Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte! |
|
Autor | Zpráva |
---|
Rajsik Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 366 Body : 5479 První přihlášení : 27. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Toshio Tanagushi Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sat Mar 05, 2011 7:14 pm | |
| Toshio Tanagushi
,, Nebude to štýlové ale..." pokrčil ramenami.,, Chcel som prežiť ten pocit dívať sa smrti opäť do očí ale vidím, že toto vražda podľa štýlu nebude. No čo prianie bude splnené." povzdychol si a napriahol ruku s katanou.,, Kdysi jednou..." usmiala sa, pevne schytil katanu.,, ... žil Toshio Tanagushi ale ten už zomrel a ostal som len ja." dodal šeptom a nehľadiac na nich prudko vyrazil katanou smerom k jej hlave presne medzi oči.
Nech sa páči, nech sensei rozhodne ako uzná za vhodné. | |
| | | Izuna Jounin
Počet příspěvků : 201 Body : 5248 První přihlášení : 06. 02. 11
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sat Mar 05, 2011 7:18 pm | |
| Kyrogue Izuna
viděl jsem že Toshio jse opravdu snaží seknout Lio. Bleskově jsem vyrazil a strčil do rány svoji katanu. Jen přes mojí mrtvolu! křikl jsem, postavil jsem se před Lio a začal jsem se s Toshiem přetahovat katanama. Bože můj je to blázen řekl jsem si. | |
| | | Rajsik Kage - Moderátoři
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sat Mar 05, 2011 7:44 pm | |
| Toshio Tanagushi
,, Pfuuuu tak nakoniec ten posledný čo nechcel mať s tým nič dočinenia sa sem dostavil." pousmial sa potichu Toshio a držal pevne katanu.,, Poviem ti tajomstvo ktoré pozná snáď každý. Ja som ten blázon ktorý sa neštíti ničoho, skutočne ničoho. Ak povieš vraždiť, tak vraždiť budem. Preto ma nabudúce nepokúšaj lebo ja som toho schopný." dodal pokojne.,, Nebudem tu s vami bojovať, škoda chakry a ešte to potom zvalíte na mňa." pokrčil ramenami a stiahol katanu.,, Nemusíš svoj život obetovať, stačí držať nauzde devušku a bude to dobré. Hoc psychopat som aj ja som kedysi mal tím. A zdravé povzbudzovanie a podpichovanie zlepšovali efektivitu no vidím, že niekto nemá zmysel pre detaily." povzdychol si a otočil sa na bránu. | |
| | | Keiko Lysea Special Jounin
Počet příspěvků : 484 Body : 5538 První přihlášení : 30. 01. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Keiko Lysea Postava 2: Lio Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sat Mar 05, 2011 8:13 pm | |
| Lio
,,Poviem ti tajomstvo ktoré pozná snáď každý. Ja som ten blázon ktorý sa neštíti ničoho, skutočne ničoho. Ak povieš vraždiť, tak vraždiť budem. Preto ma nabudúce nepokúšaj lebo ja som toho schopný.Nebudem tu s vami bojovať, škoda chakry a ešte to potom zvalíte na mňa.Nemusíš svoj život obetovať, stačí držať nauzde devušku a bude to dobré. Hoc psychopat som aj ja som kedysi mal tím. A zdravé povzbudzovanie a podpichovanie zlepšovali efektivitu no vidím, že niekto nemá zmysel pre detaily.'' Škoda chakry,škoda chakry,to si dělá srandu?! Já bych ho tak ehm,zaškrtit,polít žíravinou a potom zadupat do země...Chjooo o tom se mi může jenom zdát... Csss,mě nikdo na uzdě držet nebude,nejsem žádnej otrok a ty jsi dávej přístě bacha co řikáš,nejdřív si to radši rozmysli pak mluv...Jo a odpusť si to popichování nikdo na to neni zvědavej!... Zvedla jsem se,vzala si zpět katanu a šla daleko od ostatních... | |
| | | keliska123 Jounin
Počet příspěvků : 259 Body : 5319 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sat Mar 05, 2011 11:44 pm | |
| Kelisu Urane
Dostala jsem jsem znovu žízeň. Došla jsem až ke studně a chystala se nabrat vodu. Když vtom jsem uslyšela nějaký hluk, lekla jsem se a spadla do studny. "Auu! jakej xxxxx!!" byla jsem dost naštvaná. Vyškrábala jsem se nahoru. "Au..na ten zadek si týden nesednu" Co se tu děje..kde jsou všichni? Nikde jsem nikoho neviděla, proto jsem se rozhodla běžet za zdrojem zvuku. | |
| | | Krumla Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 566 Body : 5694 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sat Mar 05, 2011 11:56 pm | |
| Hokori
Môj klon podišiel k Toshiovi a mrazivo sa naňho zahľadel. Toshio, myslím že som ti hovorila aby si si z ostatných nerobil srandu, navyše, to tvoje menšie podpichovanie ťa raz môže dostať do vážnych problémov, takýmto tempom nikdy Anbu nebudeš. zavrčala som naňho a ukázala som na bránu, mi tvoríme útočný tým, tam za bránou nie sú len tí psi ktorých sme stretli minule, ale aj iné potvory, zachvíľu ju prerazia a mi sa cez nich budeme musieť prebiť až k zdroju, teda typujeme že niekde je zdroj ktorý týchto "démonov" vytvára.. musíme to zničiť. Povedala som a presunula sa kúsok za líniu ľudí ktorý sa tam tvorili, budeme to musieť spraviť tak, že traja ostanete tu, Soul tu ostáva kvôli jeho zraneniam, a aj pre to že Hariton je tu asi jediný element tvorený kekkei genkai tak, že ho nemôžu pohltiť. Dohovorila som svoju pasáž a pozrela som sa na Soula.
Soul Takže... Lio a Izuna.. vy tu ostanete so mnou, Kelis ty pôjdeš s Hokori a Toshiom ona ti vysvetlí viac len čo pustí Hariton z brány. Takže.. Lio a Izuna, budeme musieť bojovať každý niekde inde, teda podla toho kde nás bude treba, len málo týchto ľudí ovláda ninjutsu.. to znamená že sa medzi nim budeme musieť roztriediť. Budeme držať túto oblasť do vtedy kým nám Hokori nedá signál a po tom si tam pre ňu pôjdeme.. Hovoril som a po tom som si povzdychol. Brána sa napínala čím ďalej tým viac a ja som zavelil k tomu aby sa vŠetci pripravili na stret. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:11 am | |
| Toshio Tanagushi
,, Áno sensei, ospravedlňujem sa za svoje správanie." odpovedal keď zacítil, že za ním stojí a vypočul si jej kázeň.,, Takže ideme strmhlav do davu netvorov a budeme hľadať toho najsilnejšieho čo ich vytvára?" pousmial sa.,, Sakra to samovražda v takom rozsahu to je sen." zasmial sa potichu a pozrel sensei.,, Pôjdem veľmi rád, stačí len zadať rozkazy sensei a ja už budem bojovať s čímkoľvek, hádam." prikývol.,, Bol v takom dave to bude asi to posledné čo uvidím. Ou je." potešil sa v duchu Toshio a netrpezlivo čakal s katanou v ruke na boj. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:16 am | |
| Lio
Takže... Lio a Izuna.. vy tu ostanete so mnou, Kelis ty pôjdeš s Hokori a Toshiom ona ti vysvetlí viac len čo pustí Hariton z brány. Takže.. Lio a Izuna, budeme musieť bojovať každý niekde inde, teda podla toho kde nás bude treba, len málo týchto ľudí ovláda ninjutsu.. to znamená že sa medzi nim budeme musieť roztriediť. Budeme držať túto oblasť do vtedy kým nám Hokori nedá signál a po tom si tam pre ňu pôjdeme.. Sensei,ale vy nemůžete bojovat,musíte jít někam do bezpečí,nesmíme si dovolit o vás přijít...A stejně ninjutsu je nám nanic,pokud si dobře pamatuji tak tamti psi pohlcovali jakékoli ninjutsu,kromě Kekei Genkai...Takže na ně musíme zase jenom taijutsu útoky... Povzdychla jsem si,protože před taijutsu nejsem moc dobrá,sice umím mlátit,ale přes nějaké super strategické kopy nejsem.Chytila jsem katanu pevně do ruky a čekala na ty obludy.... | |
| | | keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:26 am | |
| Kelisu Urane
Stála jsem u studny, začínalo se schylovat k boji. Lio, Izuna, Hokori, Toshio a náš sensei se začali už dávno připravova. Když jsem k nim přišla, Soul nás rozdělil na dvě skupinky, já jsem byla ve skupině spolu s Toshiem a Hokori. Skoro jsem je neznala, sakra co teď, co když to pokazím ... a budou na mě naštvaní . No co se dá nadělat. Prý máme čekat na signál, super. Když sensei domluvil, přesunula jsem se blíž k Toshiovi a Hokori. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:43 am | |
| Toshio Tanagushi
,, Ahoj Keli." pozdravil ju opätovne keď uvidel ako prišla.,, Sme spolu v skupine tak hádam so mnou vydržíš." pousmial sa Toshio.,, Tak teda nemám ťa zachraňovať za žiadnu cenu čo?" dodal pokojne a pozrel na ňu.,, Ale keby náhodou tak ty mňa môžeš." jemne nadhodil a sledoval ako na to zareaguje. | |
| | | keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:54 am | |
| Kelisu Urane
Ahoj, no .. taky doufám. Odpověděla jsem mu, koukla se na něj, a zasmála se. No ..nemusíš , protože já pomoc nikdy nepotřebuju víš. Ale keby náhodou tak ty mňa môžeš. řekla. No... pokusím se... odpověděla jsem mu a zase se na něj usmála.Nevěděla jsem co dělat byla jsem si nějaká nejistá, tk, jsem zapěla jsem ruku, v pěsť a přátelsky ho bouchla do ramene. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 1:02 am | |
| Toshio Tanagushi
,, Ja viem už si mi to hovorila snáď stokrát za tých pár minút čo ťa poznám." pousmial sa Toshio no následne na to ho Keli jemne udrela päsťou do ramena.,, Ehm?" zaskočil sa Toshio a zýral na ňu no po chvíli prekvapenie z jeho tvári zmizlo.,, Ksaku to čo malo byť?" pomyslel si a mimovoľne si rozstrapatil vlasy.,, Ehm tak toto už radšej nerob." zasmial sa Toshio a sledoval ju neustále a snažil sa pochopiť to gesto. | |
| | | keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 1:10 am | |
| Kelisu Urane
Jejda. Vyhrkla jsem když jsem mu vrazila pěsť do ramene. Promiň...Víš no, možná že ti připadám trošku divná ale jsem trošku nervózní, nejsem zvyklá na to že je okolo mě tak moc lidí, a k tomu ještě že si mě někdo všímá. Řekla jsem, a nejistě jsem se usmála. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 1:12 am | |
| Toshio Tanagushi
,, No nevyzeráš divne." pokrútil hlavou.,, Vyzeráš veľmi veľmi veľmi divne." zasmial sa a poriadne natiahol.,, Neboj to bude dobré začneš zachraňovať ľudí a potom si na to zvykneš a nebudeš nervózna. Možno." pokrčil ramenami.,, Tak čo pôjdeš prvá ty či ja?" spýtal sa jej.,, No či chceš bojovať proti tým príšerám ako prvá." doplnil. | |
| | | Izuna Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 7:56 am | |
| Kyrogue Izuna
Takže... Lio a Izuna.. vy tu ostanete so mnou, Kelis ty pôjdeš s Hokori a Toshiom ona ti vysvetlí viac len čo pustí Hariton z brány. Takže.. Lio a Izuna, budeme musieť bojovať každý niekde inde, teda podla toho kde nás bude treba, len málo týchto ľudí ovláda ninjutsu.. to znamená že sa medzi nim budeme musieť roztriediť. Budeme držať túto oblasť do vtedy kým nám Hokori nedá signál a po tom si tam pre ňu pôjdeme.
hytnul jsem tu lepší skupinu usmál jsem se sám pro sebe. Sensei... kolik jich tam asi bude? zeptal jsem se krapet s obavamy. | |
Počet příspěvků : 566 Body : 5694 První přihlášení : 07. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : Miloslavov
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 11:45 am | |
| Soul
Neboj Lio-chan, môžem bojovať.. len etoo.. nie zrovna na plno.. Dodal som s menším úškrnom na tvári a pozeral som sa na bránu, tak Hokori.. mali by ste ísť. Povedal som jej a na tvári sa mi objavil taký vážnejší výraz. Bude ich vela, lepšie povedané nekonečno.. kým Hokori nezloží zdroj.
Hokori
Len som prikývla a moje pravé ja sa rýchlo dostala z brány. Poskladala som nejaké pečate a predo mnou sa objavil Haritonový obrovský sokol, prebíjať sa cez nich by nemalo zmysel, poletíme k zdroju. Povedala som rozhodným hlasom a pokynula som Toshiovi a Kelis aby naskočili. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 11:58 am | |
| Lio
Dobře Sensei,ale kdybyste něco potřeboval ať je to cokoliv,houkněte na mě... Řekla jsem trošku ztrápeným hlasem. Takže zachvíli tu budou zase ty nechutné příšery,chjooo proč nám dají zrovna tuhle misi,ostatní tam určitě nebojují s ohavnými chobotnicopsi...Takže Lio teď se budeš snažit,když si nevyplencáš všechnu chakru tak budeš v pohodě,takže máš zakázaný vzdávání nebo jakékoliv náznaky,že si na to slabá... Povzbuzovala jsem se v duchu a pevně držela katanu v rukou,čekajíc na ty monstra za branou... | |
| | | Izuna Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:01 pm | |
| Kyrogue Izuna
začínal jsem být nedočkavý, chtěl jsem už mít tuto misi za sebou a vrátit se zpět domů. Proč jim tu bránu prostě neotevřeme a pak je nepobijem? zeptal jsem se podráždeně. Stejně se skrz ní dostanou nevidím v tom rozdíl pomyslel jsem si, nejspíš jsem zněl hloupě. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 12:12 pm | |
| Toshio Tanagushi
,, Takže ideme k zdroju?" zopakoval potichu a videl skleneného orla.,, Sakra a ja som myslel, že sa prebobujeme skrz davy. Skupinka by stála proti davom." zasnil sa Toshio no následne sa prebral a na pokyn sensei skočil na orla.,, Tak dobre ak inak nedáte ide sa k zdroju." pousmial sa a čakal kedy poletíme a kedy nastúpi Keli. | |
| | | keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 1:18 pm | |
| Kelisu Urane
Pch !! Ten Thosio neni moc vtipnej. Řekla jsem si pro sebe když si ze mě vystřelil. Když Hokori otevřela bránu, řekla nám ať nastoupíme na velkého orla,prý pojedeme rouvnou ke zdroji. Tak jsem tedy nastoupila, a čekala na další rozkazy.
| |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 2:01 pm | |
| Hokori
Keď všetci nastúpili tak som skočila aj ja a orol sa pomaly vzniesol pri čom sa rozletel k nejakej hore, pod nami ste mohli vidieť obrovské množstvo tých "démonov" a nie len tých psov ale aj napríklad zmutovaných medveďov a iné zvieratá.. leteli sme ďalej keď tu do nás niečo napálilo a orol sa rozletel na malinké čiastočky, všetci sme začali padať. Keď ste otvorili oči tak ste sa nachádzali v nejakom "lese" (keďže to bolo na hraniciach Suangakure tak tam bol aj les), pri čom ste od seba boli vzdialený približne kilometer dva... vśetci ste však vedeli že máte zamieriť k tej Hore.
Soul
idú.. povedal som potichu keď sa prelomila brána, pred nás sa postavil voj ľudí a spravil niečo ako ľudskú hradbu pri čom v rukách zvierali kopije a katany, z brány však ako prvý viššiel ohromný červ ktorý sa na svoju veľkosť prekvapivo rýchlo a mrštne pohyboval, bol veľký na dĺžku asi nejak 15 metrov a na výšku takých 5.. | |
| | | keliska123 Jounin
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 2:16 pm | |
| Kelisu Urane
KDyž jsme se vznesli, chvilku jsme letěli. Když v tom do nás něco narazilo a orel se rozletěl na malé kousíčky. Když jsem otevřela oči. Byla jsem někde v lese. Byla jsem tam sama. Sakra.. Au ... muj zadek. Řekla jsem si nahlas pro sebe. Thosio !!! Hokori.!! Začala jsem hřičet do tmavého lesa. Vypadalo to že jsme od sebe asi daleko. Nic se totiž neozívalo. Skoušela jsem to dál, a při tom šla směrek k Velké Hoře. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 2:25 pm | |
| Toshio Tanagushi
Opatrne leteli nad púšťou keď razom sa všetko zomlelo a orol sa rozpadol.,, Čo to dopr..." zanadával Toshio a razom začali padať k zemi. Na to sa už Toshio zobudil na zemi a všade naokolo videl stromy.,, Les?" začudoval sa a obhliadal si okolie.,, Sensei? Keli?" spýtal sa jednoducho do vetra a čakal reakciu ktorej sa mu nedostalo.,, Ach jaj neostáva mi nič iné než ísť sám k tej hore." povzdychol si, no bol na nepriateľskom území a tak vytasil katanu a dával pozor či ho niekto nesleduje. Potom sa ostražito vybral smerom k hore. | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 2:31 pm | |
| Lio
Brána se prolomila,všichni ti lidé udělali něco jako hradbu a pevně drželi svoje katany a kopí.Čekala jsem zase nějakého psa,ale zmýlila jsem se,proti nám vyrazil obří červ,který měl úctyhodnou velikost a překvapivě na to jak byl velký,se uměl celkem rychle pohybovat. Nanííí?! To máme bojovat proti přerostlé housence?! To si ze mě dělaj srandu...Bojim se co vyleze příště,mohla by to bejt třeba žába s křídlama nebo lev s hadem na konci ocasu.No nic,zjevně nemam na výběr... Schovala jsem katanu,pořádně se odrazila a přeskočila tak hradbu lidí.Když jsem letěla vzduchem stihla jsem udělat Henge a jako vlk se zachytla tomu červovi za jeho slizkou kůži,musela jsem se do něj pevně zakousnout,ale přes tu vrstu slizu to moc nešlo.Stejně jsem se snažila udržet drápama na těle toho červa a zkoušela jsem se do něj co nejsilněji kousat... | |
| Předmět: Re: Misia tým 1 Sun Mar 06, 2011 3:20 pm | |
| U Kelis
Stále sa nikto neozíval a ty si sa čoraz viac blížila k tej Hore, po tom si však zavadila o nejaké lanko a na teba zo stromov začali vystrelovať kunaie celkom slušnou rýchlosťou.
U Toshia
Išiel si stále ďalej keď tu sa pred tebou objavila nejaká osoba, bol to očividne chalan no bol celý zahalený a v rukách zvieral Katanu... patríš medzi zasvätených? spýtal sa smrtelne vážne a čakal na odpoveď.
U Lio
Chcela si toho červa trhať na kusy no keď si sa prekúsala cez sliz tak si za zakusla do niečoho hrozne tvrdého a tebe došlo že ti tie zuby moc nepomôžu.. teda ak si si ich nechcela vylámať, ten červ mal totiž pod slizom takú tvrdú škrupinu že by tom možno neprelámal ani Rasengan.. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Misia tým 1 | |
| |
| | | | Misia tým 1 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|