Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Misia tým 1

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Počet příspěvků : 566
Body : 5693
První přihlášení : 07. 02. 11
Věk : 29

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Misia tým 1 - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeMon Feb 28, 2011 9:39 pm

First topic message reminder :

Rank: D-C
Miesto: Mimo Sunagakure no sato
Popis: V neďalekej dedine ktorá je postavená pri jednej menšej oáze radný poslal žiadosť do Sunagakure no sato s tým, že ich trápia divoké a nebezpečné zvieratá. Pre bližší popis misie sa tým musí dostaviť do dediny a stretnúť sa s radným.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5318
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:25 pm

Kelisu Urane

Nemáš začo." řekl a koukl se po okoli. Také jsem se koukla, a vypadalo to že se každou chvíli něco začne dít. No... mám docela žízeň, pomyslela jsem si. Pomalu jsem se zvedla a začala kulhat až k nejbližší studně.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Počet příspěvků : 484
Body : 5537
První přihlášení : 30. 01. 11
Věk : 28

Informácie o Postavách
Postava 1 : Keiko Lysea
Postava 2: Lio
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:03 pm

Lio

Chlapec mi přikývl a já si všimla jeho uslzených očí,měl u sebe i kunai,takže to nevypadalo,že by měl hezký den. Ehm,co se ti stalo? Neboj mě to můžeš říct,já ti nic neudělám,ani nepatřím do vaší vesnice a jsem za to celkem ráda,když tak vidím co se tu děje...Ublížil ti někdo z těch dole?... Podívala jsem se dolů na všechny,chodili jako by byli na bojišti,vypadalo to,že se tu zachvíli strhne rvačka. Chjoo,jestli se tu někdo začne prát,ostatní se přidaj,takže tu bude hromadná zabíjačka a my jsme na misi,no to je teda pěkný... Utřela jsem tomu malému hochovi slzy a potom mi vlastně došlo,že jsem se ještě neptala na jméno. Ehm,no a prozradíš mi svoje jméno? Já se jmenuji Lio.. Zeptala jsem se zase takovým milým hlasem...
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Počet příspěvků : 566
Body : 5693
První přihlášení : 07. 02. 11
Věk : 29

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:02 pm

U Lio

Chlapec stále len sedel na streche a vyzeralo to akoby chcel niečo povedať, no v tom ho premohol príval sĺz a on sa rozplakal. M...mo.. moja mama.. ona.. tu nie je.. hovoril pri čom ho stále premáhal príval sĺz. V tom si započula ako týmto miestom zaznel silný gong.

GM (pre všetkých)

Miestom zaznel silný poplašný zvon, všetci ľudia si rýchlo pripravili zbrane a rozutekali sa k nejakej bráne, vlastne celú dedinu obkolesovala "hradba" z dreva a skál.. Pri bráne tiež bola Hokori zo Soulom, zatiaľ čo Hokori mala na bráne ruky a po celej bráne bolo rozlezené sklo Soul v ruke zvieral masívnu katanu.. celou bránou lomcovalo a spoza nej bol počuť divoký rev nejakých zvierat.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

Počet příspěvků : 201
Body : 5247
První přihlášení : 06. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:08 pm

Kyrogue Izuna

celým městem zazněl zvon, dost mě to polekalo vstal jsem ze země a běžel jsem ve směru ostatních lidí.
doběhl jsem k bráně kde stál Soul s Hokori.
Eeeeh...Sensei? co se to tady děje? zeptal jsem se a jemně sem poklepal Soulovy na rameno.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:20 pm

Lio

Malý chlapec se zase rozplakal a já nevěděla jak ho rozveselit,aspoň malinký úsměv by mi stačil,najednou začal něco povídat. M...mo.. moja mama.. ona.. tu nie je.. Znovu jsem mu utírala slzy a chtěla něco říci,ale v tu chvíli zazněl nějaký zvon a všichni se rozeběhli jedním směrem.Stoupla jsem si abych něco viděla,všechen lid běžel k jedné z bran,zahlédla jsem tam i bílé vlasy Senseie a tu kunoichi,jak její sklo obklopovalo bránu.Ikdyž jsem byla celkem daleko od nich,slyšela jsem řev velkých zvířat. A sakra,už jsou tu zase... Ehm,hele teď se musíš někam rychle schovat... Rozhlížela jsem se okolo,zda neuvidím nějaké místo na schovku,pak mě napadlo,že bych chlapce mohla schovat do domu,na kterém jsme seděli.Chytla jsem kluka do rukou a seskočila s ním ze střechy,rychle jsem vběhla do domu,zamířila do prvního pokoje a tam ho položila. Poslyš,musíš tu zůstat,nevylejzej ať se děje cokoliv,potom se za tebou příjdu podivat,hlavně prosím zůstaň tady a snaž se být potichu ano?... Naposledy jsem mu utřela slzy a rychle vyrazila z domu,měla jsem namířeno k bráně,ke které jsem dorazila během chvilky,jediný kdo tam z našeho týmu zatím byl,byl Izuna. Sensei,co to zase je? To jsou zase ty monstra nebo něco jiného? Zeptala jsem se a vytáhla katanu...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:26 pm

Kyrogue Izuna

malou chvíli po mě přiběhla Lio.
Sensei,co to zase je? To jsou zase ty monstra nebo něco jiného?
zeptala se Senseie.
Má pravdu... ani mě nenapadlo že by to mohly být ti ohavní Psi, naštěstí už s nimi všichni máme skušenosti a víme jak je porazit. řekl jsem si a snažil jsem se uklidnit sám sebe.
Ať je to cokoliv pobijeme to! křikl jsem na Lio.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:44 pm

Lio

Ať je to cokoliv pobijeme to! Možná tak ty,mě ještě pořád bolej ty rány od minule! Jen doufám že se nedostanou za bránu a nepůjdou na domy... Vzpomněla jsem si na chlapce,kterého jsem potkala a pevně stiskla katanu. Sakra kde je Keli a tamten?! Když se něco děje tak zmiznou,taky dobrá taktika útěku... Připravovala jsem se,protože to vypadalo že zvířata brzy bránu prolomí...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:48 pm

Kyrogue Izuna

Měl sem štěstí že sem vyvázl jen s naraženými žebry, a pokud nebudeš schopná bojovat budu tě za každou cenu bránit usmál jsem se na ní.
Vytáhl jsem svoji katanu a vyčkával jsem se zda brána vydrží.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:57 pm

Lio

Měl sem štěstí že sem vyvázl jen s naraženými žebry, a pokud nebudeš schopná bojovat budu tě za každou cenu bránit. Řekl Izuna a usmál se na mě. Arigatou,ale tak špatně snad na tom zase nebudu,jo a chtěla bych tě o něco poprosit...Kdybych to víš no nepřežila nebo nebyla schopna pohybu,běž prosím do domu vedle obchodu s rýžovými nákypy,je tam jeden chlapec,slíbila jsem mu,že až tohle všechno skončí,příjdu za ním... Nahodila jsem lehký úsměv a netrpělivě vyčkávala na ty dva,co si někde seděli...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 5:08 pm

Kyrogue Izuna

Arigatou,ale tak špatně snad na tom zase nebudu,jo a chtěla bych tě o něco poprosit...Kdybych to víš no nepřežila nebo nebyla schopna pohybu,běž prosím do domu vedle obchodu s rýžovými nákypy,je tam jeden chlapec,slíbila jsem mu,že až tohle všechno skončí,příjdu za ním..
Řekla my Lio s lehkým úsměvem.
Neměj strach, nedovolím aby jsi umřela ujistil sem jí.
a Miruge? jak je to s ním? zeptal jsem se zvědavě.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 5:25 pm

Lio

Neměj strach, nedovolím aby jsi umřela. Teda myslela jsem si,že má horší povahu,ale začíná být celkem milý a navíc máme společné Jutsu...Snad si ten svůj obrázek nezkazí... A Miruge? jak je to s ním? Zeptal se Izuna a celkem ho to asi zajímalo. No jo,vidiš docela jsem na něj zapomněla,ani nevím jak to je...Dlouho jsme se neviděli,on je na misi já taky,tak netušim,třeba má nějakou novou holku,kdo ví... Uchechtla jsem se a vzpomněla si na tu menší neshodu v ramen shopu.Teď tu máme práci,neměli bychom se zabívat mnou a jentak mimochodem,co Keli,posledně to vypadalo jako byste spolu něco měli... Teď jsem se pro změnu optala zase já...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 5:29 pm

Kyrogue Izuna

No... ona se chová nějak tak...divně pousmál jsem se.
Ale rozhodně spolu nic nemáme, přijde my taková plácha řekl jsem.
Za branou sou nějaká monstra a my tu máme debatní kroužek uchectl jsem se sám pro sebe
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 5:39 pm

Lio

No... ona se chová nějak tak...divně.Ale rozhodně spolu nic nemáme, přijde my taková plácha. To je zvláštní,myslela bych,že jediná kdo je tu divná jsem já...No zjevně ne... Izuno prosím,hlavně potom zajdi za tím chlapcem,je to to jediné co po tobě chci,nechci abyste se kdokoliv z vás nějak zranil kvůli mě,takže ať se mi stane co chce,nech mě tak,nějak se z toho dostanu a při nejhoršim no...Prostě jediné co chci je,aby jsi kdyžtak potom odvedl toho kluka do bezpečí,řekl že tu neni jeho mamka,napadlo mě,že to mohla být ta zabitá,kterou jsme viděli hned na začátku,kdyžtak ho vem do Suny,ale jenom pokud bude chtít... Po chvilce mi docvaklo,že jsem nějak moc ukecaná,a tak jsem stichla a pevně svírala katanu...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 5:45 pm

Kyrogue Izuna

Víc se starej o to, aby jsi za tím chlapcem šla sama usmál jsem se na ní.
to s tou ženou máš možná pravdu řekl jsem trochu vážnějším tónem.
Když jsme pozabíjely ty monstra myslel jsem že je mise u konce ale zdá se že jsem se dost zmýlil řekl jsem zamyšleně.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:03 pm

Lio

Když jsme pozabíjely ty monstra myslel jsem že je mise u konce ale zdá se že jsem se dost zmýlil. To jsme si myslela taky...Sakra kde je ta Keli a tamten?! Až to tu dokončíme tak ji asi pořádně proplesknu,aby si zapamatovala,že má chodit včas!... Už jsem tu bitvu chtěla mít za sebou,ale ti dva to pořád brzdili...
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Počet příspěvků : 366
Body : 5478
První přihlášení : 27. 02. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Toshio Tanagushi
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:11 pm

Toshio Tanagushi

,, Poplašný signál?" preblesklo mu hlavou keď začul výstražný zvuk rozliehajúci sa dedinou.,, Konečne, bolo na čase tie štence včera za nič nestáli." usmial sa a jedným rýchlym pohybom sa vzpriamene postavil a prišiel až k bráne dke videl sensei aj s druhým kolegom.
, Pfuuuu ale ste ukecaní." pousmial sa a vytiahol katanu.,, Ja som Toshio." podotkol.,, A ako vidím idem včas tak nestresujte ale starajte sa o vlastné zadky." doplnil stále s úsmevom.,, Tak a sranda práve začína." potešil sa Toshio a v momente sa jeho katana zablysla vo svetle keďže ju pokrylo sklo.,, Konečne si budem môcť doma zavesiť na stenu aspoň jednu tú potvoru, len poďte ja sa nepohnevám." zašepkal Toshio a už túžobné očakával inváziu netvorov.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:21 pm

Lio

,,Pfuuuu ale ste ukecaní,ja som Toshio.A ako vidím idem včas tak nestresujte ale starajte sa o vlastné zadky.'' Jakmile to dořekl,zandala jsem katanu a rychlím pohybem jsem stála před Toshiem,chytila jsem ho za triko a zvedla kousek nad zem. Mě je úplně fuk jak se jmenuješ,ale nebudeš se navážet do mě ani do mého týmu...Doufám,že dneska tě vidim naposledy!... Řekla jsem hodně naštvaným hlasem a hodila jsem toho drzého ninju kousek ode mě. Ještě jednou se na něj chladně podívala a přešla jsem zpátky vedle Izuny,znovu vytáhla katanu a čekala na ty zvířata...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:26 pm

Kyrogue Izuna

viděl jsem jak si Lio s Toshiem hodila jako s hadrem.
ráda se mlátíš co?zasmál jsem se na ní.
Skoro už zapomínám proč tu stojím, začíná to být nuda řekl jsem si.
Začal jsem si s katanou znudeně házet z ruky do ruky protože už jsem se doopravdy nudil.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:36 pm

Lio

Ráda mlátíš co? Ehm,no když slovama se často nic moc nevyřeší,tak to beru rovnou silou...Někdy to ušetří čas... Zasmála jsem se a všimla si,že se Izuna nudí.Já už jsem se taky začínala celkem nudit,a tak jsem si sedla na zem a dívala,jak si Izuna přehazuje svojí katanu...
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:36 pm

Toshio Tanagushi

Toshio sa len pokojne nechal chytiť za vrch trička vypočul si pár slov a ostal stáť pár krokov od nej. Zhlboka sa nadýchol a pristúpil k nej.,, Tak za prvé devuška vyjasníme si pár vecí." prehovoril Toshio.,, Nauč sa rozlišovať iróniu od pravdy a zdravé provokovanie od urážok. Toť za prvé." podotkol.,, A za druhé. Raz sa stane ale druhý raz sa mi budeš vyhrážať a tím netím, vesnica nevesnica. Nebudem mať problém predierovať ti hlavu ako tomu psovi včera." vysvetlil jej to.,, Ak chceš mať odo mňa pokoj tak sa radšej snaž aby som ti nemusel zachraňovať zadok, nemám to zapotreby." dodal a pevne zvieral v ruke katanu.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:45 pm

Lio

,,Tak za prvé devuška vyjasníme si pár vecí." Bože už je tu zase,ten je ale otravnej...Tak si vyslechneme kázaní mr. všechnovím... ,,Nauč sa rozlišovať iróniu od pravdy a zdravé provokovanie od urážok. Toť za prvé." podotkol.,, A za druhé. Raz sa stane ale druhý raz sa mi budeš vyhrážať a tím netím, vesnica nevesnica. Nebudem mať problém predierovať ti hlavu ako tomu psovi včera." Csss,už se tě bojim,úplně se mi klepou kolena... Spíš mi začaly rupat nervy z toho otrapy. ,, Ak chceš mať odo mňa pokoj tak sa radšej snaž aby som ti nemusel zachraňovať zadok, nemám to zapotreby." Kdo se tě o to jako prosil?! A jestli si takovej drsňák,tak vem tu svoji katanu a teď a tady mi podřízni krk...Já se smrti nebojím... Křikla jsem na něj,otočila se směrem k němu a nastavila krk...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:49 pm

Kyrogue Izuna

viděl jsem že mezi Lio a Toshiem se dělo něco ne zrovna příjemného.
natáhl jsem ruku a pomalým pohybem jsem Toshiovy sklonil katanu.
Prosím vás nechte toho kouknul jsem se na oba.
Bože můj, myslím si že Toshio má pravdu Lio nemusela takhle vystartovat
pomyslel jsem si unaveně.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 6:56 pm

Toshio Tanagushi

,, Kto sa prosil?" zopakoval potichu Toshio.,, Mne je jedno kto čo povedal, prišiel na papiery rozkaz a to plním." zdôraznil Toshio a pootočil si katanu v ruke keď nato pristúpil nejaký chalan.,, Prosila sa o smrť tak ju dostane." pokrčil ramenami a nespúšťal z nej pohľad.,, Ak tak veľmi po smrti túži tak ju nechaj či zabijem človeka či zviera bude to jedno." zdôraznil.,, Moje svedomie je už také nízke, že môj spánok to neovplyvní." doplnil a katanu držal sklonenú.,, Tak čo devuška ešte ťa život neomrzel či to dokončíme?" spýtal sa jej ignorujúc tentoraz chalana.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 7:08 pm

Lio

Prosím vás nechte toho. Nechápavě jsem se podívala na Izunu. ,, Prosila sa o smrť tak ju dostane.Ak tak veľmi po smrti túži tak ju nechaj či zabijem človeka či zviera bude to jedno.Moje svedomie je už také nízke, že môj spánok to neovplyvní.Tak čo devuška ešte ťa život neomrzel či to dokončíme?" Izuno jdi dál...Hleděla jsem tolikrát smrti do tváře,že už je mi to jedno. Silné řeči,ale skutek jaksi utek,tak dělej ty borče! Odložila jsem katanu a klekla si na kolena. Když mi tak chceš probodnout hlavu,tak dělej dávám ti možnost...Pokud to tedy dokážeš...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 7:12 pm

Kyrogue Izuna

Lio si klekla na kolena a "prosila o smrt".
Doufám že víš co děláš řekl jsem starostlivě a poté jsem udělal 3 kroky dozadu.
Nemyslím jsi že by Toshio měl srdce jí zabít, ale ona vážně předvádí divadlo. pomyslel jsem si.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 5 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Misia tým 1
Strana 5 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Misia tým 4
» Misia tým 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Sunagakure No Sato :: Herní místnost :: Mise-
Přejdi na: