| Tetsu no Kuni /dedina | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Tetsu no Kuni /dedina Fri Mar 18, 2011 6:56 pm | |
| Země Železa (Tetsu no Kuni) je ledově zasněžená země. Tetsu je politicky neobvyklá a považuje se jako neutrální místo, nikdy se také nezapojila do válek ninjů. Všichni shinobi mají dánou dlouhou tradici, ve které se píše o tom, že se v této vesnici nesmí konat žádný konflikt. (nebo tak něco. I přes tento fakt mají neuvěřitelně silnou armádu, kterou však tvoří pouze samurajové, nikoliv ninjové. | |
|
| |
Rajsik Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 366 Body : 5488 První přihlášení : 27. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Toshio Tanagushi Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Mon Mar 28, 2011 11:15 am | |
| Hokage
,,Sai, Shikamaru." prehovoril potichu Kakashi a vo vzduchu ostávala len para z jeho dychu v momente sa obaja objavili.,, Sme už na neutrálnej pôde tak pozor na všetko." upozornil ich a v pomaly šli smerom k hlavnej budove stretnutia. | |
|
| |
Keiko Lysea Special Jounin
Počet příspěvků : 484 Body : 5547 První přihlášení : 30. 01. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Keiko Lysea Postava 2: Lio Postava 3:
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Mon Mar 28, 2011 2:40 pm | |
| Keiko Lysea
Sakra Kakashi-sama počkejte taky na mě! Udýchaně jsem doběhla ostatní,byla tady velká zima a já jsem si sebou nevzala žádnou bundu,takže jsem byla vyčerpaná a promrzlá na kost,snažila jsem se to moc nedat najevo,abych neudělala ze sebe slabocha,společně se Saiem-sensei,Shikamarem-kun a Kakashim-sama vešla pomalu do budovy... | |
|
| |
Stanley Genin
Počet příspěvků : 63 Body : 5109 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Sun Apr 10, 2011 8:32 pm | |
| Yusuke Hibiki
Brrrr zobudil som sa zo strašnou zimou a celý mokrý.Achh toto nieje zrovna vhodný budíček.Vystúpil som z vozu a natiahol.No konečnééé sme tu.Bolo už načase.Rozhliadal som sa o okolí a videl len sneh,sneh a zase sneh.Tak sem prídu všetci kage a ostatný shinobi ? toto bude teda sila... hovoril som si a čakal na ostatných... | |
|
| |
Miya Chuunin
Počet příspěvků : 172 Body : 5227 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 37
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Miya Postava 2: Daisuke Yuki Postava 3: Inuzuka Midori
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Mon Apr 11, 2011 5:07 pm | |
| Isayama Miya
Jo není nad raní sprchu, fakt dík sensei-sama, chvili jsem se mračila, ale ppak sem to nevidržela a začala se zase smát. Ikdyž mi byla zima, docela se mi tu libílo. Neudržela jsem svoji povahu na uzdě, rychle uplacala kouli se sněhu, namířila Kankurovi na hlavu a hodila. Ani jsem nesledovala, jestli jsem trefila a další kouly jsem hodila na Yusukeho. Na vteřinu jsem se zamyslela a pak hodila jednu nazdařbuh směrem ke Gaarovi, u toho nebyla šance, že by ho trefila. | |
|
| |
Terezínek Chuunin
Počet příspěvků : 124 Body : 5175 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : BIG CITY kousek od vesničky kde dávají lišky dobrou noc XD
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Kiyoko Postava 2: Osamu Nori Postava 3:
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Mon Apr 11, 2011 6:59 pm | |
| Isayama Kiyoko
Zasmála jsem se protože Miya začala bombardovat okolí koulema ze sněhu. Taky jsem se sehla a vzala trochu sněhu do ruky. Byl hodně studený a tak jsem ho rychle vytvarovala do kuličky a mrskla jsem ho po Miye. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Fri Apr 15, 2011 5:41 pm | |
| Tsukimia
Ovládajte sa ksakru.. sme na misii, zraz kage, čo keby ste trocha prezentovali svoju dedinu v dobrom svetle? ohriakla vás Tsukimia ktorá sa objavila kúsok od vás a všetky snehové gule sa rázomrozpadly na spŕšku snehu takže nikoho žiadna netrafila. Mala dosť prísny a karhavý pohľad no čakala či sa nejak ospravedlníte. | |
|
| |
Miya Chuunin
Počet příspěvků : 172 Body : 5227 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 37
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Miya Postava 2: Daisuke Yuki Postava 3: Inuzuka Midori
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Fri Apr 15, 2011 6:39 pm | |
| Isayama Miya
Senseika byla dost naštvaná, tak jsem se na ni otočila a obdařila ji co nejširším úsměvem. Ta mě zabije. Gomen sensei-sama, nemohla jsem si pomoct. Usmívala jsem se na ni a měla co dělat abych se nerozesmála. Jo kdyby nás někdo viděl, rekne si, že si Kazekage-sama vzal sebou děti. | |
|
| |
Stanley Genin
Počet příspěvků : 63 Body : 5109 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Sun Apr 17, 2011 11:06 pm | |
| Yusuke Hibiki
Achh tak pre toto som sa nechcel pripojiť...Senseika má pravdu mali by sme sa správať aspoň trošku na úrovni...nech nespravíme hanbu Sune....a Gaarovy..Gaara je sám o sebe dosť mladý, teda určite mladší ako ostatný kage... nemali by sme to ešte zhoršovať.Už by sme mohli ísť čo myslíte ? nemusíme dojsť ako posledný... | |
|
| |
Terezínek Chuunin
Počet příspěvků : 124 Body : 5175 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : BIG CITY kousek od vesničky kde dávají lišky dobrou noc XD
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Kiyoko Postava 2: Osamu Nori Postava 3:
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina Mon Apr 25, 2011 9:34 pm | |
| Isayama Kiyoko
Gomenne......Začala jsem se za naše chování stydět.Yusuke řekl něco v tom smyslu že bysme mohli vyrazit a tak jsem jenom přikývla a se sklopenýma očima následovala ostatní. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tetsu no Kuni /dedina | |
| |
|
| |
| Tetsu no Kuni /dedina | |
|