
Morgen Genin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:24 am | |
| Moroshi Genhou
nemám z toho moc dobrý pocit...řekl jsem si v duchu a šel jsem za ním. Když se zastavil před věznicí tak jsem si dal pravou ruku mírně dozadu abych ji mohl vystřelit po mém meči abych ho mohl rychle vytáhnout a zaůtočit. | |
|
| |
Sauron the Great Sensei
Počet příspěvků : 164 Body : 5269 První přihlášení : 31. 01. 11 Věk : 29 Bydliště : Zlaté Moravce
Informácie o Postavách Postava 1 : Han Maito Postava 2: Kagami Nadare Postava 3: Kit Fisto
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 11:57 am | |
| Kit Fisto
Bol dosť v rozpakoch. Zvažoval útek z kiri a vraždu každého kto mu skríži cestu. Potom si len vydýchol keď Nairy začala mlátiť do zeme. "Tak... čo bude s tým... týmom?" spýtal sa váhavo a takmer sa až postavil do obrannej pozície očakávajúc útoky. | |
|
| |
Nerííí Chuunin
Informácie o Postavách Postava 1 : Hasumi Matsumo Postava 2: Nairy Natsuki Postava 3: Haruhi Shimizu
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:04 pm | |
| Nairy Natsuki
"No vlastně to je pravda" přestala jsem mlátit do země, protože už jsem byla klidná. "Nelli mazej z toho stromu, jde se zapsat team" Je tu nuda..už by se mohlo něco začít dít.. Nelli by hodlala na tom stromě sedět ještě dlouho a tak jsem vyskočila za ní a tentokrát jí táhla já. Potom jsem přišla k Kitovi a začala táhnou i jeho směrem k Aovi | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 12:18 pm | |
| Yuki
Znova som poriadne zívla a všetkých som následovala. Nejaký súboj? etooo.. ja nechcem bojovať. Pomyslela som si trocha nefun no na tvári som mala stále taký svieži, milý a spokojný výrazl | |
|
| |
keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:48 pm | |
| Nelli Natsuki
Když jsem seděla jen tak na tom stromě, najednou ke mě přišla Nairy, shodila mě a táhla mě za sebou aby jsem šli zapsat tým. Nairy pust mě! Vyjekla jsem. Já umím chodit sama!...Vytrhla jsem se jí z ruky, předběhla jsem jí a šla pře ní. Najednou jsem zahlédla toho ninju (Kuwara) neměl na sobě tričko. Vypadal úžasně, měl úplně vypracovaný hrudník. Pořád jsem se na něj dívala, a vůbec jsem si nuvědomovala že jdu rovně a právě mířím na sloup. A buuuuu.... Najednou jsem na ten sloup narazila. Po nárazu jsem spadla na zem a chvíli jsem se ani nehýbala. | |
|
| |
Nerííí Chuunin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 1:55 pm | |
| Nairy Natsuki
Nelli něco mlela a pak se mi vykroutila a šla před námi. Podívala jsem se na ní a měla zase ten svůj výraz. Koukla jsem se směrem, kterým koukala ona. Achjo zase tenhle blbec.. povzdechla jsem. Stále sem se dívala na Nelli, která šla stále rovně a ani si nevšimla, že my jsme zabočili doprava. Najednou napálila do sloupu. Chytla jsem záchvat smíchu a nemohla jsem přestat. To má za to.. pomyslela jsem si a dál se smála | |
|
| |
Sauron the Great Sensei
Počet příspěvků : 164 Body : 5269 První přihlášení : 31. 01. 11 Věk : 29 Bydliště : Zlaté Moravce
Informácie o Postavách Postava 1 : Han Maito Postava 2: Kagami Nadare Postava 3: Kit Fisto
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 2:47 pm | |
| Kit Fisto
Úplne ho vykolajilo čo sa práve stalo. "Ehm... si v poriadku Nelli-chan??" povedal smerom k ležiacej kunoichi a potom pozrel späť na Nairy. Tá zase vyzerala ž umrie smiechom. Pri pohlade na tie dve sa naozaj neubránil smiechu tak si len prikryl ústa rukou aby zakryl že má problém aby nevybuchol smiechom.
| |
|
| |
keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 2:52 pm | |
| Nelli Natsuki
Au..asi budu mýt bouly na hlavě řekla jsem a podívala jsem se na Nairy a Kita. Nairy se smála a Kit taky vypadal, že se zachvíli taky rozesměje. Nějak mě to nerozhodilo, nejsem jako moje sestra ta by určitě ten sloup rozmlátila, kdyby se jí to stalo. Vrátila jsem se k těm dvoum. Myslim, že bysme měli zapsat ten team ještě dneska řekla jsem a vyrazila napřed. | |
|
| |
Ero-sama Chuunin
Počet příspěvků : 154 Body : 5219 První přihlášení : 04. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Pardubice
Informácie o Postavách Postava 1 : Ayakashi Takeru Postava 2: Tasuri Ikumo Postava 3: Kioshi Aki
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 3:04 pm | |
| Kioshi Aki
Seděl jsem opřený o kmen stromu a přemýšlel jsem. Najednou ke mě přišla ta dívka co předtím seděla na lavičce. Podíval jsem se na ní a ona jen řekla: ,,Ahoj...Nerada tě ruším, ale nechtěl bys k nám do týmu?´´Nechtěl jsem být s nikým v týmu a tak jsem řekl: Vážně chceš do týmu zrovna mě? Nejsem nijak zvlášť silný a nemám moc rád lidi. Opravdu chceš zrovna mě?Ale vypadalo to že asi ano tak jsem řekl : Sice to bude otrava ale pomůžu ti. Asi mi nezbyde nic jiného než být s tebou v týmu. Jen tak mimochodem bude s námi ještě někdo nebo musíme hledat?Opravd jsem nebyl moc nadšený z toho že bych s někým měl být v týmu ale co už, ta dívka vypadala celkem mile tak mi nezbylo nic jiného než se stím smířit.Jo a mimochodem, já jsem Aki..... | |
|
| |
Tajnalili Chuunin
Počet příspěvků : 124 Body : 5182 První přihlášení : 12. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Neviém :D
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 3:19 pm | |
| Lili
Ten ninja se mě začal ptát jestli ho vážně chci do týmu a tak podobně. Ptal se taky jestli máme ještě někoho v týmu. Beze slov jsem ukázala na Kuwaru. Ten ninja nevypadal zrovna nadšeně z toho, že má mít tým.Když jsem se konečně dozvěděla jeho jméno, jen jsem řekla : těší mě Aki, já jsem Lili. A támhle ten dole, to je Kuwara. | |
|
| |
Nerííí Chuunin
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 3:28 pm | |
| Nairy Natsuki Nelli to přešla a řekla, že bysme měli najít team ještě dneska. Musela jsem se usmát je to její vina, že se pořád někde zastavujeme. Nebo spíš ona zastavuje u sloupů.. Doběhla jsem jí až kousek od Aoa. Viděla jsem jak Ao odchází se třemi ninji. Nevěděla jsem jestli tady máme počkat nebo jít za ním. "Nelli..měli bysme jít za nimi?" řekla jsem jí a ukázala na odcházející ninji | |
|
| |
Adopter Chuunin
Počet příspěvků : 133 Body : 5195 První přihlášení : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Kirigakure Sun Feb 20, 2011 3:30 pm | |
| Kuwara
Zaregistroval som, ako okolo mna prešla nelli a trocha sa zapozerala. Avšak jej oči nevideli okrem mna nič iné a ten stlp bol tak blízko... pousmial som sa trocha. vyzerala tak roztomilo.. Odrazu som zaregistroval, ako začala lili rozprávať s tým dalším ninjov, otočil sa na nich a tak si nevšimol, ako Nelli pomáha blondínka. Kývol som hlavou v momente, ked sa na mna pozrel a dalej len tak sedel. nemal som chuť sa predstavovať. lproste som čakal, ako oni dojdu ku mne.. Asi som bol príliš lenivý.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kirigakure | |
| |
|
| |
| Kirigakure | |
|