Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Misia tým 1

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Počet příspěvků : 566
Body : 5695
První přihlášení : 07. 02. 11
Věk : 29

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Misia tým 1 - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeMon Feb 28, 2011 9:39 pm

First topic message reminder :

Rank: D-C
Miesto: Mimo Sunagakure no sato
Popis: V neďalekej dedine ktorá je postavená pri jednej menšej oáze radný poslal žiadosť do Sunagakure no sato s tým, že ich trápia divoké a nebezpečné zvieratá. Pre bližší popis misie sa tým musí dostaviť do dediny a stretnúť sa s radným.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Počet příspěvků : 484
Body : 5539
První přihlášení : 30. 01. 11
Věk : 28

Informácie o Postavách
Postava 1 : Keiko Lysea
Postava 2: Lio
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Mar 10, 2011 4:29 pm

Lio

Když jsem přeskočila skálu,všimla jsem si třech hlav,které se na mě upřeně dívaly.Jedna z nich se hluboce nadechla a poslala proti mě enormní proud vzduchu,který mě pořezal opravdu na celém těle,na rukou,ramenech,břiše,nohou,na hrudi,v oblasti hlavy,prostě kompletně všude.Proud mě silně odfoukl zpět na skálu,do které jsem prudce narazila a ve skále po mě byla menší díra.Všechno mě bolelo,skoro jsem si vyrazila dech a tak jsem těžce dýchala. No tak Lio,přežila si i horší chvilky,takže tohle dáš.Zvedni se,nekoukej na ty rány a jdi dál,nemůžeš být tak moc slabá,takže se okamžitě zvedni...A navíc ten protivnej kluk,nechci aby mě viděl znovu poraženou,takže se vzchop... Povzbuzovala jsem se,po chvilce jsem se začala zvedat,popadla katanu a bežela jsem na nohy toho psa i přes tu bolest,se mi jaksi podařilo dostat ke psovým nohou a švihnout...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5320
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Mar 10, 2011 5:25 pm

Kelisu Urane

Když jsme vložili chakru do hokori, pomalu mrkla, poté vyskočila na nohy, a začala se koukat okolo sebe. Když jsem jí spatřila zase na nohou, byla jsem tak šťastná, že jsem samou radostí pevně objala Tohosia..
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Počet příspěvků : 366
Body : 5480
První přihlášení : 27. 02. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Toshio Tanagushi
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Mar 10, 2011 5:58 pm

Toshio Tanagushi

Po dlhšej chvíli naraz sensei otvorila oči a vstala.,, Pfuuuu." oddýchol si Toshio.,, Nezavrú ma za vraždu." zašepkal.,, Nezavrú ma za vraždu." usmial sa.,, Ou jeeee." potešil sa no hneď na to sa na neho Keli vrhla a tak pevne ho objala, že stratil rovnováhu a spadol na zem spoločne s ňou.,, Vidím, že si rada, že je sensei na nohách." skonštatoval Toshio a pousmial sa.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Mar 10, 2011 6:17 pm

Kelisu Urane

Když jsem silně objala Toshia, tak jsme oba dva spadli na zem. Já ležela na něm a on byl podemnou. Lekla jsem se tak jsem, tak jsem z něj rychle slezla, Vidím, že si rada, že je sensei na nohách." řekl...Jo a ani nevíš jak....a PromiŇ.... neměja jsem v plánu tě svalit. odpověděla jsem a roztomile jsem se na něj usmála.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeThu Mar 10, 2011 6:28 pm

Toshio Tanagushi

,, Tak to som teda rád, že si rada." pokrčil ramenami a posadil sa.,, No nevadí nejako to už prežijem." zasmial sa a pomaly sa postavil na nohy.,, Ach jaj tak to je teda práca." prebehlo mu hlavou a rozhliadal sa no hlavne pozrel na sensei či jej nič nie je a náhodou či sa neprejavia nejaké neskoré účinky.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

Počet příspěvků : 201
Body : 5249
První přihlášení : 06. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 5:49 pm

Kyrogue Izuna

Lio zaútočila na Psa který sní udělal celkem krátký proces
Jak jsem si myslel , podělala to zasmál jsem se.
Sebral jsem všechny své síly a pomalu jsem se postavil, vytasil jsem katanu a byl jsem připravený zaútočit.

Ok asi mě sežere ale... co? zahlédl jsem Lio která i přes své zranění opět útočila na psa.
To jsem vstával zbytečně? smál jsem se nahlas, ani jsem si neuvědomil že čelíme 3. hlavému psovi
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 6:11 pm

Hokori

Po chvíľke som sa spamätala a pozrela som sa na tých dvoch, musíme ísť, rýchlo.. povedala som vážne bez nejakého poďakovania alebo tak a vyrazila som veľkou rýchlosťou k tým "horám"

U Lio a Izunu

Lio sekla k jeho nohám a jej katana sa zabodla hlboko do mäsa toho "psa", po tom si si však uvedomila že sa ti katana zasekla do jeho nohy a ty si mala problém ju znova vytiahnuť, pes sa na teba tak lačne pozrel a jedna z jeho hláv bleskurýchle otvorila tlamu a vyrazila proti tebe s úmyslom ťa dokúsať, nemala si šancu uhnúť no tu sa pred tebou zjavil Soul a postavil jej to cesty obrovský meč čím ju vyblokoval, gomenasai Lio-chan, chvíľku mi trvalo kým som sa spamätal z toho červa, povedal som unavene a s úškrnom na tvári, bolo však vidieť že sa držím na nohách skôr silou vôle než normálne. Izuna to všetko mohol vidieť a bolo len na ňom či sa rozhodne pomôcť tým dvom keďže to vyzeralo že Soul kaźdú chvíľku skolabuje a Lio by proti tej potvore sama nemala šancu.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 6:37 pm

Lio

Moje katana se zařízla hluboko do psovi nohy,zajásala jsem,ale potom nastal problém,nemohla jsem katanu vytáhnout ven z masa.Snažila jsem se ji vyndat,ale to už si mě všimla jedna z hlav a šla na mě s otevřenou tlamou. Chjoo,tohle je konec... Rychle jsem zavřela oči a čekala na ostré zuby psa,které mě měly začít trhat,když se 5 sekund nic nedělo,pomalu jsem otevřela oči a viděla u sebe Senseie. Gomenasai Lio-chan, chvíľku mi trvalo kým som sa spamätal z toho červa. Senseiii,prosím běžte od toho psa,něco se vám stane... Křikla jsem na Senseie,který mečem blokoval vlčí tlamu,Sensei nevypadal,že by tohle podpírání dlouho vydržel a tak mě napadla jedna věc.Vší mojí silou jsem tahala katanu z nohy,až se mi to nakonec povedlo,vzala jsem katanu a chytla jsem Senseie okolo pasu. Gomenasai Sensei... Šeptla jsem a z posledních sil odhodila Senseie stranou,potom jsem rychle vztyčila katanu a doufala,že čepel projede psovi skrz tlamu až do hlavy,jinak je se mnou konec...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 9:20 pm

Kelisu Urane

Když se Hokori vzpamatovala řekla že musíme rychle jít, k té hoře. Když jsem si jí vyslechla, popadla jsem Toshia a běžela s ním za Hokori. KDyž se rozeběhl sám pustila jsem ho, a předběhla ho.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 9:55 pm

Toshio Tanagushi

,,Hmmm?" dostal zo seba Toshio a v momente videl ako sensei vybehla niekde preč a hneď na to ho schytila Keli a ťahala niekam spolu s ňou.,, Veď dobre idem idem." pousmial sa a keď sa už rozbehol Keli ho pustila a bežali každý sám smerom za Hokori rovno k horám.,, Tak aspoň sme našli sensei a sme zoskupení." preblesklo mu hlavou a pridal aby sa držal za sensei.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 10:46 pm

Kyrogue Izuna

myslel jsem že je s Lio ámen ale na poslední chvíli tam přiběhl Soul.
Eh...co to dělá?
řekl jsem si udiveně když Lio odhodila Soula pryč
Mizu bunshin no jutsu vytvořil jsem jednoho mizu bunshina na více už jsem neměl chakru.

Klon se rozeběhl a za běhu vší silou kopl psa do jednoho z hlav.
Můžu jen doufat že to pomohlo řekl jsem si zmoženě
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 11:07 pm

Hokori

Po chvíľke sme pribehli k nejakému otvoru v skalách a ja som doňho stúpila, v ruke som držala Haritonovú katanu a išla som dopredu až kým sme nedošli na "to" miesto. V strede bola nejaká veľká a divne vyzerajúca vec, bol to skôr ako nejaky´prístroj ktorý mal štyri otvori a z každého každí chvíľku vyšiel jeden z tých divných psov, na vrchu stáli asi traja Shinobi ktorý v kuse robili pečate a niečo si mrmlali.. očividne si nás ešte nevšimli.

U Lia a Izunu

Ako si odhodila Soula tak sa na teba znova rozletela otvorená tlama toho psa a ty si do nej hlboko zabodla katanu, problém bol však v tom že si mala pomaly celé rameno v jeho ústach a kým si mu tú hlavu stihla usmrtiť tak sa ti stihol bolestivo do ramena zakusnúť, tým ťa zakliesnil u seba aj keď pri tom stratil jednu z jeho hláv. Izunov klon nakopol ďalšiu hlavu a tá sa po ňom zo zúrivím vrčaním rozbrechala a rozohnala no netrafila sa, tým si aspoň dožičil Lio aký taký čas na spamätanie sa a poprípade únik. K tretej hlave sa postavil Soul a kril Lio aby sa stihla vyprosiť z tlamy jednej z hláv.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 11:15 pm

Kyrogue Izuna

Pes se ohnal po mém mizu bunshinovi ale netrefil se.
Rychle doběhl k Lio, otevřel čelist hlavy ve které byla zaseknutá Lio, vzal jí za bok a hodil jí pryč.

Vzdal se křikl na ní mizu bunshin.
Vzal kunai s výbušním lístkem, zavěsil se na psa a bodl mu ho do zad

Chudák můj klon takhle zemřít říkal jsem si mezitím s úsměvem
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 11:26 pm

Lio

Nakonec se mi podařilo odříznout psovi jednu z hlav,ale moje rameno uvízlo v jeho tlamě a já tam byla zaklíněná mezi vlčí zuby.Izuna a Sensei mi chtěli získat trochu času na útěk,no nejdřív jsem se musela vyprostit z čelisti toho psa,ale moc mi to nešlo.Najednou ke mě přiběhl klon Izuny a sundal ze mě useklou hlavu,chytil mě za bok a odhodil pryč. Vzdal se. Chtěla jsem pomoci,no to rameno celkem dost bolelo,takže jsem na nějaký super útoky mohla okamžitě zapomenout.Chjooo,co budu dělat,už nemam skoro žádnou chakru a bojovat taky nemůžu...Sakra to jsem zase dopadla... Poodešla jsem tedy k Izunovi,který seděl blízko studny a klekla si k němu. Čauky,tak co tvoje žebra? Usmála jsem se na Izunu a rukou mu jezdila po hrudi,abych zjistila,která žebra má zlomené...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeFri Mar 11, 2011 11:42 pm

Kyrogue Izuna

Lio se ke mě doplazila nejspíš už byla vyřízená jako já.

Čauky,tak co tvoje žebra? řekla a poté my začala rukou jezdit po žebrech.

To je dost..zvláštní řekl jsem si.
Už na tom byly líp zasmál jsem se.
Takže tuto bitvu necháme na Senseiovy a na mém sebevražedném klonovy? zasmál jsem se
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSat Mar 12, 2011 12:04 am

Lio

Už na tom byly líp.Takže tuto bitvu necháme na Senseiovy a na mém sebevražedném klonovy? Ne nenecháme,ale ty tu zůstaneš jasný?! Já se ještě pokusim o nějakej pohyb,ale ty tu zůstaneš.Nechci dalšího zraněnýho v týmu... Nahodila jsem lehký úsměv a rozeběhla se na pomoc Senseiovi,s katanou pevně svírajíc v ruce,doběhla jsem k Senseiovi a trochu mu tam pomáhala. Sensei,jak dlouho ještě tohle musíme držet,já už mam po limitu a vy už taky dlouho nevydržite... Udýchaně jsem se ptala a jentak tak držela katanu v ruce....
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSat Mar 12, 2011 12:23 pm

Toshio Tanagushi

Toshio nasledoval sensei postupne až k horám a dostali sa presne na miesto určenia kde by mali byť podľa údajov nepriateľské centrum útok. Keď došli na miesto ostali potichu stáť a sledovali troch shinobi ktorý každú chvíľu vytvárali nové a nové príšery. Toshio potichu vytiahol katanu a zovrel ju v ruke.,, Ak tam naletím nie len, že si ma všimnú a zaútočia ale pustia po mne tie zvieratá a tých sa už nezbavím a tým to bude môj koniec." premýšľal Toshio.,,Ale v podstate sme skupina takže prichádza do úvahy, že buď zaútočíme zo zálohy alebo jeden sa obetuje, čiže ja, a odpúta pozornosť." pousmial sa v duchu no nič nehovoril len sledoval sensei čo za rozkaz vydá.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSat Mar 12, 2011 8:46 pm

Kelisu Urane

Když jsme dorazili na vrchol hory, byl tam nějaký velký otvor, do toho jsme šli, Sensei šel v popředí a Já s Toshiem po zadu. Když jsme přišli na "Ono" místo. U prostřed byla nějaká divná věc, ze které vycházeli ty příšery, a nahoře byli nějací shonobi kteří něco dělali. Zatím si nás nevšimli tak jsem využila situace. POmalučku jsem si vytáhla moje vějíře... a zeptala se Hokori co budem dělat. Tak co uděláme.? Zaútošíme na tu věc teď nebo až potom?
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSat Mar 12, 2011 9:26 pm

Soul

ďalším útokom hlavou ten pes zničil Izunov klon a ja som odstúpil trocha do zadu pri čom som schytil Lio ktorá ku mne bežala a tiež som ju posunul z dosahu toho psa. Eh.. popravde Lio-chan, máme iba jednu šancu ako túto potvoru dať ale to neprichádza do úvahy, zašomral som pri čom som si poškrabal chrbát a uškrnul som sa na ňu, ale keď Hokori a spol zničia zdroj tak by to malo skapať samé od seba. Povedal som a znova som trocha aj s Lio odstúpil dozadu, ten pes len ostal stáť a tiež sa kupodivu stiahol, stiahli sa aj všetky príšeri z mesta a na Soulovej tvári sa objavil trocha zdesený výraz.

Hokori

Ksakru ako sme sa prezradili? zašomrala som a zrazu som v ruke držala chápadlo jedného zo psov ktorý sa objavil pri mne, jednou presne mierenou ranou som mu usekla hlavu a on sa proste zrútil na zem mŕtvy. Dobre takže, Kelis, nepoužívaj žiadne elementárne ninjutsu, Toshio ty obmädzenie nemáš Hariton absorbovať nedokážu. Povedala som a zazrela som na tých troch shinobi ktorý stále robili ručné znamenia a niečo si mrmlali, musíme ich vyrušiť.. proste musia skončiť s technikou aj keď bude ťažké takto sa k nim dostať. Zahundrala som si pre seba a spravila som zopár pečatí. V tom sa okolo nás zo zeme zodvihli desiatky malých Haritonových levov ktorý sa rozbehli dopredu a začali nám robiť cestu, ani nie v polovici sa však zastavili a mali č orobiť aby udržali tempo zo psami. Ideme ! prikázala som a rozbehla som sa dopredu po zatial čistej ceste.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSat Mar 12, 2011 11:27 pm

Lio

Sensei najednou začal ustupovat,cestou mě chytil a uskočili jsme oba dva. Eh.. popravde Lio-chan, máme iba jednu šancu ako túto potvoru dať ale to neprichádza do úvahy Usmál se Sensei s těma jeho roztomilýma žraločíma zubama.Ale keď Hokori a spol zničia zdroj tak by to malo skapať samé od seba. Dořekl Sensei a zase jsme kousek odskočili od toho psa. Najednou všechna monstra se stahovala zpátky a Sensei měl zděšený výraz,bylo to poprvé co jsem ho takhle viděla. Sensei je vám dobře,nevypadáte zrovna nejlépe... Dořekla jsem a otočila se směrem na sedícího Izunu a šla pomalým krokem ke studně. Sensei pojďte si taky dát pauzu... Houkla jsem ještě na Senseie,který stál a díval se na psi...
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Mar 13, 2011 1:13 am

Toshio Tanagushi

Toshio si vypočul sensein plán ale hneď na to zbadal ako ich napadli a sensei zaútočila na jedného zo psov.,, Takže ideme kamikaze?" zasmial sa Toshio a v ruke vytvoril oštep zo skla.,, Možno sa aspoň zobudia." napadlo mu a hodil oštep po tých troch a razom tasil katan a pevne ju stysol v ruke.,, Keli dnes zachraňuješ ty mňa." pousmial sa a rozbehol sa za sensei proti psom.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Mar 13, 2011 11:52 am

Kelisu Urane

Když Hokori dořekla svůj plán tk se rozeběhla, Toshio si vytvořil oštěp a tak se zaní rozeběhl. Ale jestě než se rozeběhl řekl.Keli dnes zachraňuješ ty mňa." Potichu jsem na něj křikla. Myslíš? Vsadím se o ramen že to bude zase naopak... Poté jsem roztáhla své vějíře a rozeběhla se za Thosiem a Hokori .
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Mar 13, 2011 6:54 pm

Kyrogue Izuna

mezitím co jsem se válel u studny a připadal jsem si jako ubožák, jsem si všiml že ten Pes se vydal na ustup.

Výborně, asi jsme v bezpečí Řekl jsem si, ze zbytku svých sil jsem se postavil a pomalým tempem sem šel k Senseiovi a Lio.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Mar 13, 2011 7:20 pm

Soul

N..nemôžme.. teda vy tu ostante, ale ja musím.. musím ísť pomôcť tým trom, ono to ide za nimi asi ich už odhalili. Povedal som vážne no len som sebou cukol a dopadol som na kolená. ksakru, .. chcelo by to techniku triedy S ale v tomto stave, zašomral som si pre seba a pozrel som sa na svoju pravú ruku kde mi zasahovala časť pečate.

Hokori

Toshiova kopija zastavila asi 10 cm od jedného z nich takže to vyzeralo akoby mali okolo seba bariéru. Moji sklenený vlci držali tých psov z dosahu no okolo nás sa zjavili traja ninjovia .. takže ich už bolo v podstate šesť, každý sa pozrel na jdného pri čom pravdepodobne ich vodca bol oproti mne. Tak.. myslím že sa cez vás budeme musieť prebiť. zašomrala som a všetci traja len tak šialene prikývli.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitimeSun Mar 13, 2011 7:36 pm

Lio

N..nemôžme.. teda vy tu ostante, ale ja musím.. musím ísť pomôcť tým trom, ono to ide za nimi asi ich už odhalili. Řekl Sensei vážným hlasem a dopadl na kolena,rychle jsem se otočila a běžela směrem ke klečícímu Senseiovi. Sensei,moc se nepřepínejte...Prosím... Držela jsem Senseie zezadu,aby nepřepadnul a koukla se co dělá Izuna.Najednou se Sensei podíval na pravou ruku,na které měl nějaké znaky,vypadalo to jako nějaká pečeť nebo brána,chytila jsem Senseiovu ruku a podívala se mu do očí. Sensei,co je tohle? Prosím neříkejte mi,že chcete aktivovat tu pečeť s chakrou... Zeptala jsem se posmutněle a stále se dívala Senseiovi do jeho rudých očí...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 9 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Misia tým 1
Strana 9 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Misia tým 4
» Misia tým 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Sunagakure No Sato :: Herní místnost :: Mise-
Přejdi na: