Jméno: Taikutsu(český význam: znuděný-jméno mu připadá dlouhé, tak ho zkracuje na Tai)
Příjmení/Klan Taidana
Věk 17
Hodnost genin
Rodina Moje rodina odjakživa bývala v Kumogakure no Sato a je nás po vesnici celkem dost. Já žiju s otcem, matkou, mladším bratrem a starší setrou. Ostatní z rodiny ve vesnici moc neznám, snad až na strýčka Darui-san, ale s tím se potkám jen málo kdy, protože to je pravá ruka Raikage-sama.
Fobie Žádná se u mě zatím neprojevila.
Cíl Chtěl by se dostat do ochranky Raikage-sama, aby měl blíž k Darui-san a samotnému Raikage-sama.
Podstata Raiton
Techniky Raiton: Densen:
- Spoiler:
Český název: Elektrický vodič
Úroveň: C
Popis: Toto jutsu je celkem složité připravit, ale je jednoduché ho provést. Tai obmotá nepřítele drátem, nebo ho připevní k nějakému vodiči a pak jen do vodiče nechá proudit raiton, nebo se dotkne vodiče mečem, kterým nechá proudit raiton. Nepřítel pak dostane zásah elektrickým proudem a po chvilce omdlí.
Ninpou: Kiteinu Shawaa:
- Spoiler:
Český název: Porcující sprcha
Úroveň: C
Popis: Ninja vystřelí z úst velké množství malých jehliček, které jsou utvořené z chakry. Jsou sice menší než normální ninja jehlice, ale mají větší průraznost.
Sōshuriken no Jutsu:
- Spoiler:
Český název: Manipulování se shurikeny
Úroveň: D
Popis: Ninja přidělá na shurikeny dráty a potom je schopen pomocí tahání za dráty měnit směr letu shurikenů.
Kekkei Genkai Nemám žádné Kekkei Genkai
Schopnosti Kekkei Genkai Žádné
Zaměření Ninjutsu a snaží se o Kenjutsu
Vybavení ZVN(jedno pouzdro s kunaii na pravé noze a u opasku pouzdro s shurikeny, dýmovnicemi, drátem, výb. Lístky a oslepujícími bombičkami), na zádech nosí svůj jedenapůl ruční meč schopný vést chakru:
- Spoiler:
Umění ze zbraněmi Meč: 3
Vrhací zbraně: 2
Oblíbené Rád se poflakuji a koukám na mraky. Miluju nic nedělání.
Neoblíbené Nudné věci.
Vlastnosti Jsem líný povaleč, znuděný životem. Do ničeho se moc nehrnu a nikdy nikam nespěchám, pokud to není nutné. I přes to ale dokážu plnit rozkazy a pro to, abych splnil příkaz udělám maximum. Dokážu dobře spolupracovat s týmem a sem schopný vymýšlet nějaké plány a strategie, když je to hrozná otrava.
Sem dobrý bojovník s mečem a s kunaiem se dokážu strefit kam potřebuju, v střední vzdálenosti. V boji beze zbraní nejsem žádná extra třída, ale ubránit se dokážu.
Obrázek - Spoiler:
Výzor Vypadá stejně jako na obrázku, akorát je to černoch a má bílé vlasy. Nosí třičtvrťáky, jako na obrázku, mikynu jako na obrázku a většinou i boty. Vždy s sebou bere svůj meč.
Příběh Na akademii sem nastoupil v deseti letech a dokončil sem ji za dva roky. Potom sem cestoval s otcem po zemi blesku, kde mě učil nějaké techniky, jako např. Shunshin no Jutsu. Také sem na té cestě získal svůj meč. Otec mě potom zdokonalil v boji s mečem a naučil mě lépe házet shurikeny a kunaie. Také mě cvičil v boji bezezbraně a různé další věci, potřebné pro ninju.
Teď sem se po pěti letech vrátil zpátky do Kumogakure no Sato, abych se stal členem nějakého týmu a můj trénink probíhal pod vedením Jonina. Je to další cesta ke splnění mého cíle.
PS: autorem kreseb nejsem já