Autor | Zpráva |
---|
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 6:04 pm | |
| Hanaki Přišla jsem blíže a řekla jsem: Mami..... tati......... tohle je Shiroimaru. Řekla jsem, načeš matka vstala a začala Shiroimarovi cloumat s rukou. Otec jenom mlčky seděl. | |
|
| |
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 6:10 pm | |
| Shiroimaru
Hanačina matka mi začala mávat s rukou jako šílená a já se jen nechal unášet její silou * ... Ta má páru ...* pomyslí si Lehce se usměje a pustí ruku její matky a dá ji radši za záda kde ji protřepává aby se vzpamatovala z Hanačiny matky " Já jsem teda Shiroimaru ... což asi víte a Hanaki vám asi řekne podrobnosti ..." Otočí se od nich když se její máma a táta koukali na Hanaki Protřepává ruku div nebrečí a má úplně rudou ruku, pomalu se podívá na její matku koutkem oka " Tohle bude asi ošklivý naštvat ... " zamumlá | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 6:22 pm | |
| Hanaki No víte..... teda nevíte, ale já vám to řeknu. Zamumlám a dopovím: Shiroimaru..... on je můj přítel..... teda blízký přítel....... chodíme spolu. Řeknu a otec si Shiroimara začne bodavě prohlížet. S timhle? Řekne otec. Eh? Kníknu nechápavě a čekám na Shiroimarovu reakci a poté na otcovu reakci.
Naposledy upravil _Hinamori_ dne Fri Mar 18, 2011 6:45 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 6:30 pm | |
| Shiroimaru
Potom co uslyší otcovu odpoveď Pouze zírá do země * To ... nestojím ... ani za to ? ...* vracejí se mu vzpomínky kdy ho nikdy nikdo neuznával Na chvíli zavře oči a pak se podívá na jejího otce a řekne " Tohle je pouze váš problém jestli se vám to nelíbí ... je to Hanačin výběr ..." Sleduje otce trochu zklamaným a naštvaným pohledem " Vlastně mě ani neznáte a už mě odsuzujete ... jste stejní jako ostatní ... jako ti odsud ... z kiri ... " dopoví a jeho vlasy mu zakryjí oči tak že mu nelze vyčíst to co si právě myslí " Nechápu jak jsem vůbec mohl jít ... " řekne chladným hlasem a pomalu se otočí a odchází ke dveřím | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 6:50 pm | |
| Hanaki Chtěla jsem otce zabít a Shiroimaru začal odcházet. Hodila jsem na otce naštvaný pohled a dala jsem mu pěstí do hlavy. Na jeho hlavě se objevila boule. Shodou okolností..... Ai vyběhla ze dveří a do Shiroimara vrazila, až Shiroimaru spadl na zem. Matka mu podala ruku aby mohl vstát. Ai vběhla do svého pokoje a hned zase běžela ven. Podívala jsem se na Shiroimara, který byl na zemi a poté na otce, za kterého se kouřilo ( z důvodu boule). | |
|
| |
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 7:01 pm | |
| Shiroimaru
Když do mě vrazila Ai spadl jsem na zem a pomalu v sobě dusil zuřivost Když mi Hanačina matka podávala ruku pouze sem na ni zíral a klepal se Zuby se mi začaly zaostřovat a růst svaly až zpřetrhali oblečení, zorničky se mi zúžili a pomalu se měnil do podoby člověka - vlka Zuřivě se podíval na její matku a když neudržel ten pud na uzdě vyskočil po ní se snahou zaútočit | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 7:09 pm | |
| Hanaki Rychle jsem přiskočila k mamince a odstrčila jsem jí na stranu. Shiroimaru mě málem zasáhl, ale já spadla k zemi a Shiroimaru sekl nade mě. Válela jsem sudy pryč. Hodila jsem jeden kunai, potom druhý a v zápětí třetí. Přiskočila jsem k Shiroimarovi zezadu a dala jsem mu pěstí do hlavy se slovy: Prober se! Řekla jsem a hned jsem uskočila pryč. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 7:45 pm | |
| Shiroimaru člověk - vlk
Když ta holka zachránila tu ženskou a pak po mě hodila kunaie kterýma se netrefila, ale pak mi dala ránu do hlavy Pouze jsem zavrčel " On už tu není!" a zaútočil na tu malou holku (Hanaki) | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:01 pm | |
| Hanaki Sakra! Řekla jsem potichu a přiběhla jsem ke skříni, která byla kousek ode mě. Shiroimaru na mě začal útočit. Mizu Bunshin no Jutsu! Vykřikla jsem a kolem mě se objevilo 7 klonů, kteří mě bránili. Ze skříně jsem vytáhla 10 kunaiů a 3 fumma shurikeny, 5 normálních shurikenů. Kloni mi ustoupili a já hodila 1 Fumma shuriken, nebo to tak alespoň vypadalo. Fuuma Shuriken, Kage Fuusha ! Vykřikla jsem a bylo jasné, co používám. Otec hodil po Shiroimarovi 6 kunaiů a já přiskočila s kunaiem v ruce k Shiroimarovi zezadu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:04 pm | |
| Shiroimaru vlk - člověk Usmál se a úplně všemu uhnul " Tohle je váš ko ..." Nedokončil větu a cuknul sebou . " To už ... byla hodina ? ..." padá k zemi a když dopadl tak se znovu pomalu měnil na člověka | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:08 pm | |
| Hanaki To je úleva, že se mění zpátky. Řekla jsem a najednou mi něco docvaklo - na Shiroimara se pořád valí všechny ty věci. Rychle jsem popadla Shroimara a nohu a za druhou a odskočila jsem s ním dozadu. Všechny věci dopadly na zem. Otec přistoupil k věcem a všechny sezbíral. Jsi silný chlapče. Řekl otec mile a díval se na Shiroimara. Já jsem pustila Shiroimara a sedla jsem si k němu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:12 pm | |
| Shiroimaru
Pomalu zvedne zesláble hlvu ze země a promluví " hmm ... co takováhle změna? ..." pomalu položí hlavu zpátky na zem * Já ... musím se naučit ovládat to ...* přemýšlí Po chvíli mu začne lehce téct z pusy krev kterou po chvíli vykašle | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:18 pm | |
| Hanaki Vykašlává krev!!! Pomyslím si a řeknu: Nehýbej se! Řekla jsem a maminka si ke mě přisedla. Shousen no jutsu! Řekla jsem a začala jsem léčit Shiroimarovo vnitřní zranění. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:22 pm | |
| Shiroimaru
" To je dobrý ... " oddychuje " Dokážu ... si to zacelit sám ..." Nasadil své Kekkei Genkai a po chvíli ho znovu vypnul " V kombinací s tvím Shousen no jutsu ... se to zacelilo úplně ..." oddychuje a pomalu vstává
| |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:25 pm | |
| Hanaki Přestane léčit a pomůže Shiroimarovi se posadit. Pojď na gauč a neseď na podlaze. Řekla jsem mile a dala jsem si Shiroimarovu ruku okolo krku. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:29 pm | |
| Shiroimaru
Doploužil se k gauči a sednul si Za chvíli se objevil vzakz že jdou jako doprovod s Mizukage - sama Vyskočí " Hanaki honem jdeme! Nashledanou " Utíká pryč na cestu do Země železa | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: Hanačin dům Fri Mar 18, 2011 8:34 pm | |
| Hanaki M.. moment! Řekla jsem a chtěla jsem vyrazit za Shiroimarem. Ale maminka mě zastavila a dala mi mastičku na rány. Potom mě zastavil tatínek a dal mi batoh a do něj: 3 skládací Fumma shurikeny, 20 shurikenů a 25 kunaiů. Poté jenom přiběhla Ai a popřála mi hodně štěstí. Rozeběhla jsem se za Shiroimarem. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hanačin dům | |
| |
|
| |
| Hanačin dům | |
|