| okolie /smer Kirigakure | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 7:06 pm | |
| Tetsu no Kuni smer z a do Kirigakure no sato .Všade vládne chlad, sneh a ľad, po ceste je veľa zasnežených stromov a skál. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5703 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 8:27 pm | |
| Mei Terumī
Pomaly som vykročila z Kirigakure no sato takým pomalým krokom, vedľa mňa išiel krpec Chōjūrō a sem tam po mne pokukoval pri čom Ao stále stál na mieste a čakal kým dorazí aj tým geninov (Hanaki, Aoimar, Shiroimaru) | |
|
| |
Shiroimaru Ookami Chuunin
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
Informácie o Postavách Postava 1 : Shiroimaru Ookami Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 8:31 pm | |
| Shiroimaru
Přiběhl a celý udýchaný " Dobrý den Mizukage - sama " * Tak ... konečně můj první krok k tomu stát se někým* pomyslí si Stojí v pozoru čekající na různé rozkazy | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 8:39 pm | |
| Manamiku Hanaki Přiběhla jsem za Mizukage-sama, u které už stál Shiroimaru-kun. Dobrý den Mizukage-sama. Řekla jsem a postavila jsem se do pozoru vedle Shiroimara. Čekala jsem, co řekne. | |
|
| |
Počet příspěvků : 162 Body : 5186 První přihlášení : 04. 03. 11 Věk : 27 Bydliště : KlnO
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 8:45 pm | |
| Shiroimaru
" Hanaki ... nevíš jen tak náhodou co je s Aoimarem?" špitne Hanaki do ucha * Ať příjde co nejdřív ... * modlí se v duchu Neví co by měl dělat tak se na chvíli prochází po okolí | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
Počet příspěvků : 209 Body : 5270 První přihlášení : 29. 01. 11 Věk : 27 Bydliště : Bílina
Informácie o Postavách Postava 1 : Renega Hinamori Postava 2: Mizura Aseko Postava 3: Manamiku Hanaki
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 8:48 pm | |
| Manamiku Hanaki Ne, Shiroimaru-kun. Špitla jsem Shiroimarovi do ucha a přemýšlela jsem: Sakra.... co budem dělat když něpřijde?! Až přijde, tak ho zabiju!! Pomyslela jsem si a dívala jsem se na Mizukage-sama. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Fri Mar 18, 2011 10:55 pm | |
| Shiroimaru
Po chvíli se vrátí vedle Hanaki a jednou rukou ji obejme " Hele ... Hanaki - chan ... co by jsi chtěla ze všeho nejvíc? Čeho bys chtěla dosáhnout?" ptá se °Snad jí to nepřijde divný ...° přemýšlí | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sat Mar 19, 2011 12:10 am | |
| Manamiku Hanaki Dosáhnout ze všeho nejvíc? Zamyslela jsem se a poté jsem řekla: Já..... chtěla bych ochránit svoje blízké. Řekla jsem a čekala jsem, až někdo něco řekne. | |
|
| |
Morgen Genin
Počet příspěvků : 85 Body : 5141 První přihlášení : 17. 02. 11
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sat Mar 19, 2011 2:14 pm | |
| Moroshi Genhou
Najednou jsem tam bezeslova dorazil a povysadil si sluneční brýle blíž k očím.Dostal jsem zprávu že se sem mám dostavit...řekl jsme a postavil se trochu dál od Shiorimara do pozoru, mírně jsem se uklonil a řekl jsem.Dobrý den Mizukage-sama...Potom jsem se zase bezeslova vrátil do pozoru. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sat Mar 19, 2011 10:11 pm | |
| Shiroimaru
Vidí někoho přijít *Co tady dělá? Vždyť tu má být Aoimaru ...* Pomyslí si a postaví se vedle Hanaki " Nevíš co tu dělá? " zeptá se polohlasem Hanaki | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 12:07 am | |
| Manamiku Hanaki Možná je tu proto, že se Aoimaru dlouho nedostavoval. Řekla jsem polohlasem Shiroimarovi a dívala jsem se na Mizukage-sama. Mizukage-sama........... Pomyslela jsem si a byla jsem šťastná, že si Mizukage-sama vybrala zrovna nás. | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 12:24 pm | |
| Mizukage / Chōjūrō/ Ao
Mizukage si len jedným pohľadom premerala všetkých geninov ktorý majú ísť ako jej dobrovod a milo sa na nich usmiala, po tom sa len vybrala smer Tetsu no Kuni. Ao sa samozrejme nezaobišiel bez svojho zvyčajného frflania na to aká je dnešná mládeš nedisciplínovaná a že je ku všetkým Mizukage príliš milá, prikázal tým geninom aby išli v strede pri čom išla Mizukage s Chojurom prvá a Ao posledný. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 5:08 pm | |
| Shiroimaru
Poté co jim Ao řekl aby šli uprostřed chvíli zamyšleně stál ale když viděl jak se mizukage pomalu vzdaluje, utíkal za ní a chojurem * Hmm ... Aoimaru jaká smůla ...* pomyslel si a usmál se Když doběhl Mizukage - sama a Chojura pomalu šel a otočil se na Aa " Ehm .. Ao - sama proč jste takový bručoun? " usměje se a mluví dál " Pořád žijete v době krvavé mlžné ... užívejte si novou mizukage dokud to jde ..." Usmívá se a jde dál | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 5:15 pm | |
| Manamiku Hanaki Šla jsem vedle Shiroimara a uslyšela jsem, co říjká. V prvním okamžiku jsem mu chtěla vpálit, ale potom mi to připadalo docela vtipné. Pro sebe jsem se zasmála a podívala jsem se na Ao-sama. Je pravda, že je trochu bručounek, ale Shiroimaru to vystihl přesně. To je muj kluk. Pomyslela jsem si a čekala jsem na reakci Ao-sama. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 5:23 pm | |
| Shiroimaru
Podívá se na Hanaki a vidí jak se usmívá " hm ... Chtělo by to nějak zkrátit cestu ... " přemýšlí Koutkem oka se podívá na Aa za ním a usměje se znovu " Hele Hanaki - chan ... nemáš nějakej nápad jak si zkrátit cestu ? Děsně se nudím ... a víš jakej sem když se nudím ... " * Jo přesně ... přešlapuju jsem nevrlej atd ... fakt úžasnéééé ....* probleskne mu hlavou Koukne se na nebe a myslí jak asi zabije volnou chvíli ... " Nůůůůůůůůůda ..." pronese si pod vousy a dá ruce za hlavu * Aspoň něco ... nebo asi umřu .... * pomyslí si Sleduje Hanaki trochu zlověstným pohledem Z kapsy vytáhne malinkej pytlíček a když se Hanaki nedívala, pomaličku jí nasypal za záda jeho obsah (sůl) Zlověstně se uchechtl | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 5:57 pm | |
| Manamiku Hanaki Někdo mi na záda hodil sůl. Zastavila jsem se a začala jsem všude kolem sebe máchat rukama. Ze zadu jsem chytila triko a vyklepávala jsem si sůl. Nevěděla jsem, kdo to udělal a bylo by hloupé na Aa-sama z ničeho nic vystartovat. Podívala jsem se na Shiroimara, který měl ďábelský usměv a bylo mi jasné, že to byl on. Přišla jsem k němu úplně v klidu a najednou jsem ho praštila do hlavy, směrem do země. Na hlavě se Shiroimarovi objevila boule a já už na zádech neměla sůl. V klidu jsem šla dál. | |
|
| |
Morgen Genin
Počet příspěvků : 85 Body : 5141 První přihlášení : 17. 02. 11
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 6:46 pm | |
| Cloud Gojo
Potichu a bezeslov jsem šel za Mizukage-sama a před Aem-sama. Ti dva co šli se mnou mě dost štvali. Taková čest jít s Mizukage-sama na ten sraz a oni dělají tohle...snad je zabijí... | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 7:41 pm | |
| Shiroimaru " šikana ... " zašeptá s hlavou v zemi " Hanaki - chan ... nepřiměřený trest ... někomu koho jsi ... " nedokončil větu pomalu se zvednul, vykašlal hlínu a šel za Hanaki * Škoda ... triko nešlo dolu ... * pomyslí si " Jinak Hanaki - chan ... Nevíš co je to za náma za blázna? " zeptá se a dál zašeptá Hanaki do ucha " Nemyslím Aa-sama " Usměje se a jednou rukou obejme Hanaki a jde s ní spokojeně dáll | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 7:51 pm | |
| Manamiku Hanaki Ne.... nevím..... ikdyž mi přijde divný. Řekla jsem Shiroimarovi a pousmála jsem se na něj. Ten má ale výdrž..... táta už by nevstal. Pro sebe jsem se zasmála a šla jsem spokojeně dál. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 7:58 pm | |
| Shiroimaru
" Hele ... u vás jsem se tě na něco ptal a tys mi ještě neodpověděla ... tak co kdyby jsme na to napojili konverzaci ... " Po chvíli pokračuje " čeho by jsi tedy chtěla v životě nejvíc dokázat?" Zeptá se polohlasem Podvědomí: Zabodovat u mě :3 | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 8:06 pm | |
| Manamiku Hanaki Podívala jsem se do země a poté zpět na Shiroimara: Já.... chtěla bych ochránit své blízké..... ať to stojí, co to stojí. Řekla jsem odhodlaně a usmála jsem se. A teď nějaký nápad na konverzaci........ Dělej vymysli něco.....! Pomyslela jsem si a řekla jsem: Těšíš se, až dojdeme na ten sraz? Zeptala jsem se a začala jsem si promlouvat do duše: Sakra.... blbá otázka.... nikdy jsem neuměla navazovat témata. Pomyslela jsem si a divně jsem se usmívala a Shiroimarovi muselo přijít, jako by na něj vybaflo strašidlo. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 8:13 pm | |
| Shiroimaru
Hanaki vypadala jako by jí někdo píchnul tetanovku " Jo .. kdo by se netěšil ..." usměje se na Hanaki " Jsi v pohodě?" řekne trochu udiveným hlasem a výrazem v tváři Podvědomí: Tááák ještě se opři a bude všechno v pohodě :3 Mozek: Kroť se ... Moje já: Tak koho mám sakra poslouchat!?!?!? | |
|
| |
_Hinamori_ Jounin
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 8:35 pm | |
| Manamiku Hanaki A... ano, jsem v pořádku. Řekla jsem Shiroimarovi a začervenala jsem se. Srdce: To si nenech ujít, prostě po něm skoč! Mozek: Tak to ne! Jenom debata nebo obejmutí. Podvědomí: Nehádejte se sakra, já si vyberu sama! A vybírám si, že mu chytím ruku. Pomyslela jsem si a chytila jsem Shiroimara za ruku. | |
|
| |
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 8:40 pm | |
| Shiroimaru
Hanaki mě chytila za ruku a chvíli jsem se na ni díval ale pak jsem už sledoval jenom cestu a pomalu kráčel cestou * Hmmm ... žádné téma k debatě ... asi se začnu nudit ... no co kvůli ní to přežiju* přemýšlí " Necítíš se občas sama? Když jsi tak daleko od rodičů?" Pronese Podvědomí: ... Mozek: Ty jsi D***l Moje já: Držte klapačky a nenadávejte mi! | |
|
| |
Krumla Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure Sun Mar 20, 2011 9:14 pm | |
| GM
Ao mal očividne čo robiť aby nevybuchol a v chladnom a nevšímavom stave ho očividne ponechal letmý a naštvaný pohľad od Mizukage, Chojuro si pomaly nič okrem Mizukage nevšímal ale sem tam aj prebehol očami po okolí. Zatiaľ sa nič moc nedialo a tak boli všetci v ako takej "pohode". | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: okolie /smer Kirigakure | |
| |
|
| |
| okolie /smer Kirigakure | |
|