Autor | Zpráva |
---|
Andy-chan Chuunin
Počet příspěvků : 122 Body : 5173 První přihlášení : 30. 01. 11 Věk : 30 Bydliště : Vesnička, kde dávají lišky dobrou noc =P
Informácie o Postavách Postava 1 : Katsue Ayaka Postava 2: Yonagi Saku Postava 3:
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 2:26 pm | |
| Katsue Ayaka
Hmm, já myslela kvůli svému tréninku, ale to je jedno. Soustředila jsem se na dokončení léčení. Tak, a je to. Prosím, snaž se příště omylem nezranit. Zvedla jsem se ze země a pozorovala senseie, který k nám začal mluvit. Hmm...A říkala jsem snad něco? Já s tímhle týmem problém nemám. Trošku jsem se protáhla a podívala jsem se na Seijiho. Očekávala jsem další jeho výbušnou reakci. | |
|
| |
Ero-sama Chuunin
Počet příspěvků : 154 Body : 5219 První přihlášení : 04. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Pardubice
Informácie o Postavách Postava 1 : Ayakashi Takeru Postava 2: Tasuri Ikumo Postava 3: Kioshi Aki
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 2:53 pm | |
| Ayakashi Takeru
Pomalu jsem se blížil k místu kde se měl sejít náš nový tým. Ulice mi připadali všechny úplně stejné a lidé co kolem mě procházeli také. Nevnímal jsem čas jen jsem se loudavými kroky blížil k hlavám předchozích Hokagů. Došel jsem k místu kde stáli 3 lidé.Nešel jsem až k nim ale stál jsem asi 50 metrů od nich a opřel jsem se o strom tak aby mě neviděli. Jednoho z nich jsem znal, byl to Aburame Shino. Sice jsem nechápal proč tam je zrovna on ale to bylo v tu chvíli vedlejší. Kousek od něj byl další kluk a na kameni seděla dívka. Najednou Shino hodil po tom klukovy kunai a ten kunai ho zasáhl do ramene. To jsem zase chytil partu. Pomyslel jsem si a zakroutil hlavou.Zbystřil jsem zrak a moc jsem nechápal proč to Shino udělal ale nešel jsem k nim, jen jsem stále jsem stál opřený ve stínu stromu. Ta dívka se zvedla a přišla k tomu klukovi. Hmmm..tak ona ovládá lékařské techniky. Vypadá to že ten tým nebude zas tak špatný Řekl jsem si potichu pro sebe. Vypadalo to že léčení je u konce a těď k nim Shino promlouval. No vypadá to že už bych se konečně mohl dostavit. Pomalím krokem jsem se vydal ze stínu stromu směrem k nim.Když jsem k nim došel řekl jsem jen: Hoj. Omlovám se za spoždění ale měl jsem ….. něco na práci.A pořádně si všechny přeměřil pohledem.
Naposledy upravil Ero-sama dne Tue Mar 15, 2011 2:57 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
Počet příspěvků : 105 Body : 5165 První přihlášení : 24. 01. 11 Věk : 31 Bydliště : Za gurami za ľasami za duľinami
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 2:56 pm | |
| Seiji Aburame Pozrel som na toho chlapca a arogantne som povedal To na tohto idiota sme čakali tak dlho ? po tom som pozrel na Shina s tebou si to vybavím neskôr preletelo my hlavou a sledoval som reakciu toho nového | |
|
| |
Rajsik Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 366 Body : 5488 První přihlášení : 27. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Toshio Tanagushi Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 3:07 pm | |
| Shino Aburame
,,Seiji upokoj sa lebo hádky ani boje nestrpím." zdôraznil Shino.,, Nebo Katsue myslel som to všeobecne." doplnil a pozrel na posledného člena tímu.,, Nevadí radi sme počkali. Takže predstavujem vám tím 1 v svojom plnom zložení." dodal oficiálne.,, Ste odteraz tím a ako tím budete spolupracovať a ak nie hodím vás tigrom." pokrčil ramenami.,, Ešte sa nám predstav." ukáyal an nového člena.,, A zadám vám úlohu." dopovedal. | |
|
| |
Andy-chan Chuunin
Počet příspěvků : 122 Body : 5173 První přihlášení : 30. 01. 11 Věk : 30 Bydliště : Vesnička, kde dávají lišky dobrou noc =P
Informácie o Postavách Postava 1 : Katsue Ayaka Postava 2: Yonagi Saku Postava 3:
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 3:13 pm | |
| Katsue Ayaka
Seisjinejspíš zapoměl na poznámku Shina a tak nic neříkal. Nejspíš proto, že si stejně jako já všiml nově příchozího. Hmm, tohle je náš další člen? Zatím vypadá...že bude normální. Snad... Jakmile promluvil, tak začal zase Seiji všechno komentovat svým vlastním způsobem. Seiji! Bože! to si musíš proti sobě každýho hned poštvat?... Kroutila jsem nad jeho chováním hlavou, i když jsem si za tu krátkou dobu už zvykla. Rychle jsem promluvila na našeho nového parťáka, abych zakecala nějak Seijiho poznámku. Eh, to...nevadí. Usmála jsem se. No, důležitější je, že jsi už tady. Jinak...Asi bychom se mohli představit. Mé jméno je Ayaka. Řekla jsem to první, co mě napadlo. Mezitím se do toho vložil Shino. Tygrům? Kde by vzal tygra...No nicméně..jsem zvědavá, co si pro nás nachystá. | |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
Počet příspěvků : 105 Body : 5165 První přihlášení : 24. 01. 11 Věk : 31 Bydliště : Za gurami za ľasami za duľinami
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 3:25 pm | |
| Seiji Aburame Pozrel som na Shina a povedal Len aby ťa tie tigre nezožrali . Potom som pozrel na toho chlapca a otočil som pohľad na Ketsuea povedal som dosť ironicky No jasné hlavná vec že je tu nie . A nabudúce meškaj tiež a potom pri misii keď nám pôjde o život nezabudni navštíviť starkú a ísť jej na nákup jasné čas je nepodstatná vec taká drobnosť veď nič sa nám stať nemôže .čo dokončil som a potom som nasrane povedal Len môžeme chcípnuť lebo niekto mal niečo na práci. | |
|
| |
Ero-sama Chuunin
Počet příspěvků : 154 Body : 5219 První přihlášení : 04. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Pardubice
Informácie o Postavách Postava 1 : Ayakashi Takeru Postava 2: Tasuri Ikumo Postava 3: Kioshi Aki
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 4:09 pm | |
| Ayakashi Takeru
Přišel jsem k nim a po chvíli ten kluk na mě arogantně vychrlil : To na tohodle idiota jsme čekali tak dlouho ? Nijak sem na to nereagoval protože jsem neměl zapotřebí se sním hádat. Shino se na mě podíval a řekl: Nevadí radi sme počkali. Řekl bych že to bylo trochu ironicky ale nevěnoval jsem tomu pozornost a jen se na ně usmál.Řekl že jsem tým a že tak taky budeme spolupracovat. Ještě se nám představ. Sakra, představování není moje silná stránka. Po chvíli promluvila ta dívka. Eh, to...nevadí. No, důležitější je, že jsi už tady. Jinak...Asi bychom se mohli představit. Mé jméno je Ayaka. Vypadá mile. Doufám že to není jen přetvářka. Pomyslel jsem si a oplatil jí úsměv.Poté se ujal slova ten kluk, myslím že ho Shino oslovoval Seiji.Chvíli na mě nadával ale já si ho moc nevšímal. Je mi jasný že se mnou máš nějakej problém ale já nemám absolutně žádnou chuť se stebou hádat.Ten tvů problém si můžeme vyřešit někdy jindy.Ale rozhodně se stebou nebudu hádat před dívkou a ještě k tomu před naším senseiem. Takže se k tomu nebudu nijak vyjadřovat a budu dělat že jsi nic neřekl. To znamená že teď je na řade abych se představil i já.Nejsem ten typ člověka co by o sobě rád mluvil a proto řeknu jen….já jsem Takeru a doufám že spolu budem nějak vycházet.A když ne tak že na sebe aspoň budeme moct spoléhat při misích atd.
| |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 4:17 pm | |
| Seiji Aburame Pozeral som na neho a počúval som ho a potom som sa posmešne opýtal Pred senseiom ? pred akým Senseiom ? potom som pozrel na Shina a zasmial som sa Aha to myslíš jeho ja no dobre teda. Potom som trocha zvážnel Vychádzať spolu ? Pocybujem a spoliehať sa na vás asi tiež nebudem prepáč no ja chcem žiť dlhšie. povedal som dosť odmerane a pozeral som mu do očí. | |
|
| |
Andy-chan Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 4:30 pm | |
| Katsue Ayaka
Jak dlouho mi v tomhle týmu vydrží zdravý rozum?... Dobře...Dobře...Dokud se nehádají semnou, je to v pohodě. Shino se radši nevyjadřoval. Nejspíš zase depkařil, že si ho nikdo nevšímá. Hele, Můžete se alespoň na pět minut přestat hádat? Poslouchat, jak se Seiji s každým jen hádá mě opravdu unavovalo. Hmm, máš pravdu...Je celkem zvláštní, že je Shino náš sensei, když je jen o rok starší než my. Ale prostě je to tak a nic s tím neuděláš. Smiř se s tím. Otočila jsem se k Seijimu. Radši jsem si ho dál nevšímala, nebo by ještě nějak vyjel i na mě. No...Co se týče tebe...Podívala jsem se na Takera...Vypadáš rozumně. Alespoň někdo. Povzdechla jsem si. Jak tohle asi dopadne... Ehm, nechtěl nám dát sensei nějakou úlohu? Zeptala jsem se spíš sama sebe, ale přesto nahlas. | |
|
| |
Ero-sama Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 4:47 pm | |
| Ayakashi Takeru
Vycházet spolu?Spoléhat na vás?To asi nepůjde, chci žít dýl. Nijak jsem se k tomu nevyjadřoval a jen jsem dál stál na místě. Hele, Můžete se alespoň na pět minut přestat hádat? Uslyšel jsem od dívky která stála vedle mě.Podíval jsem se jí do očí a řekl : Promiň, už se to nebude opakovat. Poté mluvila o tom že je divné že je Shino náš sensei, ale mě to tak divné nepřišlo. Shino byl silný a inteligentní ninja. Řekl bych že sněj bude dobrý sensei. Vypadáš rozumně.Alespoň někdo. Tuhle napatrnou poznámku pronesla Ayaka a já se na ní jen usmál. Zeptala se na tu úlohu kterou pro nás měl Shino a já sem s ní souhlasil. Ano, konečně by jsme mohli přejít k tomu úkolu. Je to lepší než se tu dohadovat o ničem.
| |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 4:56 pm | |
| Seiji Aburame No môžeme sa presať hádať. A vlastne načo sa hádať keď sa môžeme rovno biť nie Odstúpil som od nich trocha stranou Shino to Shino tamto Shino hento som zvedavý čo vymyslí ten bambus. Prebehol som ich ešte raz pohľadom O ak by ste niečo chceli volám sa Seiji aby ste nepovedali že som nevychovaný. | |
|
| |
Andy-chan Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:14 pm | |
| Katsue Ayaka
Bít? Takhle...Jsem to nemyslela...Tohle se opravdu nedalo. Seiji si mlel pořád svoje a vymýšlel kraviny jen aby se s někým hádal. Odevzdaně jsem si sedla na zem a koukala do oblohy na líně plující mraky. Hmm, chtěla jsem mít v pohodě tým, kde budeme dobře vycházet...Proč mám přesnej opak? Hmm, co už...Nějak to přežiju. Pak jsem se podívala na Takera. Doufám, že nemáš v úmyslu se s ním prát...že ne? Sakra...ať už Shino řekne, o co se jedná, nebo se tu zabijou. | |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:19 pm | |
| Seiji Aburame Keď si sadal postavil som sa tesne pred ňu čupol som si tak že naše tváre boli v jednej rovine pozrel som jej do očí a potom som povedal Neboj sa nemám v pláne biť sa s vami to som myslel ironicky. To že sme v týme neznamená že sme priatelia ale znamená to to že sa asi budeme musieť trocha rešpektovať takže sa neboj dobre. povedal som už trocha normálne bez arogantného či naštvaného tónu. a pozeral som jej do očí. | |
|
| |
Andy-chan Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:29 pm | |
| Katsue Ayaka
He? Trošku jsem se zarazila, když byl těsně předemnou a zíral mi do očí. Byl moc blízko, což mi nebylo moc příjemný. Vzpamatovala jsem se z toho divnýho pocitu a odpověděla jsem :Etoo, Dobře...To jsem ráda. Můžeš klidně kolem sebe všechny nesnášet, je to tvoje věc, ale nemusíš dělat problémy v celým týmu. Zamračila jsem se a pohled do očí jsem mu opětovala. Jen tak v duchu jsem se smála a přemýšlela, kdo to dýl vydrží. | |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:35 pm | |
| Seiji Aburame Keď my stále pozerala do očí uškrnul som sa z toho úškrnu nakoniec vznikol úsmev a povedal som vlastne celkom milým tónom Máš pekné oči a keď sa mračíš vyzeráš smiešne. | |
|
| |
Andy-chan Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:47 pm | |
| Katsue Ayaka
On se...směje? To není možný.. On se umí i smát? Tohle mě zarazilo ještě víc. Hmm, tak směšně, jo? No...zato o tvých očích by se dalo spekulovat. Ušklíbla jsem se do podivnýho výrazu, protože jsem bojovala se smíchem a mračit jsem se dál nemohla, ani kdybych chtěla i když jsem se o to pořád snažila. | |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:51 pm | |
| Seiji Aburame Pozeral som na ňu a po jej odpovedi som len reagoval No smiešne . Špekulovať o mojich očiach ? Čo ak žiadne nemám ? Alebo mám len jedno ? Chceš ich vidieť ? opýtal som sa a čakal na jej reakciu | |
|
| |
Rajsik Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 366 Body : 5488 První přihlášení : 27. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Toshio Tanagushi Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 5:58 pm | |
| Shino Aburame
Shino sa len s úžasom díval na nich.,, Tak dobre ste tím ako tím beriete zodpovednosť za každého. Urobí chybu jeden odnesie si to celý tím." vysvetlil im to.,, Ak Seiji nedokážeš uznať moju autoritu senseia a nedokážeš spolupracovať alebo sa nehádať s ostatnými tak si to odnesiete." podotkol.,, Mal som v pláne niečo iné ale situácia ma prinútila zmeniť plány." povzdychol si.,, Vašou misiou bude nočná stráž na hradbách Konohagakure no Sato. Misia začína odteraz a bude trvať až do rána kým nevýjde slnko a ja si po vás neprídem. To máte za trest. Kým sa všetci nenaučíte správať. A teraz odchod." dopovedal. | |
|
| |
Andy-chan Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 6:09 pm | |
| Katsue Ayaka
Zrovna jsem chtěla zareagovat na Seijiho, když v tom se znovu ozval Shino. Za trest?! Prosti stráži nic nemám, i když je to mise celkem pro idioty...Ale co jsme zase provedli? To mu tak vadí, že si ho nevšímáme, že nám za to dává trest? I když...spíš to bude kvůli něčemu jinýmu. Podívala jsem se na Takera a pak zpátky na Seijiho. Heh, Gomenne Seiji...O tvé plnookosti mě přesvědčíš někdy jindy. Uchechtla jsem se a zvedla se. No Shino-san...když odchod, tak odchod. Tak tedy jdeme. Oprášila jsem si své oblečení a čekala, až se i ostatní smíří s touhle "misí" a půjdou taky. | |
|
| |
Sadatake Arakida Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 6:17 pm | |
| Seiji Aburame Pozeral som na Ayaku a potom som vstal Tak dobre teda až ti to urobí radosť Sensei tak tie hradby postrážime. povedal som a vybral som sa smerom k Hradbám. | |
|
| |
Ero-sama Chuunin
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 Tue Mar 15, 2011 6:37 pm | |
| Ayakashi Takeru Doufám, že nemáš v úmyslu se s ním prát...že ne? Neboj nemám v úmyslu se skýmkoliv v našem ………eh týmu…… prát. A odstoupil jsem kus od nich kde jsem si sedl na zem. Po chvíli k ní přišel Seiji a o něčem se bavili. Nevnímal jsem je jen jsem v tureckém sedu a se zavřenýma očima seděl na zemi. Asi 5 minut se tam o něčem dohadovali když v tom opšt po dlouhé době promluvil Shino. Vaší misí bude noční stráž na hradbách Konohagakure no Sato. No čekal jsem něco jiného ale I tohle se dá přežít. Pomyslel jsem si a vstal jsem ze země. Oprášil jsem si kalhoty a odešel spolu s Ayakou a Sejijim na hradby….
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Cvičisko tímu 1 | |
| |
|
| |
| Cvičisko tímu 1 | |
|