Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Misia tým 1

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Počet příspěvků : 566
Body : 5694
První přihlášení : 07. 02. 11
Věk : 29

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Misia tým 1 - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Feb 28, 2011 9:39 pm

First topic message reminder :

Rank: D-C
Miesto: Mimo Sunagakure no sato
Popis: V neďalekej dedine ktorá je postavená pri jednej menšej oáze radný poslal žiadosť do Sunagakure no sato s tým, že ich trápia divoké a nebezpečné zvieratá. Pre bližší popis misie sa tým musí dostaviť do dediny a stretnúť sa s radným.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Počet příspěvků : 366
Body : 5479
První přihlášení : 27. 02. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Toshio Tanagushi
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 3:28 pm

Toshio Tanagushi

,, Sakra tú krvilačnosť cítim až v kostiach." pomyslel si Toshio a silnejšie stlačil katanu v pravej ruke.,, Mňa vysvätila púšť." prehovoril vážne Toshio.,, Bol som zasvätený do jej tajomstiev, do jej životu a spôsobu myslenia. Patrím medzi tých ktorý púšťou žijú. " vysvetlil mu to.,, Bol som vysvätený samotnou púšťou." dopovedal a dúfal, že mu to ako vysvetlenie stačí.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Počet příspěvků : 484
Body : 5538
První přihlášení : 30. 01. 11
Věk : 28

Informácie o Postavách
Postava 1 : Keiko Lysea
Postava 2: Lio
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 3:43 pm

Lio

Chtěla jsem si kousnout do toho červa,ale jakmile jsem zkousla,ucítila jsem něco dost pevného.Došlo mi,že takhle nic nezmůžu,seskočila jsem z červa dolů a dopadla zpět u Senseie.Přeměnila jsem se zpátky,protože tesáky by mi stejně nepomohly. Sensei,ten červ má pancíř nebo co,nic na něj nejde...Jak ho máme zabít?... Chytila jsem katanu,pevně si stoupla na zem a připravovala se na boj...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5319
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 3:49 pm

Kelisu Urane

Šla jsem pořád rovně, a začala jsem se přibližovat čím dál více k hoře. Najednou jsem zakopla o nějaké lanko, hned po tom co jsem zakopla na mě začali od někud střílet kuina.. Začala jsem se vyhýbat. Párkrát mě něco škráblo ale jinak jsem byla v pohodě. Po střelbě jsem se okolo sebe rozhlédla a nikoho jsem neviděla. Ani jsem se nezdržovala a rozeběhla se směrem k té hoře co nejrychleji to šlo.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

Počet příspěvků : 201
Body : 5248
První přihlášení : 06. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 4:19 pm

Kyrogue Izuna

brána jse prolomila a jako první z ní vylezl veliký červ.
Eeeeh... to sem nečekal. pomyslel jsem si.
Lio na něho zkusuila zaútočit v podobě vlka ale červ byl "Obrněný".
Sensei... umíme jutsu které ho prorazí? zeptal jsem se nejistě.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 5:35 pm

U Toshia

Po jeho preslove som iba vytiahol katanu a pomaly som k nemu začal kráčať, zlá odpoveď. šepol som a v rýchlosti som naňho zaútočil katanou, bolo to kombo útokov pri čom som mieril hlavne na hlavu a hruď.

U Kelis

Nebol zrovna dobrý nápad rozbehnúť sa bezhlavo dopredu, aktivovala si totiž ďalšiu pascu a pred tebou sa objavili vlci tvorený dottonom.. teda skôr blatom.. boli asi štyria.

Soul /pri bráne

Ksakru.. nemôžem použiť ninjutsu, ak si pomyslím že by to absorboval a rozdvojil sa.. zahundral som trocha naštvane keď tu sa z brány rozbehli aj nejaký tí psi ktroý začali kosiť dedinčanov, boli asi šiesti a ja som sa pozrel na tých dvoch, chodte po nich ja sa pokúsim zastaviť tú húsenicu. Povedal som rozhodným hlasom a v ruke som zvieral ozrutný meč ktorý bol pomaly väčší než ja.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 5:41 pm

Toshio Tanagushi

Katanu v momente pokrylo sklo a Toshio pred seba vytasil katanu a snažil sa blokovať údery aj keď to bolo dosť zložité.,, Zlý protivník." odpovedal mu Toshio, odrazil jeho útok a uskočil ďaleko dozadu.,, Súper sa sústredí na boj so zbraňami a boj zblízka. Toto bude prča." napadlo mu a držal katanu pekne v ruke a dával pozor s čím sa vytasí.,, Musím sa sústrediť ak povolím čo i len na sekundu predierkuje ma ako papier." šepkal potichu a snažil sa sledovať jeho pohyby.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 6:07 pm

Kelisu Urane

Když jsem se rozeběhla, zakopla jsem znovu a nějakou pásku. Tentokrát nikdo nic po mě neházel ale priběhli ke mě čtyři velcí psi. Byli předemnou do zadu se mi nechtělo, dolu to nešlo nahoru taky ne.. ssakra co budu dělat. Najednou mě něco napadlo. Yoraishin : v kapse jsem měla pár hřebíků, hodila jsem je do země, a pak poslala na psy. Těch hřebíku bylo docela dost, tak jsem doufala že aspoň 1 psa těžce zraním.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 6:11 pm

Lio

Ksakru.. nemôžem použiť ninjutsu, ak si pomyslím že by to absorboval a rozdvojil sa.. To víme Sensei... Chodte po nich ja sa pokúsim zastaviť tú húsenicu. Kolem nás se objevilo osm psů a Sensei řekl,že si je máme vzít,že on půjde na tu housenku. Sensei,jste si jistý tím,že zvládnete toho červa... Zeptala jsem se starostlivě a pevně chytla katanu...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 6:30 pm

Kyrogue Izuna

Chodte po nich ja sa pokúsim zastaviť tú húsenicu
Neváhal jsem, vytáhl jsem kunai s výbušným lístkem a strčil jsem ho prvnímu psovi a dohled do krku, rychle jsem uskočil aby nic neprovedl a vyčkával co se stane.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:11 pm

U Toshia

Vyblokoval si jeho údery a uskočil si do zadu no postrehol si že si nohou pretrhol lanko a na teba sa zosipali kunaie z korún stromov.. pri tom ten niekto spravil pečate a vytvoril kage bushin.

U Kelisu

problém bol v tom že akonáhle sa vlci rozpadli tak sa znova spojili a tebe mohlo dôjsť že s taijutsu ani zbraňami im nič nespravíš.

Soul

Neboj sa, povedal som s úsmevom a rozbehol som sa proti tomu červovi, vyskočil som do vzduchu a s bojovým pokrikom som sa celou silou zahnal po jeho pancieri, podarilo sa mi preraziť ho aj keď som ho nijak vážne nezranil, stačilo mi to k tomu že sa nejak dá poraziť.

U Izuna
Pes ťa však k sebe tak lahko nepustil a zahnal sa proti tebe chápadlom, teraz sa zameral presne na teba a vyštartoval proti tebe pri čom sa ťa snažil povaliť na zem svojou váhou.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:42 pm

Toshio Tanagushi

,, Ksakru." zanadával a zabodol pred seba katanu a posklal ručné znamenia pre svoju techniku a videl, že z korún stromov sa na neho z vrchu smerujú kunaie.,,Hariton: Siperia kabe." dokončil a jednou nohou pokľakol na zem a tentoraz výnimočne na jeho chrbte sa vytvorila stena tvorená sklom.,, Sakra toto je strašné." pokrútil hlavou a povzdychol si no jeho obrana odrážala kunaie bez toho aby ho zranili. No Toshio nespúšťal oči hlave zo svojho súpera ktorý bol pre neho najväčšie riziko.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 8:28 pm

Kelisu Urane

Když jsem na ně hodila ty hřebíky, psi se rozložili a zase složili. A sakra.. co budu dělat. vlastně .. nemužu dělat vubec nic. Sakra. Pokoušela jsem se něco uděla ale nic nešlo. Tak jsem vyšplhala na strom, co nejvíš to šlo. A čekala co se bude dít.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 8:43 pm

Lio

Neboj sa.. Povzdychla jsem si a vyrazila s katanou proti tomu psovi. Sakra,zase ty jejich chapadla,já je tak nemam ráda... Ohnala jsem se katanou po hlavě jednoho ze psů,rychle udělala otočku a hodila na druhého psa 5 výbušných kunaiů. Tak snad to pomůže...Aspoň zbrzdit nebo...Jasně... Napadlo mě,že než aby ti psi útočili na vesničany,tak strhnu pozornost na sebe,na zbylé dva psy jsem hodila 10 výbušních kunaiů,na každého 5. Dobře,takže co teď budu dělat,čtyry psi najednou nedám...Holka zavařila jsi si,no nevadí,nějak se z toho dostaneš.Hlavně aby ty bestie nešli na vesničany...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 11:02 pm

Kyrogue Izuna

Pes se proti mě rozeběhl za účelem mě povalit.
Mizu bunshin no jutsu
Můj jediný mizu bunshin se postavil přede mne, Pes místo mě povalil jeho.
Rychle jsem hodil výbušný kunai dříve než si pes uvědomí že to byl Mizu Bunshin, Kunai vybuchl doufejme i se Psem.
Jestli to přežil tak mám pech. řekl jsem si unaveně.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 12:49 am

U Toshia

Nepriateľ sa na teba okamžite rozbehol a začal aj s klonmi takým behať sem a tam až si nakoniec ani nevedel ktorý z nich je tne pravý, oćividne boli ale všetci smrtelne nebezpečný.

U Kelis

Vyliezla si na strom kam za tebou tý dotonový psy nemohli ale aj tak sa o to pokúšali, pomoc však stále neprichádzala a tebe začalo dochádzať že si odkázaná len sama na seba

U Lio

Presekla si jednému zo psov nohu po tom čo sa ti snažil vyhnúť a ten sa na chvíľu stiahol, prvých päť výbušných lístkov zasiahlo psa ktorý schytal ťažké popáleniny no stále žil, to isté sa stalo aj s ostatnými no mohla si si všimnúť že ti už všetky výbušné lístky došli

U Izunu

Pes povalil klon ktorý sa rozpadol na vodu, chvíľu tam len zmetene stál no po tom sa mi do ramena zabodol kunai s výbušným lístkom ktorý vybuchol a s ním aj podstatná časť jeho tváre, padol na zem mŕtvy.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 7:54 am

Kyrogue Izuna

výbuch psovi urval dolní čelist a poté zemřel.
Jeden z krku! tři zbývají pomyslel jsem si při pohledu na další 3 Psi.

Budu si to muset nějak promyslet, možná by stačilo použít to co v té mlze a byl by konec, ale radši jsi to nechám jako plán B.
Vytáhl jsem svoji katanu a čekal co psi udělají.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 9:12 am

Kelisu Urane

Seděla jsem jen tak na tom stromě, a rozhlížela se jestli někde není vodní zdroj, u mě nebyl nikde, ale v dáli bylo jezero. Musím je tam nějak dostat. Pomyslela jsem si. Ještě jednou skusím ale zařvat, jestli mě někdo uslyší. Thosio!! Hokori!! Nikdo neodpovídal, asi mě neslyšeli. Poté jsem ještě chvilku koukala na ty psy, jak se snaží vyškrábat na ten strom. Neuběhlo ani pět minut, a já skočila ze stromu, a běžela k tomu velkému jezeru.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 9:37 am

Toshio Tanagushi

,, Ou toto nie je dobré." povzdychol si Toshio keď nálet kunaiov skončil a nepriateľ sa na neho rozbehol. Toshio zložil z chrbta stenu a postavil ju pred seba.,, Ksooooo." zašepkal a poskladal ručné znamenia pričom stál za stenou a porozoval približujúceho sa nepriateľa.,, Hariton:Garasu no ikimono." dokončil a vytvoril dvoch vlkov do ktorých vložil výbušné lístky.,, Na útok." zavelil Toshio a vlci vyštartovali jeden zprava a druhý zľava steny rovno na nepriateľa.,, Len ho vážne poškoďte a on vybuchne." pomyslel si spokojne a vytiahol katanu zo zeme lebo vedel, že nepriateľ je dobrý v taijutsu a tak očakával útok.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 6:35 pm

Lio

Jednomu psovi jsem přesekla nohu,ten se šel nachvíli vybrečet někam jinam,no další pes,který schytal výbušné lístky byl celkem dost popálený a já doufala,že umřel.Zase jsem se zmílila,další dva psy na tom byli stejně a já šáhla do kapsy pro další výbušné lístky,hmatala jsem,ale nenašla nic. Sakra,takže výbušný lístky asi ne...Tak začnem házet normální... Vytáhla jsem kunaie a začala je házet po hlavách psů. Hej vy příšerky,poďte sem...Hůů copak se bojíte nebo co?... Snažila jsem se na sebe nějak ztrhnout pozornost a abych nebyla nepřehlédnutelná začala jsem po psech ještě házet shurikeny...
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 6:54 pm

U Izunu

Rozbehol sa na teba ďalší pes no tento bol o niečo väčšý a rýchlejší, doslova sa mu spod nôh odtrhovali kusy zeme a okolo neho poletovala taká temná aura

U Kelis

Ako si sa rozbehla k jazeru tak ťa vlci začali prenásledovať a keď si k nemu došla boli len pár skokov od teba

U Toshia

Keď nepriateľ uvidel tvoje techniky tak sa stiahol a s tvojími haritonovími zvieratami sa zrazili jeho klony. On zrazu spravil zopár pečatí a všade naokolo sa zdvihla hustá hmla.

U Lio

Dokonale si na seba upútala pozornosť všetkých psov ktorý sa okolo teba nachádzali, vďaka tomu že prestali dávať pozor dvoch z nich ubodali veznićania katanami a kopijami no ostatný traja či štyria boli len ťažšie zranený a rozbehli sa po tebe.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 6:58 pm

Toshio Tanagushi

,, Ach sakra čo to?" zaskočil sa keď sa zdvihla v momente hmla.,, Toto nie je normálne." pokrútil hlavou ale ešte videl ako vlky sa zrazili s klonmi.,, Naspäť." zašepkal Toshio a vlky sa vrátili k nemu a stále pri ňom ako jeho stráž.,, Takže kde si?" zamyslel sa a snažil sa vôbec nerobiť hluk len pevne držal katanu a snažil sa niečo nájsť v hmle.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 7:09 pm

Kelisu Urane

Když jsem doběhla k jezeru, vlci už u mě skoro byli. Vyčkala jsem až budou u mě, Suiton: Suirou no jutsu Udělala jsem okolo vlků vězení. Poté jsem si vytáhla vějíře, a doufala že vězení vydrží.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 7:38 pm

Lio

Podařilo se mi získat pozornost těch třech psů,bohužel jsem zaujala i ostatní hafany a ty se proti mě rozběhli,no naneštěstí dva psi ubodali vesničané. Sakra,takže místo třech psů na mě běží jeden další,chjooo Lio,z tohohle se jentak nedostaneš,ninjutsu na ně nepůsobí,akorát by se zvětšili,takže...Musim použít asi tamto no... Psi se na mě řítili slušnou rychlostí,rychle jsem vytáhla dva svitky a položila je na zem. Soushouryuu Svitky vyrazili a začaly se proplétat,vytvářejíc tunel,já se hodně rychle odrazila a ve vzduchu začala vyvolávat různé druhy zbraní,které letěli na psi z každé strany...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 8:22 pm

Kyrogue Izuna

Běžel proti mě další pes, tento byl o dost větší a rychlejší, měl kolem sebe temnou auru.
Mám pocit, že to nedopadne dobře pomyslel jsem si a začal jsem se rozhlížet na všechny strany.
Kdybych alespoň měl nějaký zdroj vody... k sakru!
Skrčl jsem se, nastavil katanu proti Psovi a čekal co se stane.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitimeMon Mar 07, 2011 9:28 pm

U Toshia

Dával si síce pozor keď si zrazu pocítil ako sa pod tebou vynorili ruky a chytili ťa za nohy, v tom sa z hmly na teba vynoril ten shinobi no očividne ho trocha prekvapilo že máš u seba stále tých psov a nejak sa nevedel rozhodnúť kam zaútočiť

U Kelis

Zavrela si tých psov do vodného vezenia a keďže boli z blata tak sa o chvíľku rozmoćili a z väzenia sa stala nejaká kalná a zablatená špinavá voda

U Lio

Keď si po psoch začala hádzať to ohromné množstvo kunaiov a iných rôznych zbraní tak to niekoľko z nich sundalo a ostali stáť už len dvaja, kebyže to však po nich začneš hádzať tak pravdepodobne zasiahneš aj dedinčanov

U Izunu

Pes sa k tebe nebezpečne blížil, ty si však okolo seba neuvidel žiadny zdroj vody, teda až na studňu no u tej nebolo isté či tam nejaká je.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 7 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Misia tým 1
Strana 7 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Misia tým 4
» Misia tým 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Sunagakure No Sato :: Herní místnost :: Mise-
Přejdi na: