Jméno: Joshiro
Příjmení/Klan Arashi
Věk 17
Hodnost Genin
Fobie nezname i pro něj prozatim
Cíl Dostat se co nejviše a stat se jednim z nejsilnějšich Ninju ve vesnici.
Podstata Ocel
Techniky - Spoiler:
Name: Kouton: Steel Defense= Kouton: Hagane bōei no Jusu
Element: Kouton | Steel Release
Type: Ninjutsu
Rank: C,(B,A,S)
Description: Jutsu má za účel vytvořit takzvané pláty, které chrání určité části těla. Síla plátů záleží na úrovni Jutsu.
Př.: Vytvořím pláty na ruce a tou se pak můžu krýt před útoky.
- Spoiler:
Name: Kouton: Metal Wall= Kouton: Kinzoku-sei kabe no Jutsu
Element: Kouton|Steel Release
Rank: C,(B,A,S)
Description:ma za ukol vytvořit stěnu ktera přibližně dosahuje vyški 2m. na libovolně určenem mistě.
- Spoiler:
Name: Kouton: Steel Cration= Kouton: Hagane no sakusei no Jutsu
Element: Kouton|Steel Release
Rank: D,(C,B,A,S)
Description:ukol tohoto Jutsu je vytvořit promě zbraň kterou zrovna budu potřebovat (katana,kunai,hvězdice a podobně jine)
Kekkei Genkai Kouton
Schopnosti Kekkei Genkai je to směs dvou elementů, doton(země) a raiton(blesk), je to jeden z nejsilnějších obranných KG a má schopnost
manipulovat s ocelí. Slabost Koutonu je Katon(oheń)na vysoke urovni kdy se tavi ocel. a pote je složitějši ocel ovladat.
Zaměření KG a Kenjutsu
Vybavení ZVN,Specialně vykovani meč aby vedl Chakru,
- Spoiler:
muj mečik ktery nebyl vytvořeni mim KG vypada sice že hned praskne a že neni ani ostry, ale pohled klame pravě naopak vydrž a ostrost je perfektni diky stale peči kněmu.
Umění ze zbraněmi Vrhaci zbraně : 1
meč:3
palice-kladiva-sekery:1
Vlastnosti již znaveny a osamoceny ninja. ale i přesto dokaže byt přatelsky a lidi ktere začne brat jako sve přatele chrani i vlastním životem.
Výzor tak jako na obrazku bile vlasy bile pleti(no vite jakxD) mimochodem obě ruce ma svoje.
vyška: 170
Obrázek - Spoiler:
Příběh Na Akademii jsem se dostal přibližně mim 10 rokem života a pote ji dokončil po přibližně 2letech. muj život byl docela nudny se svou rodinou
ktera byla jako věčina ostatnich jen podřadna jsem denodeně dělal podřadnej trenink. předevšim v boji s ruznimy tipy zbrani jak na blizko tak na dalku.
po těhle nudnich trenincich jsem měl ale vždy času dost a tak jsem vždy mimo vesnici se pokoušel trenovat svuj vlastni KG okterim ani rodina neměla zrovna
zezačatku tušeni jelikož jsem ale neměl žadneho trenera a dělam jsem to vše sam byli tyhle treninky složite a přiliš vyčerpajici ale do předu mě tahl muj cil
dostat se mezi špičku vesnice a najit si konečně tak nějake přatele. ale to je již asi 17let meho nudneho života plnej treninku a již tohoto dne jsem se rozhodl
to brat važně ukončil jsem rodine treninky a rozhodl jsem se mnohem vice zapojit do ruznich misi ve vesnici ale prvni krok byl ziskat Senseie a svuj prvni tym.