| Misia tým 4 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Misia tým 4 Mon Feb 28, 2011 9:46 pm | |
| Misia: Jedná sa o misiu ktorá si žiada iba prítomnosť shinobi v Getsugakure na istej schôdzi istých ľudí, má sa predovšetkým zabrániť ozbrojeného útoku na Getsu ktorá má priaznivý vzťah zo Sunagakure no sato
Rank: C
špecifické vlastnosti, na "porade" môže mať shinobi iba jednu jedinú zbraň, nesmie mať zakrytú tvár a nesmie vyvolávať spory s inými ľuďmi či Shinobi. | |
|
| |
Toshi Genin
Počet příspěvků : 19 Body : 5043 První přihlášení : 27. 02. 11
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 10:36 pm | |
| Toshi
Sedel na zemi a cakal co budu robit lebo vedel ze maju ist na nejaku misiu no nic konkretne Pane na aku misiu pojdeme ? opytal sa a cakal na odpoved | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 10:41 pm | |
| Kanohuro
Ale.. no..ako to povedať heh, bude to nuda, je to nejaká zasadačka a nás tam zavolajú len na to aby sme robili dojem že Sunagakure drží s Getsugakure.. povedal s úsmevom a čakal ako na to zareaguje. | |
|
| |
Shiori Jounin
Počet příspěvků : 230 Body : 5273 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Youki Ayatsuri Postava 2: Shinri Nara Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 10:45 pm | |
| Youki Ayatsuri
Počúval som ako sa rozprávajú a ked sensei povedal posledné slovo tak som sa na neho pozrel a mierne usmial.Takže tam ani nebudeme bojovať?Zasadačka čo to zase bude za nudu.pomyslel som si a úsmev mi opadol a čakal som na jeho odpoved. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 10:51 pm | |
| Kanohuro
No stať sa môže všeličo, ale ak všetko dobre dopadne tak nie, nebudete. Zaškeril sa a pomaly vyrazil von zo sunagakure no sato, aach aká to krásna misia, priam na zdriemnutie, hehe konečne sa trocha lepšie vyspím. Zahundral som si popod nos. | |
|
| |
Toshi Genin
Počet příspěvků : 19 Body : 5043 První přihlášení : 27. 02. 11
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 10:55 pm | |
| Toshi[u]
Vyskocil a pevne stiskol ruku a z usmevom kracal ako najaty ze ide na misiu Ano konecne pomyslel si a dalej kracal za senseiom spolu s Youkim A ma ta misia nejake podmienky predpokladam ze tam nebudeme moct len tak prist ako chceme opytal sa a cakal na reakciu | |
|
| |
Shiori Jounin
Informácie o Postavách Postava 1 : Youki Ayatsuri Postava 2: Shinri Nara Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 11:00 pm | |
| Youki Ayatsuri
Pomalým krokom som šiel za senseiom. Po chvíľke som zastavil a dal som si na hlavu kapucňu aby som nedostal úpal a dalej som pokračoval v ceste.Jaj škoda že nebude boj...no ale asi je to tak aj lepšie.Pomyslel som si a kráčal som dalej. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: Misia tým 4 Fri Mar 04, 2011 11:19 pm | |
| Kanohuro
hmm? no len tam nebudeme môcť byť zamaskovaný, a budeme môcť mať pri sebe iba jednu zbraň. Povedal Toshimu a kráčal som ďalej, mali by ste vedieť že je to hlavne diplomatická misia a nechcem tam žiadne blbosti.. budeme tam o také štyri hodiny. Dohovoril a začal sa babrať s jedným z maňáskov. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Sat Mar 05, 2011 12:19 am | |
| Youki Ayatsuri
Ked sensei povedal že tam pôjdeme štyri hodiny tak som si len povzdychol.Sensei a to tam budeme aj spať?Spýtal som sa a čakal som na jeho odpoved. | |
|
| |
Shito Genin
Počet příspěvků : 39 Body : 5092 První přihlášení : 29. 01. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Shito Renega Postava 2: Tatsuya Ayatsuri Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 7:34 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Šel jsem po ulici, ukryt ve své loutce, když ke mě přiskočil jeden ninja a předal mi správu, že mě přidělili k týmu 4. Snad to stihnu k nim doběhnout. Otočil jsem se tedy, zkontroloval Bojovníka, jestli drží na zádech a vyrazil směrem, který mi byl ukázán. po 2min sem je dostihl. Ahoj, poslali mě za váma, prej mě k vám přiřadili do týmu. Snad mě neprokouknou, že mi neni tolik, za kolik se vydávám. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 7:51 pm | |
| Youki Ayatsuri
Už sme boli za bránami dediny.Počul som hlas ktorý prichádzal od chrbta otočil som sa a zazrel som nejakého chalana. No ked začal rozprávať že ho priradili k nám do týmu tak som sa pozrel na senseia a znova na toho ninju.Máš šťastie...akurát sme boli na odchode.Mierne som sa usmial a dodal som.A ako sa vôbec voláš? | |
|
| |
Shito Genin
Informácie o Postavách Postava 1 : Shito Renega Postava 2: Tatsuya Ayatsuri Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 8:07 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Já? Jmenuju se Tatsuya. Řekl jsem, a urovnal si na zádech Bojovníka, protože mě začal táhnout na pravou stranu. Potom sem se podíval na všechny ostatní, abych si je zapamatoval. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 8:13 pm | |
| Kanohuro
heej satee.. nový prírastok do týmu ? hehe.. neboj určite ešte vyrastieš. Zaškeril som sa na toho nového a potlapkal som ho pohlave pri čom som sa doslova vyžíval v tom že som vyšší, etoo.. určite tam budeme spať, nečakajte že dnes dorazíme do Getsugakure.. povedal som a ďalej som sa vidal po ceste. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 8:22 pm | |
| Youki Ayatsuri
Otočil som sa a šiel som dalej.Hádam tam budú mať aspoň dobré postele.Povedal som si pre seba. Po chvíli cesty som si vybral z batohu fľašku z vodou napil som sa a vrátil som fľašku späť do batohu.Trochu som spomalil a potichšie som sa spýtal Tatsuya.Koľko máš rokov?Usmial som sa a začal som si ho obzerať čo mu mohlo dojsť nepríjemné. | |
|
| |
Shito Genin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 8:51 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Šli jsme dál, a jeden z nich se mě zeptal kolik mi je. Kolik tipuješ? Potichu sem reagoval a uvnitř své loutky sem se zašklebyl, když si mě prohlížel, takže to nebylo vidět. A kam to vůbec deme? Dodal jsem potichu další dotaz. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 9:13 pm | |
| Youki Ayatsuri
Mierne som sa usmial a povedal som.Ideme do Getsugakure na dajakú zasadačku.Potichu som pokračoval v ceste no ale po chvíli mi to zase nedalo a spýtal som sa. Akú máš podstatu? A používaš nejakú zbraň?Usmial som sa a popravil som si svoju bábku ktorú som mal na chrbte. Bábka bola celá omotaná obväzom. | |
|
| |
Shito Genin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 9:39 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Zasedačka? Bude sranda. Pomyslel sem si a šel dál. Po chvíli se mě ten dotěrný ninja zase na něco zeptal, což mi přišlo dost otravné. No podstata je mi zatim k ničemu, ale možná svůj Katon využiju. Řekl jsem a Bojovník (bojová loutka, v batohu na zádech) mi zase začal sklouzávat na pravé rameno. Srovnal jsem si ho a napojil chakrové nitě na jeho ruku, ta se vymotala z batohu na zádech a zamávala tomu ninjovi co se mě ptal, načeš se zase schovala. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 9:50 pm | |
| Youki Ayatsuri
Usmial som sa.Takže bábkar.Povedal som trochu potichšie.Zaujímalo by ma aké má techniky...no ale už aj tak sa ho pýtam dosť.Povedal som si a pokračoval ceste. Pozrel som sa za seba ale dedinu som už vôbec nevidel.Ja som sa ty asi nepredstavil....volám sa Youki.Mierne som sa usmial. | |
|
| |
Shito Genin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 10:12 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Už se někam dostáváme. Youki, pěkné. Nevíš, jak dlouho nám bude trvat, než tam budeme? Zeptal sem se pro změnu já a podíval se na našeho senseie. Neni náš sensei trochu divnej? Špitnul sem směrem na Youkiho. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 10:21 pm | |
| Youki Ayatsuri
No už ideme približne takú pol hodinu.... takže asi za tri a pol hodiny tam dojdeme.Usmial som sa.No divný je dosť.Povedal som a trochu som sa zasmial.No a na tej zasadačke nebudeme môcť byť zamaskovaný a budeme môcť mať iba jednu zbraň.Dodal som a čakal som na jeho reakciu. | |
|
| |
Shito Genin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 10:33 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Jeho odpověď mě celkem uklidnila, ale to co řekl potom! Nesmíme být zamaskovaný? Jenom jednu zbraň? Jak to udělám, Bojovník je docela povedenej, ale asi problém a celí tohle je vlastně maska. Jak jako jednu zbraň, to ho mám snad rozebrat? A ukázal jsem prstem na batoh. | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 10:39 pm | |
| Youki Ayatsuri
Pozrel som sa na neho a povedal som.No bábku budeš môcť mať celú pokope.Usmial som sa.No ale nebudeš môcť mať okrem nej už žiadnu inú zbraň ako katanu alebo niečo podobné.Pozrel som sa okolo seba a potom zase na neho. | |
|
| |
Shito Genin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 10:51 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Díky, to mě uklidnilo. No to teda neuklidnilo, co když to praskne? To bude celá mise podělaná, kvůli mě. Pokud s nima zůstanu moc dlouho, možná poznaj, že tohle tělo je jenom loutka, sensei to nejspíš poznal hned, neni první, ani poslední a pravou tvář jim stejně neukážu. A jak je myšleno to zamaskování? | |
|
| |
Shiori Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 10:57 pm | |
| Youki Ayatsuri
No rozobrať bábka a potom ju zase skladať....Ani som nedohovoril a trochu som potľapkal svoju bábku ktorá bola celá v obväzoch a usmial som sa.No a to zamaskovanie....no neviem asi nebudeš môcť mať masku a budeš im muset ukázať svoju tvár.usmial som sa a kráčal som dalej. | |
|
| |
Shito Genin
| Předmět: Re: Misia tým 4 Mon Mar 07, 2011 11:06 pm | |
| Tatsuya Ayatsuri
Jo. Maj smůlu, nic nebude, neukážu, ani kdyby mě měli zabít. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Misia tým 4 | |
| |
|
| |
| Misia tým 4 | |
|