Vítejte na NPOA! Máte rádi anime/mangu Naruta? Chtěli jste si už někdy podobný styl hry vyzkoušet? Tak tedy neváhejte a jednoduše se k nám přidejte! |
|
| Oblačná (Kumo) | |
|
+12Adopter Tajnalili Terezínek Andy-chan lucinka8 Nerííí Velomaru Sauron the Great keliska123 Ero-sama Miya DreefiCZ 16 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
DreefiCZ Chuunin
Počet příspěvků : 136 Body : 5227 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 25 Bydliště : Karlovy Vary
Informácie o Postavách Postava 1 : Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Oblačná (Kumo) Mon Feb 07, 2011 10:45 pm | |
| First topic message reminder :
Všichni ninjové byli svoláni na nádvoří před Raikageho budovou.Na nádvoří stál Raikage spolu s dvěma dalšími ninji.
Hra:Země Blesku Raikage shání tým který půjde s ním jako doprovod na velkou schůzi všech pěti Kage.Je velice netrpělivý a hodlá vyrazit o den dříve než je sraz domluven.Potřebuje co nejdřív informace o svém ztraceném bratru Jinchuurikim KillerBeem. Dohled nad vesnicí která momentálně skvěle prosperuje předává Daruiovi. | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Terezínek Chuunin
Počet příspěvků : 124 Body : 5175 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : BIG CITY kousek od vesničky kde dávají lišky dobrou noc XD
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Kiyoko Postava 2: Osamu Nori Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Mon Feb 21, 2011 4:51 pm | |
| Nori Osamu Zase je naštvaná na mě? Proč? …………….nechápal jsem to. To mě vážně tak nenávidí? Ptal jsem se sám sebe. Dobře….. omlouvám se. Je to tvůj život. Dělej si co chceš. Už se do toho nebudu plíst. Řekl jsem zlomeně. Otočil jsem se a rozešel se zpátky k Tasurimu. Když jsem šel kolem toho samuraje zastavil jsem se těsně u jeho ucha a pošeptal tak, že to slyšel jenom on. Jestli jí nějak ublížíš, zabiju tě i kdybych kvůli tomu měl prodat duši ďáblu. Pak když jsem procházel kolem Tasuriho, radši jsem se díval jinam, nechtěl jsem vidět jeho výraz. Bylo mi jedno, jestli se mi smál nebo se tvářil lítostivě, prostě sem nechtěl vidět ani jedno. Cítil jsem se divně. Vztek byl pryč místo něho jsem cítil něco jiného…něco….co jsem nevěděl co je nebo jsem to možná vědět nechtěl. V krku jsem měl najednou vyschlo. Naprázdno jsem polknul. Podíval jsem se na Raikageho jestli nám už konečně odpoví, ale on pořád koukal do blba (nebo spíš na blba jak se to vezme).
| |
| | | Miya Chuunin
Počet příspěvků : 172 Body : 5227 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 37
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Miya Postava 2: Daisuke Yuki Postava 3: Inuzuka Midori
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Mon Feb 21, 2011 5:01 pm | |
| Daisuke Yuki Všichni ninjové co už měli tým, se shromažďovali u raikageho. Možná bysme se tam měli vydat taky. Pomyslela jsem si. Zahlídla jsem Malaa, který se ke mně zrovna vracel a tak jsem vstala a šla jsem k němu. Nepůjdeme se jako tým přihlásit taky k Raikagemu?
| |
| | | keliska123 Jounin
Počet příspěvků : 259 Body : 5328 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Mon Feb 21, 2011 5:10 pm | |
| Hayame Musoki
Když jsem tam jen tak ležela, začala jsem se znova nudit. Řekla jsem si že půjdu najít můj tým. Konečně jsem našla Yuki a Malaa. Ahoj, řekla jsem. Už jste byli zapsat tým zeptala jsem se, a pousmála jsem se na ně. | |
| | | Andy-chan Chuunin
Počet příspěvků : 122 Body : 5173 První přihlášení : 30. 01. 11 Věk : 30 Bydliště : Vesnička, kde dávají lišky dobrou noc =P
Informácie o Postavách Postava 1 : Katsue Ayaka Postava 2: Yonagi Saku Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Mon Feb 21, 2011 6:58 pm | |
| Yonagi Saku
Chvíli jsem toho nováčka pozorovala. Podle jeho chování jsem usoudila, že se naštěstí nehodlá s Norim prát. Nakonec se otočil zase ke mě, a představil se. Tak samurai? Hanto...zvláštní jméno. Zajímalo by mě, co tu vůbec chce, ale nedivila bych se, kdyby tu naháněl holky. Nevěděla jsem, jestli jeho chování brát vážně a nebo ho ignorovat. Nechtěla jsem si ho k sobě moc pouštět, už jen proto, že se nerada seznamuju. Najednou se na mě usmál a zeptal se na moje jméno. Jmenuji se Saku, Saku z klanu Yonagi. Odpověděla jsem mu lhostejně. Jeho chování mi přišlo spíš směšný. Sakra, na co si tu hraje? Tss, máš smůlu chlapečku, musel by ses hodně snažit.Říkala jsem si v duchu. Jakmile jsem mu odpověděla, zaslechla jsem Noriho hlas, zněl celkem smutně a zklamaně. Po tom co domluvil, odešel a ani se na mě nepodíval. Co se to sakra zase děje? Udělala jsem mu něco? Bože, kašlu na oba dva. Nemám na ně náladu. Nechápala jsem Noriho reakci. Zavřela jsem oči a snažila se utřídit si v hlavě myšlenky. Pak mi došlo, že Hanto čeká na moji odpověď kvůli pozvání na ramen a prohlídce dědiny. Povzdechla jsem si a otočila se k němu. Hele, vážně sis našel vhodnou dobu. Já tu čekám s týmem na prozkoušení kvůli srazu kage a nemám čas flákat se s tebou po vesnici. Dneska určitě ne. Pokud by náš tým nějakou náhodou nevybrali, tak o tom budu uvažovat. A ještě něco, měl by ses tady k ostatním chovat líp, nebo si znepřátelíš celou Kumo. Můj výraz v obličeji se nezměnil. Raikage pořád nereagoval a mě už to čekání přestávalo bavit. Otočila jsem se na zbytek týmu. Oba vypadali jako by jim uletěli včely. Co sem komu sakra udělala? To je den... | |
| | | Ero-sama Chuunin
Počet příspěvků : 154 Body : 5219 První přihlášení : 04. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Pardubice
Informácie o Postavách Postava 1 : Ayakashi Takeru Postava 2: Tasuri Ikumo Postava 3: Kioshi Aki
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Mon Feb 21, 2011 7:56 pm | |
| Tasuri ikumo
Stáli sme u Raikageho-sama ale jediné co se dělo je že nás pořád někdo předbíhal. Saku to dost naštvalo a na jednoho ninju se tam rozkřičela. Byl takový divný a už od prvního pohledu mi neseděl. Ale věřil jsem Saku že ona to zvládne tak jsem se do toho radši nemíchal. Ale Nori to nevydržel a po chvíly na něj vyletěl. Já jsem stál dál od nich takže jsem neslyšel o čem se baví a abych pravdu řekl neměl jsem náladu na to to rozebírat. Nakonec to vypadalo že Noriho zásah to jen zhoršil protože Saku vyjela i na něj. A to mě totálně utvrdilo v tom že zasahovat nebudu. Nechtěl jsem si to u ní pokazit ještě víc stačilo že už tak o mezi náma moc neklapalo. Nori se vrátil zpět ke mě ale nic neříkal ale jeho výraz mi prozradil že je pěkně naštvaný. Bylo mi ho líto ale nedokázal jsem pochopit proč. Asi nějak měknu. Ale co už třeba to je dobře.Po chvíli se na nás Saku koukla ale její pohled byl takový divný. Vypadal smutně ale zároveň i tak nějak nevím jak to říct prostě měla zvláštní pohled. Zadíval jsem se jí přímo do očí ale raději jsem hnedka uhnul pohledem protože bych to nevydržel a něco bych udělal a to jsem vážně nechtěl.Vypadalo že si toho stejně nevšimla takže jsem jen sklopil hlavu dolů a nic víc jsem neřešil.To čekání bylo už dlouhé ale alespoň jsme se trochu pohli dopředu. Vypadalo to že ž konečně ta zkouška zašne……
| |
| | | Light Kage - Moderátoři
Počet příspěvků : 271 Body : 5367 První přihlášení : 06. 02. 11 Věk : 31 Bydliště : Někde určitě.
Informácie o Postavách Postava 1 : Saitou Yakumo Postava 2: Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Tue Feb 22, 2011 12:06 pm | |
| Dobře.. tak začneme.
Kumogakure V Kumogakure právě odbila jedenáctá hodina ráno, mraky všude okolo a u budovy Kage čekalo spousty lidi na prozkoušení, Raikage však nikde, jako by se po něm slehla. V tom však vystoupili ze stínu tři lidé. Jeden z nich byl Darui, který má nechvalně známou pověst jako nejsilnější ninja Kumogakure no Sato po Raikagem a Killerem Bee. A byl to také on, kdo se postavil k pultu a začal pomalu pronášet. Potřebuju tři týmy z něhož jeden půjde na ochranu Raikageho.. Pozor! To nic však neznamená! Týmy které prohrají půjdou také na misi a víceméně také dost důležitou. Takže tým číslo jedna, jenž se hlásil už trochu delší dobu ať přestoupí i se svými členy. Nebo spíše ať dojde za mnou, to bude lepší řešení. Dokončil Darui a čekal až k němu trojice zvaná Tasuri, Yonagi a Nori přijdou. Hned na to se za Kagamim a Hasumi objevil ninja v tajemné kápi, zakrývajíc mu celé tělo až na jeho tmavě-modré středně dlouhé vlasy, které by pokryli světlo samotného slunce. Vy jste jen dva, že ano? Zeptal se vás, avšak na vaši odpověď nečekal. Tak tedy za mnou. Odvětil krátce a čekal jestli ho budou respektovat a následovat, vypadalo to že je to nejspíše nějakou Jounin z vesnice a něco pro vás má. Vedle Daruie stáli ještě dva chlápci a oba zvolali. Takže další tým.. ať se dostaví. Řekl druhý chlápek a třetí hned za ním. Za mnou ať se dostaví všichni, co tým nemají, děkuji. | |
| | | Nerííí Chuunin
Počet příspěvků : 157 Body : 5219 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29
Informácie o Postavách Postava 1 : Hasumi Matsumo Postava 2: Nairy Natsuki Postava 3: Haruhi Shimizu
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Tue Feb 22, 2011 4:59 pm | |
| Hasumi Matsumo
Achjo..nevypadá to moc dobře..všichni už mají teamy.. povzdechla jsem si. Potom se konečně něco začalo dít. Někdo začal hovořit o výbírání teamu a zkoušení. Nějak zvlášť jsem tomu nevěnovala pozornost. snad jsem nezapomněla zavřít okno..doufám, že nebude pršet.. Podívala jsem se na oblohu No nevypadá to, že by mělo v brzké době pršet.. Z přemýšlení mě vytrhl nějaký muž v kápi. Řekl nám ať jdeme za ním. A na nic nečekal a někam kráčel "Počkejte!..My musíme ještě sehnat třetího člena teamu" řekla jsem a doběhla toho muže Nějakej ignorující chlápek mi tu chyběl.. | |
| | | Andy-chan Chuunin
Počet příspěvků : 122 Body : 5173 První přihlášení : 30. 01. 11 Věk : 30 Bydliště : Vesnička, kde dávají lišky dobrou noc =P
Informácie o Postavách Postava 1 : Katsue Ayaka Postava 2: Yonagi Saku Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Tue Feb 22, 2011 8:57 pm | |
| Yonagi Saku
Čas běžel, a já jsem byla otrávená z čekání a taky z dnešních událostí. Jen tak jsem tam stála, a nepřítomně hleděla na zdejší krajinu, zcela ztracená ve svých myšlenkách. Probral mě až něčí hlas. Otočila jsem se k pultíku, kde stál Darui a poslouchala. Tým číslo jedna? Náš tým? Konečně se něco děje! Trochu se mi zlepšila nálada. Konečně si nás někdo všiml!... Hele vy dva, zapomeňte na to, co se dneska stalo. Nezačali jsme nejlíp, ale kvůli tomu se nemusíte takhle tvářit celej den. Na výraz těch dvou byl přímo žalostnej pohled. Pojďte, jdeme za Daruiem a uvidíme, co se bude dít dál. Loudala jsem se k pultíku, kde stál, a doufala, že zbytek týmu jde zamnou. Neobtěžovala jsem se otáčet a rovnou jsem přistoupila k Daruiovi. Tým jedna je připraven. Čekala jsem, co si pro nás Darui připravil. | |
| | | Terezínek Chuunin
Počet příspěvků : 124 Body : 5175 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29 Bydliště : BIG CITY kousek od vesničky kde dávají lišky dobrou noc XD
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Kiyoko Postava 2: Osamu Nori Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Tue Feb 22, 2011 9:39 pm | |
| Nori Osamu Přišlo několik ninjů a někdo začal něco povídat. Bylo mi to celkem jedno, takže sem ani nevnímal, co říká. Saku s nadšením něco řekla a pak vyrazila pryč. Hmm cože? Najednou mi došlo, že už se asi konečně začne něco dít a tak jsme se s Tasurim pomalu doloudali za Saku a čekali co Darui odpoví. Bezva! konečně se něco děje. Pomyslel jsem si a trochu mi to zvedlo náladu.
| |
| | | Velomaru Admin
Počet příspěvků : 452 Body : 5815 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 34
Informácie o Postavách Postava 1 : Mizumaki Velomaru Postava 2: Malao Miraku Postava 3: Mizuki Kenjuro
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Tue Feb 22, 2011 11:31 pm | |
| Malao Miraku
Nudil sem se a pak se mě obě zeptali jestli nepujdeme zapsat tým. Proč ne? Můžeme jít hned atˇ nejsme po zadu.odpověděl jsem s usměvem a vstal.Pak jsme šel směrem k Raikagemu za přepokladu že ostatní pujdou se mnou. | |
| | | keliska123 Jounin
Počet příspěvků : 259 Body : 5328 První přihlášení : 03. 02. 11
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Feb 23, 2011 2:07 pm | |
| Hayami Musoki
Proč ne? Můžeme jít hned atˇ nejsme po zadu, řekl Malao a šel směrem k Raikagemu. Ok, řekla jsem, rozeběhla jsem se směrem za Maloem. Pak jsem šla vedle něj až k Raikagemu. Jsem zvědavá co nám dá za misi,jsem strašně zvědavá,a moc se těším, už se nemůžu dočkat. | |
| | | Miya Chuunin
Počet příspěvků : 172 Body : 5227 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 37
Informácie o Postavách Postava 1 : Isayama Miya Postava 2: Daisuke Yuki Postava 3: Inuzuka Midori
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Feb 23, 2011 3:09 pm | |
| Daisuke Yuki Malao se rozešel směrem k Raikagemu a Hayami se k němu přidala. Šla jsem kousek za nimi a doufala, že ať nás čeká cokoli, že to nepokazíme.
| |
Počet příspěvků : 271 Body : 5367 První přihlášení : 06. 02. 11 Věk : 31 Bydliště : Někde určitě.
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Feb 23, 2011 5:50 pm | |
| Tým 1 (Nori,Yonagi,Tasuri) -> "Okej.. Tak tedy pojďte za mnou, protože tady bojovat by nebylo vhodné." Řekl krátce Darui a pomalu odcházel pomocí známé hory až ke pláži, kde by jste se mohli odvázat a ukázat mu, co vlastně všechno umíte. Asi po nějakých deseti minutách jste konečně došli na pláž, která byla doslova obejmuta vodou a skálami. "Tohle je náš tréningový prostor, nebo spíše teď.. Takže tedy ukažte mi, co ve vás je a já už určím, zda-li jste hodni či na ochranu Raikageho-sama." Dokončil Darui a pomalu od těch třech odskákal, nic však nevytahoval, žádnou zbraň ani nic podobného, tedy aspoň zatím.
Tým 2 (Daisuke, Malao, Hayami) -> Došli jste k tajemnému chlápkovi s nějakým blogem v ruce a pláštěm na sobě, jenž mu zakrýval i samotnou tvář. "Vy jste tým číslo dvě, že ano? Někdo vás čeká u Hory Sanhakayou, takže tam poslušně prosím jděte, dostanete se tam přes mosty, je to v nížinách Kumo, takže cesta bude trošku delší, než obvykle. Ovšem to nic nemění na tom, že tam budete do 15 minut." Dokončil chlápek a začal se věnovat dalším ninjům. -> Teď už napište do topicu, který vám vytvoří keiko...
Hasumi, Kagami -> "Vím že jste dva a proto tu také jsem, tak mě prosím následujte bez zbytečných slov, rozumíme si?" Řekl tajemný chlápek docela chladně, ale zároveň i milým způsobem. "Nebojte, nemáte se čeho bát.. jsem jeden z Jouninů v Kumo." Odvětil krátce a vy jste si mohli všimnout, že má na krku nějakou pásku, nejspíše vám došlo, že je to páska Kumogakure. | |
| | | Nerííí Chuunin
Počet příspěvků : 157 Body : 5219 První přihlášení : 02. 02. 11 Věk : 29
Informácie o Postavách Postava 1 : Hasumi Matsumo Postava 2: Nairy Natsuki Postava 3: Haruhi Shimizu
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Feb 23, 2011 6:21 pm | |
| Hasumi Matsumo
"Né to mi nedošlo, že jste jounin z kumo, já si celou dobu myslela, že jste z listové" řekla jsem ironicky a dál následovala toho chlápka. No dobře mno..pan "já jsem jounin" mi stejně nic neřekne..jak se asi má Hayame? Určitě se má lépe než já.."Pane "Jounin" kam vlastně jdeme?" Stejně řekne něco jako: "to se dozvíš až tam budeme nebo něco takovýho" co čekam od nějaký dědečka..Myslim, že až to tady skončí, že bych si mohla zajít na ramen.. | |
| | | Adopter Chuunin
Počet příspěvků : 133 Body : 5195 První přihlášení : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Feb 23, 2011 9:31 pm | |
| Hanto Suwasha
Otočil som sa a načúval hlasu toho afro-mužíka. vdaka tomu som prepočul slová tej, vdaka nedostatku iných slov, sexi holky a tým ju asi trocha rozhodil. prepáč, vravela si niečo? položil som rečnícku otázku, ale nečakal na odpoved a odišiel preč, za tým divným klukem. Ja si ťa najdem. odkázal som jej potichu a zmizol v dave. Došiel som za tým "tretím" a povedal. Hej, soráč že otrsvujem, ale ja nie som ninja a ani nemám chuť tu s vami kecať. potrebujem raisageho, kurna. bolo vidno, že som žil v prostredí, kde úcta nič neznamenala. Cítil som sa trocha nesvoj a tak som si nasadil masku, ktorá nemala žiaden výraz a tak ma chránila pred odhalením. Uff, takto sa cítim lepšie. povedal som si v duchu a pokračoval. Avšak chcel by som nejak pomocť Kumo, Gamo, či tak nejak. neovládam síce tie vaše techniky ani nemám dobré gény, ale zato ovládam dobre chakru, tak. možem pomocť tatko? | |
| | | Ero-sama Chuunin
Počet příspěvků : 154 Body : 5219 První přihlášení : 04. 02. 11 Věk : 30 Bydliště : Pardubice
Informácie o Postavách Postava 1 : Ayakashi Takeru Postava 2: Tasuri Ikumo Postava 3: Kioshi Aki
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Feb 23, 2011 11:32 pm | |
| Tasuri Ikumo Chvíli po té šarvátce s neznámím ninjou se tam zničehonic zjevil Darui. Byl to jeden z nejsilnějších ninjů v celé kumo a tak si minimálně u mě zaručil respekt. Po chvíli sme se společně s Norim došoupali až k Saku a čekali co se bude dít dál. Krátce na to Darui začal něco mluvit ale moc jsem ho nevnímal. Pořád jsem myšlenkami bloudil v tom co se všechno stalo v dnešní den. Po chvíli jsem se vzpamatoval a vypadalo to že akorát včas protože Darui řekl ať jde náš tým za ním že konečně proběhne naše zkouška. Chvíli jsme běželi až jsem se dostali na pláž kde jsem to znal moc dobře protože jsem se tam často procházel. Řekl že tady proběhne naše zkouška a to bylo jediné co mě za celý dnešek opravdu potěšilo tak že jsem se i usmál. Darui od nás kousek odskočil a jen stál. Co má asi v plánu. Pomyslel jsem si. Chvíli jsme tam jen stáli a koukali se na sebe. Vypadalo to že se nikomu z nás nechce začínat s útokem. A já se ani nedivím. Darui byl silný protivník ale pokud budeme spolupracovat jako tým, což půjde dost těžko pomyslel jsem si jen tak mimo cestu, by jsme měli teoretickou šanci ho porazit. Vytáhl jsem si dýky a napustil do nich mojí chakru. Postavil jsem se do bojové pozice a čekal jsem jestli to po mě ostatní zopakují nebo jestli udělají alespoň něco. Mám plán ale budeme muset spolupracovat jako tým. Řekl jsem potichu Saku která stála vedle mě.Mluvil jsem na ní potichu aby nás Darui neslyšel. Jakmile hodim kouřový bomby vypařte se odsud já ho odlákám a vy ho pak dostanete ze zálohy. OK?
| |
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Thu Feb 24, 2011 1:59 pm | |
| Hasumi -> "Zkoušíš se být, co nejvíc drzá? Moc ti to nejde, holčičko. Radši bych být tebou byl zticha a prostě počkal, než tam kam chci dojdem, to bude určitě nejlepší.. jak pro tebe, tak pro mě.. Nemyslíš?"Dokončil jsem docela arogantně, protože její řeči byli dost scestný a taky mě nebavili. "Jestli máš nějakej problém, můžeš mi ho říct až tam dojdem, chápeme se?" Dodal jsem ještě a už ji zkoušel nevnímat, jeden zamlklej a jedna až nějaká moc rozjetá, opravdu parádní dvojka. ->Vytvořím ti topic spolu s Kagamim v Zemi Blesku pod názvem "Hasumi & Kagami, začátek nebo konec?"
Tasuri, Saku, Nori -> Přesunuti do topicu "Tréningová pláž - Tým číslo 1", který najdete také v herní místnosti v Zemi Blesku.
Hanto -> Tejpek se jenom zasmál, nebo spíše pousmál a řekl. "Takže ty nejsi ninja, ale chceš misi? To bude trochu složité, no budiž".. po chvíli však dodal. "Tak teda jdi na sever od Kumo a dojdi k blízkosti jedné hory, tam bude čekat chlápek, nebo spíše on tam čeká furt. Je trošku nevrlej, ale když mu řekneš svoji situaci, tak to určitě pochopí a začne s tebou jednat, ale to už uvidíš na místě". Dokončil a věnoval se dalším lidem. "To jako už nikdo nemá žádný tým?" Zvolal znovu, jen tak zkouškově. -> Přesunut do topicu.. "Hora Veterána", najdeš ji na stejném místě jako ostatní. | |
| | | DreefiCZ Chuunin
Počet příspěvků : 136 Body : 5227 První přihlášení : 10. 01. 11 Věk : 25 Bydliště : Karlovy Vary
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Sun Feb 27, 2011 1:38 pm | |
| Araki Naito
Koukal jsem se na oblohu,ale když jsem se vzpamatoval můj tým už byl fuč. Asi bych si měl někoho najít nebo si už konečně říct o misi. Pověděl jsem si potichu pro sebe a procházel se po nádvoří,pak jsem uviděl nějakého chlápka co právě jednomu klukovi zřejmě dal misi,tak jsem se za ním vydal (Hanto). Došel jsem k němu a tvrďácky jsem mu řekl. Nemáte pro mě nějakou misi? Jmenuji se Naito Araki a zůstal jsem bez týmu. | |
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Sun Feb 27, 2011 11:32 pm | |
| Araki -> Přišel k tobě postarší ninja s kapucí na hlavě a chlápek, který se věnoval lidem bez týmů tě doslova přehlédl. "Araki Naito.. Pojď se mnou" Řekl ti drsným hlasem a přitom dost nebezpečným a také nedůvěřivým. V tu dobu ti naběhlo hlavou jestli ho máš následovat či ne, ovšem hned na to jak se otočil. Mohl jsi vidět znak Kumogakure na jeho plášti, ovšem ne zrovna v delikvátním stavu. Chlápek si tě však už nevšímal a prostě šel, nejspíše to bral jako samozřejmost, že ho budeš následovat. Ale proč? Kdo to vůbec je? Míhalo se ti hlavou tak rychle a bez odpovědi. | |
| | | DreefiCZ Chuunin
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Mon Feb 28, 2011 6:28 pm | |
| Araki Naito
Koukám,že ten chlápek mě docela ignoruje. Pověděl jsem si v hlavě,pak přišel nějaký ninja v kapuci a na zádech znak Kumogakure,pak mi řekl že mam jít s ním,trochu nechtěně jsem se tedy vydal za ním.Je nějakej divnej,zajímalo by mě co je zač,no snad z toho nebude nějakej průšvih. | |
| | | | Alizeer Genin
Počet příspěvků : 61 Body : 5097 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Alizeer Postava 2: Ceesnoh Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Mar 02, 2011 10:57 am | |
| CeesnohPřišel jsem na nádvoří a sleduju Raikageho a ještě další dva namakané shinobi. Rozhlížím se.. se tu docela rušno. Pomyslel jsem si. Sleduju nápis na tabuli: - Spoiler:
Raikage shání tým který půjde s ním jako doprovod na velkou schůzi všech pěti Kage.Je velice netrpělivý a hodlá vyrazit o den dříve než je sraz domluven.Potřebuje co nejdřív informace o svém ztraceném bratru Jinchuurikim KillerBeem.
To by byla pro mě dobrá příležitost, pomyslel jsem si, ale kde sehnat tým. Sednul jsem si na lavičku, opřel kopí o strom a doufal, že mě někdo osloví. | |
| | | Shiori Jounin
Počet příspěvků : 230 Body : 5273 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Youki Ayatsuri Postava 2: Shinri Nara Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Mar 02, 2011 5:36 pm | |
| Ibuki Imagawa
Skákal som z jednej strechy na druhú a bežal som po mostíkoch až kým som sa nedostal na strechu Raikageho. Obzrel som sa okolo seba a hľadal som dajakého ninju do týmu.Sakra to tu už nikdo neni?Spýtal som sa sám seba a začal som sa prechádzať po streche a dúfal som že niekoho nájdem. Až kým som nezazrel nejakého chalana ktorý sedel na lavičke.Pristúpil som k nemu a spýtal som sa.Ahoj nehľadáš z náhodou niekoho do týmu?Mierne som sa usmial a čakal som na jeho reakciu. | |
| | | Alizeer Genin
Počet příspěvků : 61 Body : 5097 První přihlášení : 26. 02. 11 Věk : 28
Informácie o Postavách Postava 1 : Alizeer Postava 2: Ceesnoh Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Mar 02, 2011 5:41 pm | |
| Ceesnoh
Koukám na nějakýho blázna co lítá po střechách. Třeba bude chtít do týmu, začal jsem se zvedat a vtom on ke mě přistoupil a řekl slovenskou řečí: "Ahoj nehľadáš z náhodou niekoho do týmu?". Já jsem se zvedl, podal mu ruku a pravil jsem: "Čau, já jsem Ceesnoh, a ano hledám parťáky do týmu". Usmál jsem se, potřásl mu rukou a zase si sedl.
| |
| | | Shiori Jounin
Počet příspěvků : 230 Body : 5273 První přihlášení : 19. 02. 11
Informácie o Postavách Postava 1 : Youki Ayatsuri Postava 2: Shinri Nara Postava 3:
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) Wed Mar 02, 2011 5:48 pm | |
| Ibuki Imagawa
Ked si znova sadol tak som iba dodal.Moje meno je Ibuki.Pozrel som sa okolo seba či neuvidím tretieho člena týmu ale nikoho som nevidel tak som to nechal tak.Mali by sme nájsť niekoho kto má na starosti tými aby nám pridelil dajakého senseia.Povedal som a čakal som. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Oblačná (Kumo) | |
| |
| | | | Oblačná (Kumo) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|