Naruto - Ninja Path Of Awakening
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Vítej na Naruto - Ninja Path of Awakening! Máš rád anime či mangu Naruta? Chtěl sis někdo zahrát tuto podobnou internetovou hru? Tak neváhej a přidej se! Jako první si přečti pravidla a informace o hře, jenž ti budou nápomocny i při tvoření tvého úplně prvního charakteru. Čekáme na tebe! Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte!

Misia tým 1

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Počet příspěvků : 566
Body : 5690
První přihlášení : 07. 02. 11
Věk : 29

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

Misia tým 1 - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeMon Feb 28, 2011 9:39 pm

First topic message reminder :

Rank: D-C
Miesto: Mimo Sunagakure no sato
Popis: V neďalekej dedine ktorá je postavená pri jednej menšej oáze radný poslal žiadosť do Sunagakure no sato s tým, že ich trápia divoké a nebezpečné zvieratá. Pre bližší popis misie sa tým musí dostaviť do dediny a stretnúť sa s radným.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

Počet příspěvků : 259
Body : 5315
První přihlášení : 03. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeFri Mar 04, 2011 11:51 pm

Kelisu Urane

LEžela jsem na zemi a v tom ke mě někdo přišel a začal mě léčit. Trošku mi to vyléčil, a zastavil dočasně mé krvácející rány. Když jsem se vzpamatovala poděkovala jsem Thosiovi a Hokori. Moc děkujeme... nevíme co by jsme bez vás dělali, řekla jsem a pousmála jsem se na ně.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Počet příspěvků : 484
Body : 5534
První přihlášení : 30. 01. 11
Věk : 28

Informácie o Postavách
Postava 1 : Keiko Lysea
Postava 2: Lio
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeFri Mar 04, 2011 11:53 pm

Lio

Sensei moc nemluvil a já mu dál vázala ruku,doufala jsem,že bude v pořádku.Takže jste přišli jako výpomoc nám.A Hokori to je vaše sklo na mém rameni? Prosila bych,abyste to dala dolů... Hmmm,super takže další otravní ocasové na scéně,musim si jich trochu vážit,když nám zachránili zadek,ale když já tak nemam ráda společnost jiných... Prohlížela jsem si toho ninju a kunoichi,vypadali silně,ale stejně jsem si jich nějak zvlášť nevšímala. Sensei,kde máte tu svoji zázračnou kuličku,která doplňuje chakru? Usmála jsem se na Senseie a čekala na odpověď...
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:09 am

Soul

Chcel som niečo odpovedať no v tom na mňa doliahla únava z boja, teda lepšie povedané totálna vyčerpanosť a ja som zamdlel.

Hokori

Gomenne, ale to sklo ti dole nedám, potlačuje tej jed, bez neho by si sa nemohla hýbať a v tom horšom prípade by si zomrela. Povedala som Lio a uškrnula som sa na Kelisu, To je v poriadku, vlastne sme sem prišli na poplašnú správu od vášho senseia.. dohovorila som a trocha divne som sa pozrela na Soula ktorý teraz tuho spal.. V tom sa okolo nás vynoril nejaký fialový plyn a všetkým do jedného sa vám okamžite začali zatvárať oči, začali ste zívať a o chvíľku ste zaspali, posledné čo ste mohli vidieť boli nejaké nohy, bolo ich vela no očividne patrili ľuďom.

GM / o niekoľko hodín v dedine pri oáze

Všetci ste sa po jednom začali budiť, ležali ste v oddelených stanoch a vaše zranenia boli ako tak vyliečené, Lio mala obviazané plece a už na ňom nemala sklo zatiaľ čo Kelis mala obviazaný v podstate celý chrbát a pravú nohu, všetky veci ste mali vedla seba aj zo zbraňami. Isunovi v podstate nič vážnejšie nebolo ale al obviazané rebrá pretože si niektoré nepekne narazil, Toshio v podstate nemal žiadne zranenia, len malinkú jazvu od toho ako ho kusol jeden zo psov. Tiež ste všetci cítili ako sa vám sčasti doplnila chakra.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Počet příspěvků : 366
Body : 5475
První přihlášení : 27. 02. 11

Informácie o Postavách
Postava 1 : Toshio Tanagushi
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:14 am

Toshio Tanagushi

,, A sakra útok?" pomyslel si a v momente padol na kolená keď ho zahalil plyn.,, No nič na svoje ANBU reflexy si nejaký ten čas počkám." preblesklo mu hlavou a odpadol.
Prebudil sa náhle v stane a vedľa seba videl svoju zbraň.,, Tak teda hlavne, že Shiori je v poriadku." pomyslel si spokojne a obhliadal sa. V momente vyhrnul svoj rukáv na pravej ruke a ľavou prešiel jemne po jazve.,, Hustééééé." pousmial sa Toshio a pomaly vstal pričom zbraň si odložil k sebe. Pomaly odhrnul závej stanu ktorý robil dvere a vyšiel opatrne von.
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

Počet příspěvků : 201
Body : 5244
První přihlášení : 06. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:15 am

Kyrogue Izuna

Probudil jsem se v nějakém stanu.
Sakra... kde to jsem?
koukal jsem na všechny strany, stále zmatený z toho co se stalo.
Měl sem obvázaná žebra, lidé kteří by nám chtěli ublížit by se s tím asi neobtěžovali.
Kde jsou asi ostatní? řekl jsem si zvědavě, vstal jsem a pomalým krokem jsem vylezl ze stanu.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:24 am

Lio

Dívala jsem se na Senseiovu hlavu,ale najednou omdlel. Sensei... Sklonila jsem se k Senseovi a zkoušela jestli žije,měl celkem pravidelný tep,byl pouze vyčerpaný.Gomenne, ale to sklo ti dole nedám, potlačuje tej jed, bez neho by si sa nemohla hýbať a v tom horšom prípade by si zomrela. Chytila jsem Senseovi hlavu,aby neležel na té studené zemi. To je v poriadku, vlastne sme sem prišli na poplašnú správu od vášho senseia.. Od Senseie,asi věděl,že to nezvládneme...On taky nedopadl zrovna nejlép... Nedomyslela jsem,protože jsem začala usínat v fialovém kouři,poslední co jsem zahlédla byly něčí kotníky,potom už jsem tvrdě spala.Když jsem se po několika hodinovém spánku probrala,byla jsem v nějakém stanu a měla obvázané rameno,oblečení jsem měla vedle sebe i se svojí katanou.Rychle jsem na sebe hodila věci a vyběhla ze stanu,šla jsem hledat Keli a Izunu,vedle mého stanu jsem viděla další stany,prolezla jsem první tam byl Izuna,poté další tam byla Keli,všichni vypadali,že budou v pořádku.Šla jsem si sednout daleko od ostatních,přemýšlela jsem co budu dělat,Sensei se zase někam vypařil a já tam zůstala s týmem a s tím divným ninjou.Opravdu se mi nechtělo jít s ním seznamovat,tak jsem vytáhla blok a začala si jentak kreslit tygra...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:47 am

Kelisu Urane

Všichni si tam nějak povídali, a najednou se okolo nás oběvil nějaký divný plyn. Ani jsem nestačila zareagovat , a začala jsem usínat. Probudila jsem se v nějakém stanu nevěděla jsem kde jsem. Měla jsem obvázanou nohu a záda. Už to ani moc nebolelo, ale přeci jen to trošku štípalo. Pokusila jsem se vylézt ven ze stanu. Když jsem vylezla, viděla jsem Izunu, poté Lio, a nějakého docela hezkého ninju. Pokusila jsem se opřít o stan, a dělat frajerku.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:51 am

Toshio Tanagushi

,, Hmmmm len čo tu budem robiť sám?" zamyslel sa Toshio a obhliadal naokolo. Všade púšť a piesok a nič iného.,, Tak ako ANBU budem mať nudné misie v piesku." povzdychol si a poškrabal po hlave keď na to videl ako zo stanu vyšla jedna z tých zranených kunoichi.,, No čo už keď tu nie je nikoho. Proste keď musíš tak musíš." pokrčil ramenami a pomaly kráčal až k nej.,, Teší ma ja som Toshio." predstavil sa výnimočne slušne.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:52 am

GM

Keď ste vyliezli zo stanov tak okolo vás panoval čulí ruch, sem a tam pobehovali ľudia, niektorý vyzbrojený kopijami a štítmi a niektorý mali luky a malé dýky pripnuté k opaskom, všetko to riadil nejaký postarší malí a oválny chlapík ktorý mal na chrbte zavesenú obojručnú sekeru, všade to vyzeralo ako keby sa chystali k boju.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:57 am

Kelisu Urane

Byla jsem opřená o stan, a sledovala co se děje ve vesnici. Byl tam docela velký ruch.
Najednou jsem zahlédla jak ke mě jde ten ninja. Teší ma ja som Toshio."... řekl.
Ahoj, tak mě těší, já jsem Keli.. odpověděla jsem mu a pousmála jsem se na něj.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:00 am

Toshio Tanagushi

,, Tak Keli." zopakoval potichu Toshio.,, Tak celkom dobre vyzeráš na to, že včera si vyzerala na odumretie." pousmial sa Toshio a badal okolný rozruch.,, Tak teda ako vidím, čoskoro tu bude boj." potešil sa a mierne natiahol.,, Hádam ťa nebudem musieť zachraňovať aj tentoraz." žmurkol na ňu.,, Ale teoreticky to urobím aj rád nech nežerem." dodal.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:06 am

Lio

Už jsem si dokreslila tygra a začínala kreslit k němu pozadí,rozhlídla jsem se kolem a celkem jsem se udivila.Každý byl ozbrojený,všude vypadalo jako by se chystalo k boji a ve vzduchu se nesl pach strachu a bitvy. Bože můj,kam jsme to dorazili...To chtěj tady bojoval ve vesnici nebo co? Nejlepší bude,když odtud rychle zmizíme a vrátíme se do Suny... Sundala jsem si katanu ze zad a položila si ji vedle sebe,nikdy nebylo naškodu se rychle začít bránit.Dokreslila jsem pozadí,bylo to pár tmavých a světlých čáranců,které představovaly trávu.Schovala jsem blok a položila ruku na katanu,už jsem se jenom připravovala na vytasení...
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:12 am

Kelisu Urane

Tak celkom dobre vyzeráš na to, že včera si vyzerala na odumretie." ... řekl... Já ? na odumření.... Nespletl sis mě s někým ? řekla jsem a usmála jsem se na něj. Další boj, né to už ne, zakňučela jsem, ještě pořád mě to docela bolí. A ukázala jsem mu zraněná záda. A no ... děkuju .. snad to nebude zapotřebí. Když jsem to dořekla sedla jsem si a oddychla si.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:17 am

Toshio Tanagushi

,, Splietol?" zasmial sa Toshio a siahol do zadného vrecka a vytiahol malú sklenenú myšičku.,, Ona ťa videla a má iný názor ako ty." dodal stále s úsmevom a položil ju priamo na hlavu sediacej Keli.,, Tak teda ako to bolo s tým zranením?" spýtal sa jej spokojne.,, A neboj dnes môžte zažiariť vy. Ja slávny byť nemusím." pokrútil hlavou.,, Čím menej známy budem tým je to pre mňa lepšie." doplnil.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:29 am

Když jsem si sedla, Toshio na mě vytáhl nějakou skleněnou myšku, prý mě viděla....Sakra tak teď už asi nemůžu zapírat co ? řekla jsem a ušklíbla jsem se. Najednou mi položil tu myšku na hlavu, trošku jsem se polekala tak jsem sebou škubla, ale pak mi to už nějak moc nevadilo.Tak teda ako to bolo s tým zranením? No ....
Jeden s těch psů na mě zautočil ze zadu.
řekla jsem a sklopila oči. To je dobrý, já taky nepotřebuju být středem pozornosti. když jsem to všechno dořekla usmála jsem se na něj a koukla se mu do očí.
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:32 am

Lio

Z toho věčnýho sezení už mě začínal bolet zadek,zvedla jsem se,chytla katanu do ruky a šla s ní davem lidí.Ztratila jsem se mezi všemi těmi lidmi,okem jsem jenom koukla co dělá Keli a Izuna,poté šla dál,odpojila jsem se od ostatních,až jsem narazila na nějaký obchod. Super,třeba tam budou mít nějaké jídlo... Pár peněz jsem u sebe ještě měla a tak jsem si tam koupila pár rýžových nákypů.Šla jsem si sednou na střechu nějakého domu a tam v klidu pojídala své nákypy.Po tom všem jsem měla velkou chuť k jídlu,takže jsem zachvilku měla v sobě všechnu rýži...

Naposledy upravil Keiko Lysea dne Sat Mar 05, 2011 1:51 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:33 am

Toshio Tanagushi

,, No to máš celkom dobré." prehovoril po chvíli Toshio keď si vypočul jej historku o boji.,, Ja som to mal trošku jednoduchšie. Po mne sa ten pes rozbehol a skočil." pousmial sa.,, A ja som mu vrazil katanu až do mozgu." zasmial sa nad tým Toshio.,, Ale celkom ten boj ušiel, no mne nejde byť v centre pozornosti." zdôraznil.,, Ide mi o utajenie. Chcem byť členom ANBU jednotiek a chrániť Sunagakure no Sato v utajení." informoval ju.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:41 am

Kelisu Urane

Prý měl boj lehčí, No každý jsme to měl něčím těžké. Řekla jsem a pousmála jsem se.Ide mi o utajenie. Chcem byť členom ANBU jednotiek a chrániť Sunagakure no Sato v utajení." Ahá... tak to jo. řekla jsem a znovu jsem se na něj usmála. No a jinak, na to že jsi docela mladý. Máš velký bicepsi. Trošku jsem mu zalichotila, a začervenala jsem se.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:44 am

Toshio Tanagushi

,, Tak teda áno byť ANBU to je môj sen." usmial sa a vypočul si jej pochvalu.,, EHm?" zaskočil sa a nevedel čo jej odpovedať.,, Čo jej odpovedať?" zamyslel sa.,, Hmm tak pracujem na sebe požiadavky na vstup do ANBU si prísne aj vo fyzických ohľadoch." vysvetlil prosto.,, ALe ďakujem za pochvalu ani ty nie si na zahodenie." pousmial sa.
Návrat nahoru Goto down
keliska123
Jounin
Jounin
keliska123

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:48 am

Kelisu Urane

Když jsem mu zalichotila, trošku mu zaskočilo. Hmm tak pracujem na sebe požiadavky na vstup do ANBU si prísne aj vo fyzických ohľadoch.ALe ďakujem za pochvalu ani ty nie si na zahodenie. Jojo .. děkuju... řekla jsem a usmála jsem se na něj. Sundala jsem si myšku z hlavy, (opatrně), a vtiskla mu jí pomalu do dlaně.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 1:49 am

U Lio

Na prvý pohľad si si to nevšimla ale na streche sedel ešte niekto, bol to malinký chlapec mohol mať tak šesť sedem rokov a na tvári mal hodne smutný výraz, pozeral sa dole zo strechy na ľudí pod ním ale inak bol ticho a očividne si ťa nevšimol
Návrat nahoru Goto down
Keiko Lysea
Special Jounin
Special Jounin
Keiko Lysea

Informácie o Postavách
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 2:02 am

Lio

Seděla jsem na střeše a přemýšlela o uplnynulých dnech,najednou jsem si všimla malého chlapce,nemohlo mu být víc jak sedm,osm let.Seděl posmutněle kousek ode mně,díval se beze slova na lidi procházející pod ním a zjevně si nevšiml,že tam jsem i já. Zvedla jsem se a šla směrem k němu,chtěla jsem se optat co mu je,nevypadal zrovna nejlépe. Ahojky,neruším tě?...Mohla bych si k tobě přisednout,jsi tu tak sám... Zeptala jsem se jemným hlasem,abych ho nějak nevylekala nebo nevyděsila...
Návrat nahoru Goto down
Izuna
Jounin
Jounin
Izuna

Počet příspěvků : 201
Body : 5244
První přihlášení : 06. 02. 11

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 7:36 am

Kyrogue Izuna

všude bylo rušno, lidé tu pobíhali ozbrojení.
Vypadá to jak příprava na nějakou bitvu... už jsem si myslel že naše mise skončí a on nás někdo odtáhne někam do... pomyslel jsem si naštvaně.
Strčil sem si ruce do kapes a trošku jsem si toto místo procházel, poté jsem se usadil pod nějakým stromem kde jsem seděl a přemýšlel.
Návrat nahoru Goto down
Krumla
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Krumla

Informácie o Postavách
Postava 1 :
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 10:24 am

U Lio

Chlapec sa k tebe otočil a pozrel na teba veľkými uslzenými očami, po tom len prikývol a ďalej mlčky sledoval ľudí pod sebou, mohla si si všimnúť že má po ruke kunai no nedržal ho.
Návrat nahoru Goto down
Rajsik
Kage - Moderátoři
Kage - Moderátoři
Rajsik

Informácie o Postavách
Postava 2:
Postava 3:

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 12:18 pm

Toshio Tanagushi

,, Nemáš začo." pousmial sa Toshio a obzeral sa naokolo Toshio. Všade stále rovnaký rozruch a príprava na boj.,, Čo sa to tu stále deje?" zamyslel sa a snažil sa niečo vyčítať z toho rozruchu no nedalo sa.,, Neviem počkám na rozkazy Hokori sensei." rozhodol sa Toshio a pohodlne stál opretý o stan.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Misia tým 1   Misia tým 1 - Stránka 4 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Misia tým 1
Strana 4 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Misia tým 4
» Misia tým 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto - Ninja Path Of Awakening :: Hrací místnost :: Sunagakure No Sato :: Herní místnost :: Mise-
Přejdi na: