Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Misia tým 1

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Počet příspěvků : 566
Body : 5694
První přihlášení : 07. 02. 11
Věk : 29

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Misia tým 1 - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Feb 28, 2011 9:39 pm

First topic message reminder :

Rank: D-C
Miesto: Mimo Sunagakure no sato
Popis: V neďalekej dedine ktorá je postavená pri jednej menšej oáze radný poslal žiadosť do Sunagakure no sato s tým, že ich trápia divoké a nebezpečné zvieratá. Pre bližší popis misie sa tým musí dostaviť do dediny a stretnúť sa s radným.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5319
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 9:46 pm

Kelisu Urane

Když jsem je zavřela do vězení, rozplynuli se. Konečně jsem si oddychla, sedla si na zem a vydechovala. Byla jsem udýchaná z toho jak jsem utíkala tak dlouhou cestu. Poté jsme znovu skusila zavolat. Thosio!!! Hokori!!!
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Počet příspěvků : 484
Body : 5538
První přihlášení : 30. 01. 11
Věk : 28

Informácie o Postavách
Postava 1 : Keiko Lysea
Postava 2: Lio
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 10:41 pm

Lio

Když jsem doházela kunaie a ostatní hračičky,chtěla jsem udělat druhý tah,ale pak mi došlo,že bych mohla zranit vesničany a to by nebylo zrovna dobré. Chjoo,ani dokončit jutsu nemůžu... Nechala jsem zbraně ležet a dopadla na zem.Proti mě stály už jenom dva psi,vzala jsem katanu,odrazila se a vzduchem letěla na jednoho ze psů...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

Počet příspěvků : 201
Body : 5248
První přihlášení : 06. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 10:42 pm

Kyrogue Izuna

Mizu bunshin no Jutsu
vytvořil jsem vodního klona který mi měl zařídit alespon chvilinku času.
odběhl jsem ke studně.
Doufám že je tam hodně vody modlil jsem se.
Nadechl jsem se a podíval dovnitř.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Počet příspěvků : 366
Body : 5479
První přihlášení : 27. 02. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Toshio Tanagushi
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 10:55 pm

Toshio Tanagushi

,,Ech?" zaskočil sa keď pocítil ruky na svojich nohách.,, A sakra." povzdychol si a katanou švihol po oboch rukách a dvihol pohľad.,, Tak tu si." došlo mu to.,, Na útoč." zavelil Toshio a jeden vlk sa vrhol rovno po útočiacom ninjovi.,, Len sa ho dotkni a odpálim ho." usmial sa v duchu Toshio a čakal na vhodnú príležitosť.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 11:46 pm

U Izunu

Keď si sa pozrel do studňe tak si zistil že je plná vody, tvoj klon sa však ani nedostal ku psovi keď už len jeho chakra tvoj klon zničila

U Toshia

Keď si sekol po rukách tak sa rozplynuli na dym a tebe bolo jasné že to bol kage bushin, ten tvoj vlk dosť zamestnal toho ninju ktorý sa nejak nestihol spamätať a chcel ho od seba odstrčiť rukou

U Lio

Ako si skočila po jednom z ospov tak si si mohla všimnúť že Soul konečne dorazil tú húsenku, aj keď mal dlhú reznú ranu pomaly cez celú hruď a sťažka dýchal na tvári mal výťazoslávny výraz.. ako si letela k psovi tak vďaka svojim zraneniam nestihol zareagovať a ti si mu katanu zarila do hlavy č oho zabilo..

U Kelis
po chvíľke si pred sebou uvidela Hokori ktorá bola v bezvedomí aj keď s otvorenými očami čo ťa mohlo napadnúť že je pod genjutsu a stačilo by možno jednoduché kai.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 11:57 pm

Kyrogue Izuna

Studna byla plná vody, ale všiml jsem si že pes zničil mého klona pouze svojí chakrou.

Sakra co to je. pomyslel jsem si a nechal jsem studnu studnou.
Vytáhl jsem 3 výbušné lístky a hodil je po psovi.
Poté jsem vytvořil 2 mizu bunshiny, každý si vzal další výbušý lístek a vlétl do dýmu způsobeným předchozímy lístky.
Ten pes mě fakt děsí, doufám že je mrtvej zadoufal jsem.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 12:03 am

Lio

Katana se zarila psovi hluboko do hlavy,vytáhla jsem ji a všimla si Senseie,který měl dlouhou řeznou ránu,která byla skoro přes celý hrudník.Sensei však měl na tváři takový výraz,který jsem až moc dobře znala,byla jsem šťastná,že se Sensei zase směje,ale jeho rána vypadala celkem dost ošklivě,a ikdyž mě mrzelo,že musim Senseie vytrhnout nachvilku z té vítězoslavné radosti,zandala jsem katanu a běžela směrem k Senseiovi.Teď jsem si ani nevšímala toho psa co tam zbyl,no hlavně jsem se starala o to jak zadělat tu ránu. Sensei,omlouvám se,že vás vyrušuji,ale kde máte obvaz?... Zeptala jsem se a nastavila ruku za Senseiova záda,kdyby se náhodou neudržel na nohou a začal padat...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 3:51 pm

Kelisu Urane

Kdež jsem šla, potkala jsem hokori, byla v bezvědomí, utíkala jsem k ní a sklonila jse. Byla zřejmě v genjutsu. V tu chvíli mě nic nenapadlo jak jí pomoc, byla jsem sama v šoku. Tak jsem s ní tedy začala třást.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 6:54 pm

Toshio Tanagushi

,, Kage Bunshin?" došlo Toshiovi a videl ako zmizol keď zbadal svojho vlka ako zdržiava toho ninju perd ním.,,Ak dokáže používať klony a zároveň sa ukrývať v tej hmle potom je možné, že aj to je klon." premýšľal a použil jednoduchú pečať a v momente vlk ktorý bojoval vybuchol a už samotný výbuch bol nebezpečný a to ešte všade lietali ostré kúsky skla z vlk.,, Ak to bol pravý hmla zmizne a jeho to zabije. Ak hmla nezmizne a on je len klon potom bojujeme ďalej." povzdychol si a pripravene čakal na to čo sa bude diať.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 7:59 pm

U Izunu

Keď sa rozplynul všetok dym tak si tam uvidel stáť psa, mal trocha spálenú pravú polovicu tela ale inak bol v poriadku, rozohnal sa po tebe jednou labou čo ti mohlo prísť divné pretože bol dosť ďaleko ale v tom sa proti tebe vyrútil prudký vietor ktorý lámal a rozsekával všetko čo bolo v dosahu.

U Kelis

Keď si s ňou triasla tak sa nič nestalo a ona tam ďalej len tak bezducho ležala, ani nić nehovorila ba ani nemrkala.

Soul

Hmm? Lio-chan, som rád že si v poriadku.. povedal som s menším úškrnom aby som ju trocha povzbudil.. kde mám.. obväzy? no.. ono táto rana to mi spravila ten červ, presne na tom istom mieste ako minulá.. a nejak z osebou zobral aj tie. obväzy... povedal som a stále som sa opieral o meč,

U Toshia

Keď ten vlk vybuchol tak to doslova roztrhalo toho Shinobiho a hmla rázom začala upadať, teba trocha ostriekala krv od toho týpka ale inak si bol v pohode, v dialke si mohol vidieť nejaké dve osoby, iba obrysy pretože boli dosť ďaleko, jedla ležala na zemi a druhá sa skláňala nad ňou..
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 8:08 pm

Kyrogue Izuna

Pes měl po všech těch výbusích popálenou pravou stranu těla, ale jinak byl v pořádku.
mávl po mě tlapou a nečekaně vytvořil prudký vítr.

Co to... nestihl jsem zareagovat, vítr mě smetl a odhodil na nejbližší dům.
měl jsem něklik řezných ran a naražená záda.
Sakra! jsem ubožák.. pomyslel jsem si a padl jsem k zemi.
Nemám už čím ho porazit, nechám se tu zabít říkal jsem si na zemi a vyčkával jsem kdy mě přijde Pes roztrhat na kousky.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 8:32 pm

Toshio Tanagushi

,, Hmla padá, to znamená, že technika sa ruší lebo majiteľ je mŕtvy." dodala a utrel si krv z tváre.,, Mám na rukách krv nepriateľa." zašepkal a sledoval svoje ruky.,, Profesionálny ANBU." prikývol pokojne a sadol an vlka ktorý sa rozbehol smerom k postavám.
Už z diaľky zbadal, že je to Hokori na zemi a Keli nad ňou. Vlk pridal a bežal až k nim dvom a tam zastavil.,, Čo sa to deje?" spýtal sa Toshio Keli a zosadol z vlka.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 8:48 pm

Lio

Hmm? Lio-chan, som rád že si v poriadku..Kde mám.. obväzy? no.. ono táto rana to mi spravila ten červ, presne na tom istom mieste ako minulá.. a nejak z osebou zobral aj tie. obväzy... Sensei musíme vám hlavně něco udělat s tou ránou... Takže obvazy nemáme,já nemám taky nic zrovna po ruce,takže asi zbývá ten můj Shousen na nejhorší úrovni...No musim něco dělat... Nahromadila jsem chakru do ruky a začala provádět Shousen.No nic moc to nebylo a v podstatě se to skoro neléčilo,pak jsem uviděla jak Izuna letí na nějaký dům celkem dost prudce narazil a zůstal ležet. Promintě Sensei,chvilinku vydržte...Hlavně se moc nehýbejte,jenom pokud to bude nutné... Vstala jsem,rozeběhla se okolo toho temného psa a skočila těsně před Izunu,máchla dvakrát rukama a na psa vyletěly čtyry Kamikaze. Takže to vypadá,že budu zachraňovat já tebe...Hlavně se moc nehejbej jasný?... Otočila jsem hlavu a vyplázla na Izunu jazyk,poté jsem se znova podívala na toho psa,který budil hrůzu...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 9:04 pm

Kyrogue Izuna

chtěl jsem se usmířit se svojí smrtí, když jsem uviděl nečí nohy.
Lio... nech mě tady řekl jsem jí tiše.
To znělo uboze
Jestli ti něco udělá bude to kvůli mé neschopnosti
křikl jsem na ní
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 9:28 pm

Lio

Vytasila jsem katanu a stála naproti tomu velkému,černému psovi.Lio... nech mě tady.Jestli ti něco udělá bude to kvůli mé neschopnosti. Izuno pamatuješ co jsi mi řekl? Neměj strach, nedovolím aby jsi umřela.. . To stejné platilo i z mé strany,jsme týmový parťáci,takže tě nemůžu nechat jentak zemřít...A kdyby se mi něco stalo...Je to moje volba,není to tvoje chyba,takže zůstaň sedět.... Rozeběhla jsem se proti psovi,v ruce pevně svírala katanu a těsně u něj jsem vyskočila do vzduchu a mířila katanou na hlavu...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 10:36 pm

Kelisu Urane

Nevím co s ní je .... nejspíš je v ganjutsu... promin... zrovna teď mě nic nenapadá ... jak můžu Hokori pomoc... Thosio.. prosím.. pomoc jí. Říkala jsem mu s uslzenou tváří, a při tom jsme byla naštvaná sama na sebe že jí nedokážu pomoc.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 10:42 pm

Toshio Tanagushi

Toshio si vypočul celý jej predslov a potom pozroval Hokori na zemi.,, Ach toto je situácia ľahko využiteľná." pousmial sa v duchu.,, Nevolaj ma Thosio ja som Toshio!" podotkol vážne a otočil sa smerom k Hokori a skrčil sa k nej.,, Aspoň ak som dával v škole správne pozor." prehovoril potichu a položil ruku Hokori na čelo.,, Tak vložením chakry do jej chakrového systému by sa malo genjutsu zrušiť." dodal a vložil do nej kúsok svojej chakry a čakal čo sa stane.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeTue Mar 08, 2011 11:05 pm

Kelisu Urane

Když mě Thosio napomenul že jse jmenuje Toshio a ne Thosio... Omluvila jsem se mu .. Promin Thosio .. tedy Toshio... Řekla jsem mu a pokusila jsem se o usměv. Poté, jsem jen tiša přihlížela jak Toshio zachraňuje Hokori.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 8:31 am

Kyrogue Izuna

To stejné platilo i z mé strany,jsme týmový parťáci,takže tě nemůžu nechat jentak zemřít...A kdyby se mi něco stalo...Je to moje volba,není to tvoje chyba,takže zůstaň sedět....
poté se rozeběhla proti Psovi.
Vypadám jako největší ubožák říkal jsem si stále dokola.
Opřel jsem se o dům a pokusil jsem se vyškrábat na nohy.
musel jsem se pevně držet domu protože se my neustále podlamovaly nohy.

Mizu bunshin no jutsu
vytvořil jsem 2 stínové klony.
Vzali mě na ramena a pomalu mě odnesly ke studně.
Opatrně jsem si sedl na okraj studny a klony se zrušily.

Třeba odsuď nějak dokážu Lio pomoct suitonovýma technikama
řekl jsem si.
Pokuď teda zvládnu udělat pečetě
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 7:35 pm

U Keli a Toshia

Ako Toshio vložil kúsok chakry do Hokori tak sa toho moc nestalo, teda možno to chceli viac chakry či prípadne spoluprácu s Kelis, Hokori len trocha mrkla no hneď bola zase v tom stave ako minule.

U Izunu a Lio

Vlk videl ako sa k nemu ženie Lio a doslova sa začal smiať takým trhavým piskľavým chichotom. jednou packou šmaril do zeme a doslova z nej vyrval kus skaly ktorá sa postavila Lio do cesty
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 7:49 pm

Lio

Vlk se najednou začal ''smát'',vyrval kus země a postavil mi ji do cesty jako překážku.Uviděla jsem i Izunu,který se snažil dostat ke studně,asi mi chtěl pomoci. Izuno,nech to...Na tohohle psa ninjutsu na naší úrovni neplatí! Diť víš jak to dopadlo tam s těma,akorát se díky tomu zvětšili a rozdělili! Prosím seď a nehejbej se... Nahnala jsem do chodidel trochu chakry a začala běžet po skále,nahoře jsem se odrazila,vypustila chakru z nohou a chytla katanu míříc na hruď psa...

Naposledy upravil Keiko Lysea dne Wed Mar 09, 2011 7:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 7:52 pm

Kyrogue Izuna

Izuno,nech to...Na tohohle psa ninjutsu na naší úrovni neplatí! Diť víš jak to dopadlo tam s těma,akorát se díky tomu zvětšili a rozdělili! Prosím seď a nehejbejt se..
Asi je to tak, jsem tu zbytečný řekl jsem si.
Vysílený jsem si lehnul na zem.
Proč mě jen nenechala umřít? říkal jsem si, trpěl jsem ve velkýh bolestech
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 8:28 pm

Toshio Tanagushi

,,Ksooo." povzdychol si.,, Ale veď nás nemohli klamať v akadémii." zamyslel sa.,, Ale zase nechcem vložiť veľa chakry, čo ak zabijem sensei?" premýšľal a videl pred sebou Keli.,, No poď tu." pokynul jej a stiahol ju za ruku a položil ju vedľa svojej na čelo Hokori.,,Ak ma obvinia z vraždy aspoň nepôjdem do vezenia sám." usmial sa a vložil chakru ešte raz.,, Skús len trochu chakry dať do dlaní Keli." zašepkal.,, Len ju nezabime, len ju nezabime, len ju nezabime." opakoval si v duchu.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 9:38 pm

Kelisu Urane

Když Thosio vložil trochu chakry do Hokoriina čela, nic se nestalo. Poté něco řekl, a položil mojí ruku na její čelo,,Ak ma obvinia z vraždy aspoň nepôjdem do vezenia sám .... S uslzenou tváří, jsem se pokusila o usměv. Toshio, vložil zase trochu chakry, do Hokori, a poté jsem byla na řadě já. Také jsem opatrně, nahnala do mích rukou chakru. A čekala co se bude dít.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitimeThu Mar 10, 2011 12:04 pm

U Lio a Izunu

Ako si sa odrazila od tej skaly na psa tak si si mohla všimnúť že sa všetky tri hlavy zamerali na teba, jedna z nich sa prudko nadýchla a vypustila proti tebe obrovský prúd vzduchu ktorý bol taký koncentrovaný že si pocítila ako ťa dorezal takmer po celom tele, samozrejme ťa odfúkol no nanešťastie do tej skaly, dopadla si na zem a Izuna ťa nemohol vidieť pretože bol v podstate na druhej strane skaly.

U Kelis a Toshia

Ako ste do nej začali sústrediť svoju chakru tak ste narušili tok jej vlastnej a hneď na to aj ustálili, pomaly z nej začali opadávať účinky genjutsu a Hokori pár krát zamrkala, hneď na to vyskočila na nohy a trocha splašene sa okolo seba začala obzerať.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 8 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Misia tým 1
Strana 8 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Misia tým 4
» Misia tým 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Sunagakure No Sato :: Herní místnost :: Mise-
Přejdi na: