| Aoimarův a Shiroimarův Byt | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 10:45 pm | |
| Je zde 1 kuchyň, Obývací pokoj s pohovkou, stolkem, lilií u okna a 2 ložnice s postelí 2 stolky, skříní a stolem s lampou, papíry atd. vše je zařízeno v modrém a bílém stylu
A jednou kamenou tréninkovou místností
Naposledy upravil Shiroimaru Ookami dne Sun Mar 06, 2011 11:36 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 10:56 pm | |
| Shiroimaru Přichází z náměstí odemyká vejde a čeká na ostatní zatím si sedne na pohovku
Naposledy upravil Shiroimaru Ookami dne Sun Mar 06, 2011 11:03 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
polkin Genin
Počet příspěvků : 25 Body : 5040 První přihlášení : 05. 03. 11
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:02 pm | |
| aoimaru karyuu
*přišel sem a lehl si na svojí postel*
Naposledy upravil polkin dne Sun Mar 06, 2011 11:04 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:04 pm | |
| Manamiku Hanaki Procházím se a narazím na Shiroimarův byt. Zaklep! Zaklep! Řvu na sebe v duchu, až konečně zaklepu. Představuji si Shiroimarův byt zevnitř a čekám, až mi otevře. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:06 pm | |
| Shiroimaru
Běží ke dveřím a ještě před nima se upraví nakonec otevře " Ahoj Hanaki nakonec jsi to našla, poď dovnitř " Uhne z cesty a rukou ukazuje ať vejde | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:11 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru mi přišel ke dveřím otevřít a byl upravený. Pozdravil mě a ukazoval ruou dovnitř, abych vešla. A ... ahoj. Řekla jsem a vešla jsem dovnitř, přitom jsem se mile a zamilovaně usmívala. Vešla jsem a vše bylo v modro bílém stylo, což se mi moc líbilo a řekla jsem: Ma.... máš to tu hezké. Řekla jsem a červenala jsem se. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:14 pm | |
| Shiroimaru
"Tak za to ti děkuju zatim si sedni do obýváku" A sám na chvíli odešel do kuchyně *Ták jo předveď něco dobrýho* koká se do ledničky *Co tu máme ...* | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:24 pm | |
| Menamiku Hanaki Shiroimaru mi poděkoval a řekl, ať zatím jdu do obýváku. Obývák byl hezky zařítený a já si sedla na gauč. Gauč byl měký a pohodlný a Shiroimaru odešel do kuchyně. Čekala jsem, až přijde a mezitím jsem si upraovala vlasy, sukni a tričko.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:29 pm | |
| Shiroimaru
Udělal jsem čaj a kafe, vzal 2x tiramisu a odešel do obýváku *Hla-vně-to-ne-u-pu-sť* hučí do duše "Tady se to nese" usměje se na ni Položí všechno na stůl a sedne si vedle Hanaki | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:37 pm | |
| Mamamiku Hanaki Shiroimaru už přicházel a já skončila s úpravami. Sedl si vedle mě a přinesl kávu, čaj a tiramisu. Je milý. Teď to nepokaž. Promlouvala jsem si do duše a mile jsem se usmívala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Sun Mar 06, 2011 11:42 pm | |
| Shiroimaru
Objal jednou rukou Hanaki *Sakra .. teď nemůžu spát* hučí do sebe Klimbá hlavou a jde vidět že je ospalý ... "Gomenasaj Hanaki - Chan" Usíná jí na rameni (ale nespí) "Hanaki - chan dej mi facku ... prosím" usne | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 4:13 pm | |
| Manamiku Hanaki Shiroimaru mi usnul na rameni? Má štěstí, že ho mam ráda jinak......! Pomyslela jsem si a podívala jsem se Shiroimarovi do obličeje. Spí a opravdu. Pomyslela jsem si a on opravdu oddřimoval. Dala jsem ho trochu od sebe a cvrnkla jsem ho do nosu: S... Shiroimari- kun, m.... um... vstávej. Řekla jsem milým hlasem a hladila jsem ho po hlavě ve vlasech. Vlasy má tak hebké a jemné. Pomyslela jsem si a čekala jsem, jestli se probere. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 4:25 pm | |
| Shiroimaru
Pomalu otevře oči " Um ... Hanaki - chan ? ... " |Rozhlíží se po místnosti a otírá si oči -já na ní usnul?- pomyslí si | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 7:29 pm | |
| Manamiku Hanaki Jenom se mile usměju. Přestanu Shiroimara hladit po vlasech a pomyslím si: Kdo ví, co se mu stalo, že usnul. Ale to nevadí, je milej a to ho omlouvá. Pomyslím si a řeknu: "Nešli bychom se projít po vesnici?" A pořád se mile usmívám. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 7:33 pm | |
| Shiroimaru
*Po vesnici?* znuděně řekne ve svých snech " Jo mohli by jsme jít " řekne ospale a ještě zívne Dá jí pusu a odchází směrem koupelna " Hele a až se vzbudí Aoimaru zajdeme za Aem? (Ten co doprovodí mizukage) " volá z koupelny | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 7:47 pm | |
| Manamiku Hanaki Dal mi pusu a odcházel směre, kde byla koupelna. "A.. ano mohli bychom ... jít". Řekla jsem a začala jsem se znovu červenat. Rozhlížela jsem se po hezky udělaném obýváku a koukala jsem, kde co je. Vše bylo v modro bílém stylu, stejně, jako všechno ostatní a to se mi líbilo. Zmilovaně jsem se usmívala, tak, kam odešel Shiroimaru. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 7:49 pm | |
| Shiroimaru
Umyl se a odešel z koupelny sednul si do obýváku a pil kávu *brrr ... ledová káva ...* mrzne " Můžeš do koupelny jestli chceš a pak vyrazíme " Napíše Aoimarovi vzkaz že budou někde ve vesnici a začal uklízet | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 8:14 pm | |
| Manamiku Hanaki "Ne... děkuji... ale do koupelny nepotřebuji." Řekla jsem a Shiroimaru se napil kávy, která vypadala pěkně studená. Viděla jsem, jak Shiroimaru něco píše. Začal uklízet, což mě docela překvapilo. "Můžeme vyrazit... Shiroimaru." Řekla jsem a postavila jsem se. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 8:17 pm | |
| Shiroimaru
Odchází do chodby vezme si věci a s Hanaki odchází směr náměstí * Lol tyhle pocity ledové kávy ... brr* | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Mon Mar 07, 2011 11:42 pm | |
| Shiroimaru
Doběhne domů a lehne si na pohovku, uvolní kekkei genkai a nechá otevřené dveře Celý zpocený * Kso ... asi jsem se přecenil * sleduje krvavou ránu Opře si hlavu " Ach ... to bude noc ... zase sám ... " Za dveřma vidí Hanaki " A ... sakra .... " Schová se pod stolek | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Tue Mar 08, 2011 9:38 pm | |
| Hanaki Vypadalo to, že jsem doběhla těsně za Shiroimarem. Slyšela jsem, jak si něco mluví sám pro sebe. Pomalu jsem vešla dovnitř a nevěděla jsem, kam se schoval. Hledala jsem všude, ale nekoukla jsem se pod stolek. Nakonec jsem se podívala pod stolek a uviděla jsem Shiroimara, jak se pod ním schovává. Klekla jsem si k němu a začala jsem mu léčit krvavou ránu pomocí Shousen no jutsu a řekla jsem mu: N... nemusel si se schovávat. A mile jsem se usmála. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Tue Mar 08, 2011 9:43 pm | |
| ShiroimaruPo chvilce Hanačina léčení vylezl na pohovku a na oko "omdlel" *Snad si ke mě sedne ... budu vrnět blahem ... ježiš! Já se měnim v kočku!?!* pomyslí si " Ha ... bla blo ... mmm " plácá jen aby ji přilákal Pomalu lehá na pohovku ale nechává u hlavy místo pro jednoho | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Tue Mar 08, 2011 9:55 pm | |
| Hanaki Přestala jsem léčit, protože si Shiroimaru lehl na pohovku. Dělal divné zvuky a to mi přišlo, jako kdyby umíral. Sedla jsem si vedle něj a dost nedůvěřivě jsem na něj koukala. Po řádném prověření tepu a stylu dýchání jsem usoudila, že to jen předstírá. Položila jsem mu ukazováček na čelo a řekla jsem: Já... já vím, že to jen předstíráš.... tak se vzbuď. Ale řekla jsem to milým hlasem na to, jaká to byla situace. Mile jsem se usmála a ukazováček jsem dala pryč z jeho čela. Čekala jsem na jeho reakci. | |
|
| |
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Tue Mar 08, 2011 10:00 pm | |
| Shiroimaru
*Ach jo ... nebude hlazení?* ptá se v mysli Otevře oči a v lehu se dívá na Hanaki " Ty víš jak zabít romantiku ..." řekne milým hlasem * Hraj si se mnou * Shiroimarem projelo vlna vzrušení (Ne to které by si pod tím většina puberťáků představila) " Tak co budem dělat ? " Vezma Hanaki za ruku (Stále leží)
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt Tue Mar 08, 2011 10:58 pm | |
| Hanaki Chytl mě za ruku, cítila jsem hřejivý pocit od srdce. Jednou rukou jsem začala hladit Shiroimara na hlavě ve vlasech. Usmívala jsem se a začínala mi být zima. Vyskočila mi husí kůže a potom zase zalezla a už mi nebyla zima. Druhou rukou jsem držela Shiroimara za ruku a všimla jsem si, že venku už je tma. S.... Shiroimaru- kun.... já měla bych dát rodičům vědět.... že jsem u tebe... a že nejspíš přijdu...... později. Jakmile jsem to dořekla, začala jsem se červenat. Shiroimaru se zeptal, co budeme dělat a já řekla: Mohli by jsme.... um.... no... mohla bych tě představit mým rodičům. Co na to říjkáš? Zeptala jsem se a můj úsměv byl pořád stejně milý. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aoimarův a Shiroimarův Byt | |
| |
|
| |
| Aoimarův a Shiroimarův Byt | |
|